Jawbone PRIME Bluetooth Headset - Drop me a Lime

Jawbone

Product referentie: 19483

Lawaai is verleden tijd met de Jawbone PRIME noise cancelling Bluetooth headset.
Aanvullende informatie

Aliph heeft zich met de Jawbone PRIME™ opnieuw uitgevonden met de nieuwste en beste NoiseAssasin technologie die nog beter presteert op het gebied van achtergrond geluid eliminatie, een geïntegreerde digitale benadering van wind reductie en een fail-safe-oplossing als de VAS het gezicht niet aanraakt.

Noise Assasin 2.0
Jawbone kan geluid uit de buitenwereld beter elimineren dan welke headset ook, omdat het de enige headset is die nauwkeurig je stem kan onderscheiden van omgevingsgeluid.

De Jawbone PRIME elimineert achtergrondruis nog beter dan de vorige generaties. NoiseAssasin 2.0 biedt een hoop verbeteringen het elimineren van lawaai in zelfs de meest lawaaierige omgevingen (6 tot 9 dB) en toch de stem van de gebruiker natuurlijk te laten klinken.

 

AVAD
De Acoustic Voice Activity Detector (AVAD) biedt een fail-safe-mechanisme indien de Voice Activity Sensor (VAS) je gezicht niet raakt. Als de VAS je gezicht niet raakt presteert de Jawbone PRIME net zo goed of beter dan welke andere noise cancelling headset dan ook. Als de VAS het gezicht raakt krijg je een turbo-boost aan de NoiseAssasin prestatie.

Werkt in de wind
Na het oplossen van het probleem van de meest ernstige omgevingsruis hebben de ingenieurs van Aliph zich gericht op het elimineren van de invloed van wind op spraak. Het Aliph team heeft een sterke achtergrond in Digital Signal Processing (DSP) technieken, en heeft een uniek volledig digitaal Sensor Signal Fusion systeem ontwikkeld om windgeruis te verminderen.

Jawbone PRIME maakt gebruik van een algoritme dat digitaal de beste audio van twee electret microfoons (de schone high-end frequenties van de stem) samenbrengt met de gepatenteerde Voice Activity Sensor (de low-end frequenties van de stem) tot een enkele, natuurlijk klinkend spraaksignaal.

De industrie-standaard microfoon benadering gebruikt door de meeste headset bedrijven voldoet niet aangezien de microfoons verstoord raken door windruis aan de low-end frequenties van de stem (wat je merkt als je je toestel gebruikt in een winderige omgeving). Door gebruik te maken van innovatieve DSP-technieken en Jawbone's gepatenteerde Voice Activity Senstor (VAS) om de ontbrekende stemgeluiden te reconstrueren, heeft Aliph een wind oplossing voor een award-winning design zonder een visueel storende wind-sok of scherm toe te hoeven passen dat de wind fysiek blokkeerd.

Kenmerken:
  • Spreektijd: tot 4.5 uur
  • Standby tijd: meer dan 8 dagen
  • Bereik: tenminste 10 meter
  • Opladen: 80% opladen in 35 minuten, 100% opladen in < 1 uur
  • Gewicht: 10 gram met oordopjes, 9 gram zonder oordopjes
Mobiele telefoon accessoires