Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for inVENT Universele Telefoon Ventilator Houder

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Houd je telefoon in de buurt en veilig in het zicht tijdens het rijden met de inVENT universele telefoonhouder.
(989)
Prijs 9,49€

Voorheen 11,99€ | 21% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Houd je telefoon in de buurt en veilig in het zicht tijdens het rijden met de inVENT universele telefoonhouder.
 4 sterren van 989 Klanten

Toon 1- 10 van 989reviews

Simpel maar goed!
Eenvoudige maar goed te bevestigen mobiele houder gekocht. Deze eerder gehad en opnieuw nodig. Alleen twee dezelfde besteld. Dat was niet handig. Ik moet nog een grotere bestellen waar mijn mobiel inpast.
Wel handig maar ...!
Lijkt een beetje fragiel, met name de veer aan de achterzijde, maar wel bruikbaar! De ijzeren haakklem die over en tussen de lamellen van het luchtrooster bevestigd moet worden was te ruim. In de draaibank smaller gemaakt. Plaatsing van te grote apparaten zoals van de grotere navigatie of achteruitrijcamera's gaat niet. Te klein!
Redelijk goede houder voor je telefoon
Ik zocht een houder voor mn iphone 5S voor in de auto. Deze houder is te bevestigen aan het ventilatierooster in het midden en is wel wat ik zocht. Echter is de onderste steun een beetje fragiel, waardoor de houder soms niet stabiel staat. Ligt ook deels aan de beperkte hoogte van de ventilatieroosters waardoor de onderkant soms net op een kantelpunt zit. De telefoon past er prima in, en de houder is instelbaar in de breedte, Maar het vastzetten van de houder op de juiste breedte gaat met een palletje achter je telefoon en is soms lastig vast te klikken. Conclusie: niet de perfecte houder, maar wel prima te gebruiken als je hem goed hebt vastgezet en vastgeklikt.
Prima product, echter last te plaatsen voor de Fiesta MK7
Echt een prima universele autohouder. Bevestigen is zeer makkelijk. Echter is de plaats voor in de Ford Fiesta MK7 in de ventilatierooster naast het stuur niet handig, gezien de telefoon achter het stuur verdwijnt. Nu de houder geplaatst rechts van het midden console, iets verderweg, maar nog wel goed bereikbaar. Dit zal waarschijnlijk niet iedereen fijn vinden, maar zelf ervaar ik dit niet storend. Voor mezelf zal ik nog wat andere posities uitproberen.
Zelfs in de buitenste rooster, links naas het stuur, past de houder! Maar ook hier valt de telefoon achter het stuur weg.
Het is echt een goede universele ventilatierooster telefoonhouder, maar niet heel handig voor deze Fiesta.
Prima telefoonhouder
Laatst een inVENT Universele Telefoon Ventilator Houder besteld. Prima product voor z'n geld. Eenvoudig te bevestigen aan het luchtrooster en simpel in af te stellen naar de telefoon (Zopo Speed 7). Ik ben er blij mee.
Prima houder voor op ventilator
Nu een paar weken in gebruik. inVENT Universele Telefoon Ventilator Houder heeft als groot voordeel in vergelijking met andere houders dat de telefoon niet direct op de ventilator zit (en deze daardoor gedeeltelijk afsluit), maar wat ruimte over heeft. Hierdoor kan de ventilator beter worden benut.
Installatie is zeer eenvoudig. Telefoon kan makkelijk (maar ook niet te makkelijk) in houder worden geschoven en worden afgesteld op het makkelijkste zicht. Telefoon lijkt er stevig in te zitten. Ben er nog steeds tevreden over.
Precies wat ik ervan verwacht had
Eenvoudig maar goed. Makkelijk te plaatsen in de auto, oriëntatie van de gsm makkelijk bij te stellen.
Toppie
Precies wat ik ervan verwacht had
Gewoon goed
Alles netjes en op tijd ontvangen, product was waarde naar zijn geld.
Goed ding
De telefoonhouder werkt perfect icm mijn eigen S5 incl S5 cover maar ook met de xperia x2 van mijn vrouw.

Ook zeer handig om mee te nemen in een andere auto. Hij past eigenlijk altijd.

Enige minpunt is dat de houder een klein beetje trilt
Handig ding.
Ik heb de houder gelijk in de auto geplaatst zonder dat ik hoef te boren.

De telefoon heb ik dicht bij me vlak boven de radio. Daardoor is het bedieningsgemak van de telefoon groter dan met zo'n zuignap op de voorruit.

Door deze positie op het rooster kan ik vlot mijn navigatie en muziekdatabase starten.

Wel een beetje jammer dat het luchtrooster een beetje naar beneden hangt door het gewicht van de houder en telefoon.

Maar verder ben ik zeer tevreden over dit product.

Mvg. David.
top
last minute besteld voor vaderdag.
Hij ziet er goed uit en werkt ook nog eens super!
Helemaal goed
De telefoonhouder heb ik gekocht voor in mijn Peugeot 106 voor mijn S5.. een groot toestel in een klein rooster eigenlijk maar de houder is echt stabiel. Ook hobbelige wegen of drempels is geen problem.
De houder is heel makkelijk te bevestigen en te verwijderen, Je kan heel makkelijk je telefoon horizontal en vertical gebruiken en zit niet in de weg.
Blij!
Mijn S5 past er prima in!
De houder is stevig en blijft goed zitten in een Peugeot 106. Ook bij drempels en hobbelige bestrating!
Ook top dat de houder 360 graden draaibaar is!
Daarnaast is het een super prijs/kwaliteits verhouding!
Helaas niet stabiel te installeren
Helaas was de telefoonhouder niet stabiel te installeren doordat de ventilatieopeningen in de Ford C-max enigszins diagonaal staan waardoor de stabilisatiepootjes niet horizontaal t.o.v. elkaar komen te staan om het toestel stabiel te houden.
Constructie verder ok. Misschien met wat knutselen bruikbaar te maken.
Voldoet aan de verwachtingen
Laat zich vlot plaatsen, daarna moeilijk te verwijderen.
Het staat vast en is goed te positioneren.
Dus: tevreden met mijn aankoop.
voldoet
De telefoonhouder is goed te bevestigen. De GSM past er in met hoesje. (Dan kan hij wel niet opladen)
Zonder gsm erin rammelt het geheel wel.
simpel en goed
een simpel idee mooi uitgewerkt.
geschikt voor een breed scala van smartphones.
mogelijke minpunt : het lijkt erop dat het niet echt robuust gemaakt is.
Ik gebruikt het voor de iphone 6 met een dun hoesjes omheen toch kan het nog net in de houder.
Prima
Houder doet precies waar het voor bedoeld is. De houder is makkelijk in elkaar te zetten en makkelijk in gebruik.
Top houder
Bij ontvangst dacht ik hmm, moet dit het zijn. Maar nadat ik hem eenmaal had geïnstalleerd, kan ik niets anders zeggen dan TOP. Het is echt een aanrader, eerlijk is eerlijk.
Steengoed en muurvast
Ik had dus een mobiele telefoon houder die in de sigarettenaansteker moest. Gevolg : veel wiebelen en hinder tijdens het rijden. Dit apparaatje klem je heel eenvoudig met een schuifje en een veertje in een van je luchtgatschuifdingpaneeltjes en hij zit werkelijk muurvast. Je kunt 'm zelfs nog iets verstellen en kantelen en weer vast draaien. Steengoed !
niet geschikt voor Chevrolet Volt
Op basis van reviews van anderen deze universele ventilatiehouder gekocht. Helaas zijn de roosters / het dashboard van de Chevrolet Volt niet geschikt voor dit product. Je krijgt de houder niet stabiel. Toch niet zo universeel helaas
Eindelijk een perfect product
Simpel aan te brengen, zowel op een verticaal als horizontaal rooster. Zit als een huis en is simpel passend te maken voor diverse maten telefoons. Is ook nog kantelbaar voor de optimale kijkhoek. Onderaan is ruimte vrij om je oplader evt. nog te gebruiken. Eindelijk een goede en stevige telefoonhouder. Een top product!
inVENT Universele Telefoon Ventilator Houder
Dit product is ideaal voor verschillende posities van de blowers. Enigste minpunt is dat hij geen grip heeft, ondanks 2 steunen onderin, maar niets wat dubbelzijdig tape niet kan oplossen.
redelijk werkzaam
Het product doet wat het moet doen. De bevestiging paste met een hoop geweld net door me ventilatierooster heen en hij hangt vrij los. Dit is opgelost door een tai repje te bevestigen. Verder houd de houder het toestel goed klem alleen schiet het klemmetje bij het eruit halen nog al eens los wat tot hinderlijk ervaren kan worden. Al bij al qua prijs kwaliteit verhouding nipt voldoende.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles