Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Trailblazer Advanced Pro Universele Autolader en Houder

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Houd vrijwel elke smartphone veilig op zijn plaats met de handige TrailBlazer Advanced Pro Autohouder met geintegreerde extra USB poort.
(436)
Prijs 23,99€
Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Houd vrijwel elke smartphone veilig op zijn plaats met de handige TrailBlazer Advanced Pro Autohouder met geintegreerde extra USB poort.
 3.9 sterren van 436 Klanten

Toon 1- 10 van 451reviews

mindere ervaring
helaas heb ik nu wat mindere ervaring het opladen gaat niet naar wens.
heb geconstateerd dat het aan het kabeltje ligt, wel erg jammer.
het te laden apparaat laad niet op.
vandaar terug naar 2 sterren
handig en verstandig
het woord zegt het al de fun is uitstekend. De werking hier van ook.
ik heb verschillende app. uitgeprobeerd, maar dit apparaat wint het, zeer overzichtelijk en bij de hand en makkelijk bedienbaar. zit lekker stevig in de aanstekerhouder.
de oplossing voor mij
Door het beschermend doosje past de gsm niet in de normale houders voor iphone 6. En door de afstand tot de voorruit en de constructie van het dashbord, waren ook de lifeproof houders niet geschikt in mijn wagen. Deze houder was de oplossing voor mijn probleem. Jammer genoeg past de bijgeleverde laaddraad niet in het doosje van lifeproof, maar de usb laaddraad van de gsm zelf kan wel op de houder aangesloten worden. Ik vermoed wel dat de houder zou durven wegdraaien bij wat sportiever rijgedrag, maar voorlopig heb ik er nog geen last van gehad.
Precies wat ik nodig had.
Ik zocht voor mijn auto een lader voor mijn Samsung telefoon en wilde de telefoon ook als navigatie gaan gebruiken, maar ik wilde geen houder aan het raam plakken. De Trailblazer Advanced Pro Universele Autolader en Houder is precies de juiste combinatie. Laadt de telefoon goed op en ik kan tevens de navigatie gebruiken op een goed zichtbare plek zonder aparte houder die op het raam geplakt moet worden. Tot nu toe prima bevallen.
Tja
Alleen jammer dat het heel los in de vuuraansteker zit en hierdoor regelmatig "omvalt" en de telefoon hierdoor op de grond valt
iphone houder
Prime houder, echter het stekkertje om op te laden is al binnen 2 dagen afgebroken. De reden is dat dit te iel is gemaakt. Nu zit ik toch met een te lange laadsnoer, Houder is verder prima!
Ik had een houder nodig in mijn Audi A6
Ben heel tevreden hiermee bedankt.
Prima koop
Voldoet prima. Klemt toestel goed vast. Laden ook goed
fijn onderdeel
het is gebruiks vriendelijk en gebruik werkt fantastisch.
Klinkt handig, maar...
Ik vind het allemaal wat stroef aanvoelen, de 'arm' is ook wat te kort zodat je al erg moet manoeuvreren om het volledig uit de weg te krijgen..
autohouder
Echt een hele fijne telefoonhouder voor in de auto.
Hij hang op perfecte hoogten en je hebt er gelijk een universele op lader en een usb op lader erbij.
ideaal ding alleen je moet de bochten niet heel hard en scherp nemen want dan draait hij weg dus vandaar 4 sterren.
Hij houd hem prima
Het was in mn auto een beetje krap, maar hij past prima. Degelijk, stevig en compact. Mijn iphone houd hij prima. Erg tevreden. Hoop dat ik er nog lang plezier van heb. Aanrader, plus snelle verzending.
Prima
Een prima houder, als hij in de aansteker aansluiting zit, dan zit hij redelijk stevig. Slang is goed stijf, draagt bij aan stevigheid.
Hij past alleen niet in mijn VW Golf Variant automaat (model 2010) omdat de slang te kort is en de houder daardoor tegen de versnellingspook ankomt.
Beste houder tot nu toe
Het geleverde product is prima, staat netjes in de houder.
Staat ook stevig en stabiel.
Helaas is de zwanenhals wat aan de korte kant.
De telefoon laat ook netjes op via het oplaadpunt met de juiste plug-in.
Matig
Het product doet waar het voor is. (telefoonhouder + opladen)

De telefoon past erin, echter na 5x ontgrendelen begint het schuimrubber te scheuren en vallen er stukjes af.
Opladen, prima.
Het led lampje wat aangeeft of er contact is met de sigarettenaansteker is zeer irritant fel.
Het geheel is zeer onstabiel en is niet te positioneren.

Ondanks de prijs, zou ik het niemand aanraden, het is geen passende oplossing.

Ik ga op zoek naar iets anders.
telefoon houder/lader
Hier was ik naar op zoek, een telefoon houder voor in de auto wat je niet in het zicht op het raam moet plakken.
hij laadt op via het bijgeleverde kabeltje, echt super handig. (heb een galaxy s2) er zitten hulpstekkers bij voor div telefoons.
de telefoon klemt erg goed vast, ben er helemaal blij mee!
navigatie op de telefoon is nu legaal omdat je hem niet meer vast hoeft te houden en daar voorkom je een erg hoge boete mee.
miskoop
Trailblazer Advanced Pro Universele Autolader en Houder

ik was op vakantie vandaar late reactie,maar product werkte na 1 dag al niet meer geen product onder steuning, na gebruik van alleen de usb poort ,een paar dagen ook stuk weet niet wat er is maar glas zekering is wel heel. dus in mijn ogen een miskoop
Goed maar net niet...
Het geleverde product is prima, staat netjes in de houder van de autoaansteker echter wel wat onstabiel.
Helaas werkt het standaard oplaadpunt met de juiste plug-in niet, de telefoon laad via dit punt niet op. Wanneer de telefoon wordt aangesloten op de usb-aansluiting laadt de telefoon wel op.
Verder wel tevreden over het product.
Goede houder voor dit geld
Ik vind het een goede houder met alle hulpstukjes. Tevens een snelle levering door MobileFun.
Is aan te bevelen aan iedereen.
Beoordeling Gsm carkit
Een groot aantal gsm opladers meegeleverd, dus echt wel universeel. Goede kwaliteit, het enige minpunt is dat de arm van de houder nogal kort is. Deze past niet zo goed in mijn Golf 6 omdat mijn aansteker nogal diep in de middenconsole zit. Maar voor mij nog geen reden om het product terug te sturen. Verder is de service perfect, snelle levering en goede prijzen.
best handig
Handige houder, prettig dat het niet zo in het zicht is, zoals je dat hebt met zuignap op dashboard of voorruit.
Jammer dat de flexibele stang niet iets langer is. Bij mij zit de sigarettenaansteker vlak naast de versnellingspook. Het past, maar daar heb je het mee gezegd. Oplader geschikt voor meerder apparaten, dus passagiers kunnen meeprofiteren.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles