Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Olixar Dash Genie Autohouder v2

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Exclusief bij Mobile Fun, de Dash Genie is de enige telefoonhouder die je ooit nodig zal hebben - ideaal voor ieder dashboard.
(687)
Prijs 9,49€

Voorheen 15,49€ | 39% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Exclusief bij Mobile Fun, de Dash Genie is de enige telefoonhouder die je ooit nodig zal hebben - ideaal voor ieder dashboard.
 4.1 sterren van 687 Klanten

Toon 1- 10 van 687reviews

Goed
Het product is zeer goed maar de levering minder helaas was mijn bestelling en bij de post. Verder een goeie regeling kunnen treffen
Handige gsm houder
Ik heb deze 3 jaar in gebruik gehad in verschillende wagens en met verschillende gsm-s. De genie is super handig. Staat stevig en de gsm zit ook redelijk vast. Er blijven geen lijmresten aan de gsm.
Na 3 jaar gebruik is de zuignap/plakkracht om de genie vast te zetten versleten. Ik zet hem steeds vast op het dashboard, nooit op de raam. Ik heb geen 2 seconden getwijfeld om exact dezelfde houder opnieuw te bestellen.
Super dingetje.
autohouder
Dit produkt vervangt mijn oude autohouder,die je tegende autoruit moest bevestigen.Deze kan gewoon op je dashboard.De Dash Genie autohouder is geweldig.Hij houdt zonder enige moeite mijn Galaxy S4 op zijn plaats.
Hij blijft inderdaad pakken op de plaats waar jij hem geplakt heb.Verder is hij ook moeiteloos eraf te halen.
Een produkt dat voor mij 100% voldoet.
Super!
De Dash Genie werkt exact zoals beschreven. Nu een aantal dagen in gebruik, afwisselend in verschillende auto's (Ford Focus bwjr 2000 en Seat Leon bwjr 2011, beide dashboards met licht reliëf) icm Galaxy SII. De Dash Genie blijft zelfs muurvast op zijn plaats op ronde gedeelten van het dahboard. Wordt de hechting minder? Even nat afdoen en het is weer als nieuw!
Eindelijk een product wat doet wat het belooft! En dat voor een erg leuk prijsje.
Beetje teleurstellend
Ik pakte mijn Dash Genie vol met enthousiasme uit. Erg blij met wat initieel een cool en mooi product leuk.
Het begin ging goed: op mijn dash-beanbag geinstalleerd, de zuignap werkt super...daar is goed over nagedacht.
Toen gelezen: "werkt niet met silicone"...oh, mijn mobiel bumper is juist van silicone. Ach, ik probeer het wel. En dan ging het uiteraard mis.
Of liggend of staand het blijft niet plakken...zelfs om redelijk flauwe bochten. Ook zonder bumper en alleen de telefoon casing valt het vaak er af. Erg irritant!
Ik heb de Dash Genie dan iets achterover geleund en leg mijn mobiel staand er in. Ik heb gemerkt dat het beter werkt zonder oplader er ingestoken.
Erg jammer want ik vind het nog een prachtig idee...maar het werkt duidelijk niet. Ik heb het gevoel iets opgelicht te zijn (gezien de videos waar het altijd blijft plakken), maar de financieel schade is klein en het is sowieso beter dan wat ik er voor had.
De zoektocht naar een degelijke mobiel-houder gaat verder!
Uitkomst voor mijn probleem
Ik zocht een simpele en effectieve manier om mijn mobiel en navigatie op het dashboard neer te zetten.
Eindelijk een product dat mijn probleem oplost.
Makkelijk en gebruiks vriendelijk.
Handig ding
Handig, plakt makkelijk op de ruit en laat geen sporen achter. Ik verwachtte een zuignap maar het werk met een soort lijmlaag die je weer probleemloos - ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven - los kan trekken.

2 dagen in bezit

Oh ja, hij is ook klein genoeg om niet "storend" te zijn.
4 sterren want 5, tja dat geef ik niet voor relatief eenvoudige spullen.. Hoe handig ook.
houder plakt niet genoeg
helaas plakt deze houder niet genoeg, en is mijn s4 al door de auto heen gevlogen. Jammer, verder op zich een mooie houder.
Zeer tevreden
Beste telefoonhouder voor in de auto die ik ooit heb gehad! Ziet er mooi uit, functioneert goed, kleeft goed op het dashbord en telefoon blijft perfect zitten.
Werkt (te) goed
Prima houder, kleefkracht in het begin erg groot telefoon bijn niet los te trekken, een keer kwam het kleefkussentje zelfs mee. Met de vingers weer aangedrukt waardoor er wat vuil op kwam en nu werkt het uitstekend.
Dash Genie
Besteld bij Mobile Fun, binnen 6 dagen lag die in de bus. Prima levering dus.
De houder lijkt de telefoon (SGS 2) prima vast te houden, al is het in het begin een beetje 'eng' enkel met een plakdopje en twee pootjes aan de onderkant. Maar het moet gezegd, het lijkt prima te werken. De plakdop laat geen sporen achter op mijn telefoon en hij zit goed vast. Happy.
Handig
We hebben dit artikel gekocht omdat we onze telefoons (HTC Sensation XE en HTC Desire) als navigatiesysteem gebruiken. Het is zeer gebruiksvriendelijk, alleen is van de HTC Sensation 1x afgegleden. Hoop wel dat het bij deze ene keer blijft. Verder tot nu toe heel tevreden over dit artikel.
Een zeer handig apparaatje
Een smartphonehouder voor in de auto die ik iedereen kan aanbevelen. Makkelijk en onopvallend te monteren.
Doet uitstekend zijn werk: het gemakkelijk zichtbaar maken van de navigatiebegeleiding op je mobieltje.
Prima oplossing
Werkt prima voor de HTC One S in de Chevrolet Aveo. De Dash Genie blijft goed vast zitten op het dashboard en houdt de telefoon goed vast. Na twee weken gebruik is 'plakkracht' nog goed. Blij met deze goedkope oplossing.
Een uitstekend product...
Het product overtreft mijn verwachting... Klemt zich geweldig vast op elk glad- alsook op een oneffen oppervlak. Ziet er elegant uit en is zeer geschikt voor het vasthouden van mijn smartphone of navigatie.
Super Aankoop
Gemakkelijk te plaatsen. Neemt weinig ruimte in beslag.
Dit was zeker een goeie koop!!
slecht apparaat
dashboard telefoonhouder, plakt eeenmalig op licht geribbeld dashboard, op vlakke aluminiumstrip aan dashboard plakt hij goed maar met het lichte zonnetje valt hij direct weer op de grond. mijn telefoon een Galaxy Ace valt er ook vanaf

jaja, een slecht apparaat..misschien werkt hij aan mijn raam..maar dat is buiten handbereik in mijn volvo s80 2006 en niet volgens beschrijving

wel snel verstuurt, maarrrr kan ook weer snel terug, lgt nu naast de prullenbak na 3 dagen gebruik.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles