Tune Belt AB82 Sport Armband voor iPhone 4S / 4

Tune Belt

Artikelnummer: AB82

Product referentie: 27233

Deze lichtgewicht en comfortabele armband is gemaakt voor de iPhone 4S / 4.
Waarom kopen?

 • Lichgewicht, flexibele neoprene constructie
 • Ontworpen voor de iPhone 4S / 4
 • Volledig verstelbare armband


 • Aanvullende informatie

  Lichtgewicht, flexibel neoprene constructie
  De Tune Belt sport armband is gemaakt van een sterk en duurzaam, maar toch zeer flexibel en zeer lichtgewicht neopreen, en dus de perfecte metgezel voor het sporten met je moderne smartphone. Dankzij de voering is de armband erg comfortabel om te dragen, ongeacht de grootte en de vorm van je telefoon. Het plastic dat de voorkant van je telefoon bedekt laat je nog steeds volledig gebruik maken van je touchscreen, zelfs terwijl de telefoon in de armband zit. Er zitten drie gaten aan de onderkant van het zakje, zodat je je hoofdtelefoon nog steeds kan aansluiten en naar muziek kan luisteren tijdens het sporten.

  Tune Belt AB82 Sport Armband for iPhone 4 Tune Belt AB82 Sport Armband for iPhone 4

  Ontworpen voor de iPhone 4S / 4
  De iPhone 4S / 4 is een potentieel kwetsbare telefoon, dus je hebt een beschermende armband nodig. Met de Tune Belt AB83 past je telefoon er perfect in, aangezien de armband speciaal is gemaakt voor deiPhone 4S / 4. Of je nu wilt gaan sporten of gewoon wat muziek wil luisteren, deze armband is ideaal.

  Volledig verstelbare armband
  Voor ultiem comfort, is de Tune Belt AB83 een volledig verstelbare armband, met een veilige klittenbandsluiting geschikt voor arm maten van 23 tot 43 cm. 


  Mobiele telefoon accessoires