Quillit Stylus and Pen for Capacitive and Resistive Screens

Proporta

Artikelnummer: 02251

Product referentie: 28840

De ultieme stylus pen, compatibel met alle touch screen dankzij de verwisselbare uiteinden voor zowel capacitieve en resistieve schermen.
Waarom kopen?

 • 3-in-1 Stylus compatibel met alle touch screen telefoons Ingebouwde pen Luxe heavyweight gevoel maakt het een uitstekend zakengeschenk


 • Aanvullende informatie

  3-in-1 Stylus compatibel met alle touch screen telefoons
  De Quilit stylus is een uniek product dat compatibel is met zowel capacitieve en resistieve schermen, en dus compatibel met alle touch screen telefoons, zowel oudere als nieuwe. De borstel stylus is geschikt voor capacitieve schermen, zoals iPhones of nieuwe HTC telefoons en de penpunt stylus is geschikt voor resistieve schermen zoals de Nokia N97. 

  Quillit Stylus and Pen for Capacitive and Resistive Screens

  Ingebouwde pen
  Bij deze stylus hoef je niet te onthouden om een pen met je mee te dragen, aangezien de Quilit een ingebouwde pen heeft. Deze stylus combineert universele touch screen compatibiliteit met een pen, waardoor het het perfecte apparaat is om altijd met je mee te dragen. 

  Quillit Stylus and Pen for Capacitive and Resistive Screens

  Luxe heavyweight gevoel maakt het een uitstekend zakengeschenk
  Het luxe heavyweight gevoel van de pen straalt uit dat het kwaliteit is. De Quilit is een perfect zakengeschenk omdat de pen er goed uit ziet, en past zowel in een kantoor als huiselijke omgeving. 

  Mobiele telefoon accessoires