Adarga Advanced iPad 4 / 3 / 2 Case - Zwart

Adarga

Product referentie: 28732

Bescherm je iPad 4 / 3 / 2 en gebruik hem in verschillende kijkhoeken.

"Mooi handig mapje"
"Aanrader"
"Aanrader"
Meest behulpzame reviews

Aaliyah
Amsterdam

ipad2
7 augustus 2012
Mooi handig mapje
Mooi mapje, strak. Zit goed om de ipad heen. Je kan hem in 20 of meer standen zetten wat super relaxt is. Maakt niet uit in welke houding je zit, je kan je ipad altijd goed plaatsen. Ziet er "duur" uit. Beter heb ik ze niet in NL kunnen vinden, al helemaal niet voor die prijs...

Dimi
Roeselare

iPad4
4 februari 2013
Aanrader
Deze cover is degelijk gemaakt en biedt een uitstekende bescherming voor je iPad. Een twintigtal gleufjes zorgt ervoor dat je de iPad in de ideale hoek kunt zetten om ermee te werken. Enkel bij de laatste 5 (wanneer de iPad het meest horizontaal staat), durft het voetje er al wel eens uitglijden. Persoonlijk vind ik dit geen groot probleem. Conclusie: in vergelijking met andere covers krijg je een heel degelijk product voor een lagere prijs!

Y
Unknown

24 September 2012
Aanrader
. Erg goed kwaliteit prijs verhouding. De smartcase functie werkt prima met mijn ipad2. De uitsparingen zijn juist geplaatst. De cover kan dus constant om blijven. Ook met opladen kun je goed bij de ingang en de ipad wordt niet heet. De hoes ziet er luxe uit. De standaard zit bij gebruik strak tegen de hoes aan met magneten(niet zichtbaar). Ik vind het jammer dat de cover alleen in landscape kan en niet in de lengte. De reden waarom ik geen vijf sterren geef is dat de standaard met geen mogelijkheid blijft zitten in de drie verste gleufjes, maar tussen de standaard en de hoes zit wel een stevig lint dat dit kleine mankement compenseert. Het lint zorgt ervoor dat de standaard niet overstrekt en in bijna dezelfde hoek staat als wanneer die gleufjes wel zouden werken.

167 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Ontworpen voor de iPad 4 / 3 / 2
 • Leren effect materiaal beschermt je iPad 4 / 3 / 2
 • Werkt in combinatie met de iPad 4 / 3 / 2 slaap sensor
 • Ingebouwde stand verstelt in verschillende hoeken


 • Aanvullende informatie

  Ontworpen voor de iPad 4 / 3 / 2
  Deze Adarga Tabletware Advanced case is speciaal ontworpen voor de iPad 4 / 3 / 2, en heeft openingen voor de verschillende poorten en kenmerken van de iPad 4 / 3 / 2 inclusief de home-knop, camera's en volumeknoppen aan de zijkant. 

  Leren effect materiaal beschermt je iPad 4 / 3 / 2
  Het leren effect materiaal beschermt je iPad 4 / 3 / 2 tegen toevallige schokken, krassen en vallen, en is een zeer duurzaam materiaal dat lijkt op het echte werk. De case heeft stiksels die er erg mooi uitzien. 

  Werkt in combinatie met de iPad 4 / 3 / 2 slaap sensor
  Een innovatief aspect van deze case is dat hij ingebouwde magneten heeft die samenwerken met de iPad 4 / 3 / 2 slaap sensor. Sluit de deksel en het scherm wordt uitgeschakeld, en de levensduur van je batterij wordt behouden. 

  Ingebouwde stand verstelt zich in verschillende hoeken
  De case heeft ook een ingebouwde stand die in verschillende hoeken geplaatst kan worden, waardoor je gemakkelijk een comfortabele hoek vindt of je nu aan het werken of spelen bent. 

  Mobiele telefoon accessoires