Surc Universal Remote Case voor iPhone 4S / 4 - Black

Surc

Product referentie: 28261

Tijd om je afstandsbedieningen de deur uit te doen en te vervangen door de Surc universal remove case voor de iPhone 4S / iPhone 4.
Waarom kopen?

 • De afstandsbediening is geïntegreerd in de case dus is altijd beschikbaar - je hoeft geen adapter in the pluggen
 • Beschermt je iPhone 4S / 4 tegen schrammen, krassen en kleine stoten
 • Gratis app om vrijwel alle toestellen met infra rood te bedienen
 • Gemaakt voor de iPhone 4s / iPhone 4


 • Aanvullende informatie

  De afstandsbediening is geïntegreerd in de case dus is altijd beschikbaar - je hoeft geen adapter in the pluggen
  In tegenstelling tot andere universele afstandsbedieningen voor de iPhone 4S / 4 hoef je bij de Surc geen extra adapter met je mee te dragen en je telefoon ondersteboven te keren om hem te gebruiken. De infra rode transmitters zijn in de bovenkant van de case geïntegreerd zodat je altijd de afstandsbediening binnen handbereik hebt. De case is slechts 126 x 62mm groot dus voegt minimale bulk toe aan je slanke iPhone 4S / 4. De case weegt slechts 20g dus je merkt nauwelijks dat hij er zit. De afstandsbediening werkt tot op 4.5 meter wat genoeg is voor de meeste kamers. 

  Surc Universal Remote Case for iPhone 4 - BlackSurc Universal Remote Case for iPhone 4 - Black

  Beschermt je iPhone 4S / 4 tegen schrammen, krassen en kleine stoten
  Deze case is niet alleen een volledig uitgeruste universele afstandsbediening maar de Surc case biedt ook nog eens uitstekende bescherming aan je iPhone 4S / 4 tegen krassen, schrammen en kleine stoten. De Surc is gemaakt van een hard gevormd plastic met een matte finish, zodat je telefoon er zo goed als nieuw uit blijft zien en je je toestel minder snel laat vallen. 

  Gratis app om vrijwel alle toestellen met infra rood te bedienen
  Bij de Surc krijg je een gratis app die al je andere afstandsbedieningen overbodig maakt. Je kan je apparaat terugvinden in de online database die constant geupdate wordt. Of je kan Surc instrueren over je apparaat en het dan delen met de community. Je kan je toestellen organiseren in kamers, de layout van je afstandsbediening personaliseren, universele afstandsbedienings schermen creëren per kamer, macros creëren, en zelfs gebaren instellen voor veel gebruikte controls zoals volume of zappen. Als je je perfecte layout hebt gemaakt back je het up op Surc's servers zodat je er zelfs toegang tot blijft houden als je een nieuwe telefoon hebt of je telefoon wil resetten. 

  Surc Universal Remote Case for iPhone 4 - BlackSurc Universal Remote Case for iPhone 4 - Black

  Gemaakt voor de iPhone 4S / iPhone 4
  De Surc is speciaal gemaakt voor de iPhone 4S/4 dus je kan er zeker van zijn dat de case perfect past. De case heeft ook openingen voor alle knoppen, camera en hoofdtelefoons, en een micro USB poort om op te laden en synchroniseren zonder je case los te maken. 
  Mobiele telefoon accessoires