Moor Stereo Bluetooth Headset

Moor

Product referentie: 26856

Draadloze telefoongesprekken in stereo met de Moor Stereo Bluetooth Headset.

"super goed"
"erg blij mee"
"Klank OK"
Meest behulpzame reviews

bovens
beek

bluetooth stereo headset MR010
11 December 2012
super goed
De bluetooth headset werkt perfect op mijn ipod ik heb een bluetooth dongel onder mijn ipod en met deze headset kan ik zelfs skippen natuurlijk harder en zachter en ik vind hem een goed geluid hebben zelfs heb ik de telefoon ook op dezelfde headset en als ik gebeld word gaat de muziek weg en kan ik spreken ik ben dus dik tevreden

Geke
Unknown

16 September 2012
erg blij mee
Ik zocht een draadloze headset omdat ik altijd ruzie heb met draden. Deze headset heb ik in een opwelling gekocht maar ik ben er enorm blij mee. De accu gaat volgens mij langer mee dan in de omschrijving staat. Oorschelpjes zijn inderdaad hard, maar dat went snel. Geluidskwaliteit is prima en het geluid kan hard genoeg. Ontvangst is ook goed, alleen dikke muren verbreken de verbinding. Bediening is lekker simpel en installatie is een eitje. Kortom: een aanrader.

Anonymous
Unknown

Moor BT Headset
30 December 2012
Klank OK
De eerste Moor BT stereo headphone had een defecte volume up knop. Dat was echter gauw geregeld dankzij de perfecte Mobile Fun service. De headphone klinkt goed, BT koppelt goed met mijn Galaxy S3 maar bij het uitschakelen kan de S3 zich niet meer met een ander BT apparaat koppelen zonder zijn BT een uit-aan cyclus te laten doorlopen. Verder is de headphone erg licht: dit is zowel een voordeel als een nadeel, het nadeel zijnde dat hij gemakkelijk van het hoofd afglijdt. Toch een aanrader maar niet voor tijdens het joggen.

206 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Luister naar muziek en telefoongesprekken
 • Slank, lichtgewicht ontwerp
 • Multipoint - zodat je verbinding kunt maken met twee apparaten
 • Opvouwbare armen om de headset makkelijk op te bergen
 • emakkelijke toegang tot controles aan de zijkant van de headset
 • DSP technologie - zodat telefoongesprekken glashelder zijn
 • Metalen exoskelet voor een sterk maar soepel lichaam


 • Aanvullende informatie

  Stay active. Stay entertained.
  De Moor Stereo Bluetooth headset biedt een buitengewone muziek ervaring, een uniek design, essentiële functionaliteit en een hoge geluidskwaliteit om samen een sensationele stereo hoofdtelefoon te creëren. Ze zijn ontworpen om een geweldig geluid te bieden voor zowel muziek als telefoongesprekken en zijn tegelijkertijd ook uiterst comfortabel, zodat je andere activiteiten kan blijven doen. 

  Moor Stereo Bluetooth Headset Moor Stereo Bluetooth Headset

  Ga voor stijl en comfort
  De Moor Stereo Bluetooth hoofdtelefoon is licht van gewicht en biedt veel comfort en geluidskwaliteit. Je kan hem gemakkelijk opvouwen zodat je hem veilig en netjes op kan bergen met de inklapbare armen. De Moor Bluetooth Stereo Headset is een lichtgewicht, draadloze headset voor heldere muziek en gesprekken. Dit stijlvolle headset zit licht op het hoofd voor de hele dag comfort. 

  De oorhaakjes passen perfect in je oor, en verwijderen alle achtergrondgeluiden zodat je kan genieten van je scherpe en duidelijke muziek en telefoongesprekken. 

  Moor Stereo Bluetooth Headset Moor Stereo Bluetooth Headset

  Gemakkelijk je oproepen en muziek bedienen
  De headset is ontworpen om gemakkelijk je oproepen en muziek te bedienen. Als je een inkomend gesprek ontvangt stopt de muziek automatisch zodat je de oproep kan aannemen, en zodra je ophangt keert de muziek weer terug. De hedset is eenvoudig te bedienen met bedieningselementen aan de zijkant waarmee je snel en gemakkelijk het volume kan veranderen of oproepen kan beantwoorden/weigeren zonder de hoofdtelefoon te verwijderen. 

  De headset beschikt ook over DSP technologie en MultiPoint zodat je hem aan meerdere apparaten tegelijk kan koppelen, ideaal om zowel zakelijke als persoonlijke gesprekken te beheren of voor koppeling met je mobiele telefoon en PC of spelcomputer. 

  Moor Stereo Bluetooth Headset Moor Stereo Bluetooth Headset

  Onderweg gebruiken
  Blijf entertained terwijl je onderweg bent - de Moor Stereo Bluetooth headset is zweet en spatwaterdicht en is voorzien van makkelijk te bereiken muziek- en oproeptoetsen. De headset is ook perfect te gebruiken oor online gaming zoals PC of PlayStation 3 zodat je kan chatten met je vrienden terwijl je online bent. 

  Moor Stereo Bluetooth Headset Moor Stereo Bluetooth Headset

  Specificaties:
  • Bluetooth specificatie: Bluetooth V2.1 + EDR
  • Frequentierespons: 2.40GHz - 2.480GHz
  • Ondersteuning van profielen: HSP, HFP, AVRCP, A2DP
  • Bereik: Maximaal 10 meter
  • Operation time: Handsfree 9-10 uur
  • Muziek afspelen: tot 5 uur
  • Standby-tijd: Maximaal 120 uur
  • Spreektijd: Tot 6 uur


  Mobiele telefoon accessoires