Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Clingo Universele Autohouder

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Houd iedere telefoon of GPS veilig in je auto met Clingo's eigen unieke zelfklevende technologie.
(228)
Prijs 15,49€

Voorheen 23,99€ | 35% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Houd iedere telefoon of GPS veilig in je auto met Clingo's eigen unieke zelfklevende technologie.
 3.8 sterren van 228 Klanten

Toon 1- 10 van 228reviews

Prima
Prima zuignap aan het raam en iPhone plakt als een dolle vast aan de houder. Gebruik het nu 1 week en ben tevreden. Waarom geen 5 sterren? Omdat de iPhone niet gemakkelijk los te nemen is. Die plakt te goed, maar laat geen resten na.
perfecte oplossing
ik was op zoeknaar een telefoonhouder voor de iphone 6 plus, omdat dit nogal een groot toestel is.
Deze geprobeerd en wat een top ding.
Hij plakt goed op de ruit (dashboard nog niet geprobeerd) en de telefoon plakt ook bijzonder goed (zelfs in een hoesje).
Alles is vast te zetten naar wens, behalve het stukje waar de telefoon aan hangt, maar deze blijft hoe dan ook op dezelfde positie hangen. En de telefoon beweegt dus niet als ik een hobbel overvlieg (wat ik vaak iets te hard doe).
Bedankt voor het uitvinden van dit product, ik ben er blij mee
Toppie
Geweldig aanbod snelle levering en erg tevreden over het product heb vaker kleef houders geprobeerd maar deze is echt toppertje werkt perfect en echt aanrader voor de grotere telefoons
goede keus
Houder bevalt goed. Hij blijft goed op de raam zitten en de mobiel zit meer dan goed vast.

Bij het loshalen van het toestel van de houder wel even het beugeltje vasthouden, want je moet best wel wat kracht zetten om hem weer los te krijgen.

1 week in gebruik.
Mooie slanke houder en lekker universeel
Goed product met de volgende opmerkingen:
De kleefkracht van het groene pad op mijn Samsung S3 is zo groot dat je in het begin de telefoon er bijna niet af krijgt, ik heb een deel van het pad bedekt met folie. Opzetten gaat dus heel makkelijk bij verwijderen heb je altijd twee handen nodig.
Het pad kan 360 rond draaien maar de hoek tov de arm is beperkt tot ca, 30graden.
Ik heb de arm geheel horizontaal gestrekt op het voorruit waardoor de houder wat trilt, gezien deze opstelling houd hij zich erg goed.
Goed produkt
Het is een zeer goed product wat betreft de kleefkracht van het groene pad t.o.v. de telefoon, de telefoon zal er nooit afvallen. Ondanks de aanwezigheid van een schijfje om in de auto te plakken moet je die ook kwijt kunnen met alle ronde vormen in het interieur. De zuignap moet en het schijfje moet je nat maken om een betere kleefkracht te halen. Waarom ook niet hier het groene materiaal toegepast? Wat verbetert kan worden is een betere maatvoering op de site. Ben best tevreden met dit simpele maar doeltreffende hulpstuk en voor een zeer acceptabele prijs. Als bonus vind ik dat je met dit hulpstuk totaal niet gebonden ben aan een merk navigatiesysteem / telefoon of auto.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles