CableJive 30 Pin dockXtender voor iPhone, iPad, en iPod - Zwart - 60 cm

CableJive

Artikelnummer: DOCKX-2B

Product referentie: 28633

Gebruik elke iPod dock met je iPhone, iPad of iPod in een case, met deze zwarte dock verlengkabel om te syncen, opladen en zelfs muziek te spelen.

"Helemaal goed"
Meest behulpzame reviews

Henk Ipenburg
Kerkdriel

CableJive 30pindockextender voor ipad, ifone 60cm
7 September 2014
Helemaal goed
Werkt prima,zeer degelijk uitgevoerd. 60 cm is wat kort Eerste contact met klantensercice was prima. Mijn vraag was of ikde extender mocht terugsturen indien de bosesounddock niet zou werken, ( een krijgertje waarvan ik niet wist of het werkte en dat alleen kon weten door er een ipad op aan te sluiten) dat was geen probleem. Gelukkig niet hoeven retourneren, bose werkte. Beetje aan de prijs, betaalde uiteindelijk rond de 40 euro inclusief verzenden....

10 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Gebruik je bestaande dock zonder je toestel uit z'n case te halen
 • Werkt als verlengkabel voor opladen en synchroniseren
 • Werkt met de meeste cases en docks
 • Volledige 30 pin extender voor video en audio transmissie


 • Aanvullende informatie

  Gebruik je bestaande dock zonder je toestel uit z'n case te halen
  Het het minimalistische design geïntroduceerd door Apple kunnen de meeste docks niet worden gebruikt met een case om je iPhone - ofwel de telefoon wordt te breed of de dock connector past niet meer. Bijna geen enkele dock werkt goed met de iPad. Deze dock verlengkabel lost deze problemen op. Je steekt het ene uiteinde in je toestel en het andere in de dock en je kan alle functionaliteiten gebruiken zonder je case te verwijderen. Je opties voor docking van je iPad worden aanzienlijk groter.

  Werkt als verlengkabel voor opladen en synchroniseren
  Je kan deze kabel niet alleen gebruiken om het bereik van docks uit te breiden, maar ook om je bestaande synchronisatie en oplaadkabel te verlengen. Met een extra lengte van 60 cm kan je je telefoon verder van het stopcontact of je computer opladen, of je autohouder verder van de sigarettenaansteker plaatsen, zonder verlies van laad snelheid. 

  Werkt met de meeste cases en docks
  Deze kabel volgt dezelfde design regels die Apple bij hun officiële kabel volgde, dus de dock verlenger past in dezelfde maat gaten. De kabel zal dus werken met de meeste hoesjes, en door de minimalistische stijl past hij met gemak in de meeste docks. 

  Volledige 30 pin extender voor video en audio transmissie

  De dock verlenger reproduceert de 30-pins dock connector van Apple volledig, zodat hij geschikt is voor video en audio transmissie in tegenstelling tot sommige andere dock connectors. 

  CableJive 30 Pin dockXtender for iPhone, iPad, and iPod - Black


  Mobiele telefoon accessoires