HTC Desire HD Desktop Sync And Charge Dock

Mobile Fun

Product referentie: 26450

Houd je HTC Desire HD veilig op je bureau in een ideale kijkhoek met een USB desktop dock.

"Een aanrader!"
Meest behulpzame reviews

Jeroen Reuvers
Steenwijk

HTC Desire HD
23 juli 2013
Een aanrader!
Heb het product nu ongeveer een week in huis. Ben zeer tevreden! De dock is mooi klein en compact en ideaal in gebruik met een HTC Desire HD. Makkelijk aan te sluiten via een usb kabel en hij werkt direct zonder dat je iets moet installeren of installen. Ideaal! Werkt ook prima met me mobiel. Ik zet me HTC Desire HD erin en direct krijg ik een keuze wat ik wil doen. Ook erg makkelijk om bijvoorbeeld foto's en opgenomen video's van je mobiel te halen zonder de simkaart eruit te moeten halen. Eenmaal in de dock geplaatst staat de telefoon ook op een goede en overzichtelijke manier op me bureau terwijl deze altijd word opgeladen. Ik ben echt zeer tevreden met deze aankoop en raad dit product ook dus ook aan, aan alle HTC Desire HD gebruikers!

71 Reviews | Schrijf een review

Aanvullende informatie

Hoe zorg je ervoor dat je HTC Desire HD altijd volledig opgeladen en gesynchroniseert blijft? 

Deze HTC Desire HD dock is de meest simpele en beste manier om je Desire HD op te laden en synchroniseren. De HTC Desire HD biedt verder nog:
  • Een stijlvol, compact design
  • Klein en lichtgewicht
  • Synchronisatie tussen je HTC Desire HD en PC/laptop
  • Laadt je HTC Desire HD op terwijl hij synchroniseert
  • Wordt geleverd met een USB kabel 
  • Plaatst je HTC Desire HD in een fijne, makkelijk te gebruiken hoek
  • Blauwe LED indicator

Deze dock is gemakkelijk te gebruiken, je hoeft enkel de USB kabel in je computer te steken en de HTC Desire HD in de dock te plaatsen. 

Laad je HTC Desire HD op
De sync en charge dock is ontworpen om niet enkel je HTC Desire HD met je computer te synchroniseren, hij laadt hem tegelijkertijd ook op. Zo is je HTC Desire HD altijd volledig opgeladen en up to date. 

De dock wordt geleverd met een USB kabel. Je kan je eigen oplader gebruiken om op te laden via het stopcontact.   

Synchroniseer je HTC Desire HD
Dit stijlvol ontworpen sync station biedt je een gemakkelijke desktop oplossing waarmee je de HTC Desire HD kan synchroniseren met je computer en hem tegelijkertijd opgeladen te houden. De dock is specifiek gemaakt voor de HTC Desire HD en perfect om je HTC Desire HD bij je te houden op kantoor of thuis. 


Mobiele telefoon accessoires