Lightwedge Verso Arc Light - Graphite

Lightwedge

Artikelnummer: VR002-001-23

Product referentie: 28848

Geef licht aan je Amazon Kindle met de Lightwedge Verso Arc Light.

"Het sublieme leeslampje"
"Brilliant!"
Meest behulpzame reviews

Steven
Unknown

Lightwedge Verso Arc Light - Graphite
27 juni 2013
Het sublieme leeslampje
Dit lampje is aan te raden voor elke e-reader. Het is compact, elegant en past op elk model. Bij het openen neemt het licht de juiste positie aan. En de grootste troef is natuurlijk de batterij die met bijgeleverde kabel te herladen is. Dus geen gedoe meer met losse dure batterijen. Conclusie: uren leesplezier in alle lichtomstandigheden!

Nes
Amsterdam

13 januari 2012
Brilliant!
3 things I like about this light; It looks great, it's rechargeable and it produces enough light for my Kindle Touch. It fits snugly and doesn't fall off in whatever position you find yourself in; reading lying down, on your side, sitting etc. The price is a bit steep but worth it since it's rechargeable. Too bad it doesn't come with a small protective case. This will definitely "light" up your day and/or night. :)

5 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Compact en stijlvol design
 • Krachtige LED voor helder en gelijkmatig licht
 • Langdurge oplaadbare batterij voor 15 uur gebruikstijd per lading
 • Gemaakt voor Amazon Kindle


 • Aanvullende informatie

  Compact en stijlvol design
  Het scherm van de Amazon Kindle is net zo prettig te lezen als een boek, maar de afwezigheid licht achter het scherm maakt het moeilijker te lezen in omgevingen met weinig licht. Met de Lightwedge Verso Arc Light heb je dat probleem niet meer. Het lampje is compact zodat je het overal mee naartoe kan nemen, en zit het scherm niet in de weg. De stijlvolle vorm geeft het een modern design, met de geronde bovenkant die opendraait om het lampje te activeren. Lezen in het donker zag er nog nooit zo goed uit. 

  Lightwedge Verso Arc LightLightwedge Verso Arc Light

  Krachtige LED voor helder en gelijkmatig licht
  De enkele LED van de Verso Arc Light biedt een helder en gelijkmatig licht voor het scherm van je Amazon Kindle. Het lampje is gericht op het scherm zodat je zo weinig mogelijk licht verliest. Je kan dus in bed of in de trein lezen zonder de persoon naast je te storen. 

  Langdurge oplaadbare batterij voor 15 uur gebruikstijd per lading
  De Lightwedge Verso Arc Light heeft een geintegreerde lithium ion batterij die 15 uur lang mee gaat met een enkele oplading. De batterij laadt op via de meegeleverde micro USB kabel, en kan dus onderweg worden opgeladen via je laptop of thuis met de Amazon Kindle's eigen oplader. 

  Lightwedge Verso Arc LightLightwedge Verso Arc Light

  Gemaakt voor Amazon Kindle
  De Verso Arc Light wordt geleverd met een aantal verwisselbare houdertjes die werken met verschillende eReaders. Er zit een houdertje bij speciaal voor de Amazon Kindle, dus je kan zeker zijn van een perfecte pasvorm.   Mobiele telefoon accessoires