Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Olixar OmniHolder Universele Case Compatibele Autohouder

De Olixar OmniHolder auto houder is ontworpen om je telefoon of MP3 speler horizontaal of verticaal op je voorruit of dashboard te plaatsen.
Prijs 4,99€

Originele prijs 11,99€ | 58% OFF

Op voorraad
Ships today if you order in

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
De Olixar OmniHolder auto houder is ontworpen om je telefoon of MP3 speler horizontaal of verticaal op je voorruit of dashboard te plaatsen.
 4.2 sterren van 1249 Klanten

Toon 1- 10 van 1249reviews

bevalt proma zowwel op het dashbord als op de ruit.
informatie voldoende
Goede kwaliteit
Product informatie was volledig
Perfekt
Getest tijdens een vakantiereis (1800km) met een Huawei P20 Pro.
Geen enkel probleem. De Omniholder bleef net op zijn plaats met de zuignap op voorruit.
Ideale telefoon houder met zuignap
Ik zocht een kleine telefoon houder voor op mijn moter voor op het ruitje.
De meeste waren veel te groot.
Deze past perfect.
Goede zuigkracht en je kunt hem in alle richtingen verstellen.
valt tegen
Door de zeer grote verscheidenheid aan verkrijgbare telefoonhouders dacht houdt het maar simpel. Dus een telefoonhouder met kogelgewricht en zuignap.
Telefoon past fatsoenlijk in houder kan alle kanten opdraaien door kogelgewricht.
Alleen zuignap valt zeer tegen zuigt niet goed vacuum moet zeer goed op vlakke drukken voordat je vacuumknop draait en nog meestal niet goed. Ik heb nu tussen dashboard applicatie en zuignap dubbele tape geplakt.
Goedkoop, maar geen duurkoop.
Goedkoop, functioneert goed. Ik gebruik hem voor een OnePlus One (5,5"), het past net. De arm is stevig. Er zit een pad bij die je om het dashboard kan plakken, om vervolgens de zuignap op vast te zuigen. Deze verbinding is stevig.
Olixar OmniHolder Universele Case Compatibele Autohouder
Ik had veel van de Olixar OmniHolder Universele Case houder verwacht. De recensies waren goed, maar het viel mij enorm tegen. Het was elke keer weer een gepruts om de smartphone n en uit de houder te krijgen.
Verder trilde de smartphone in de houder hetgeen erg onaangenaam was tijdens het tijden.
Ik gebruik nu weer mij oude houder, die ik helaas niet op het deskboard kan plaatsen, maar wel makkelijk is in gebruik. De Olixar OmniHolder Universele Case Compatibele Autohouder zal ik nooit meer gebruiken.
Voor mij was dit een echte miskoop.
Wat een servive
Top zaak en top op tijd het juist gewenste artikel geleverd
makkelijk
De levertijd was zo lang als aangegeven was en het product voldoet prima. Ik heb in ieder geval geen spijt van mijn bestelling.
Klein maar fijn!
Ik had een autohouder nodig voor mijn gsm, toen ik zocht naar een universele autohouder vond ik deze hier! Waarom kocht ik deze hier? Voornamelijk de prijs kwaliteit sprak me heel hard aan! Maar daarnaast wou ik speciaal dit product (Olixar OmniHolder Universele Case Compatibele Autohouder) omdat het universeel is! Dus moest mijn gsm het begeven kan ik nog altijd een nieuwe gsm er in plaatsen! Wat zijn nu de belangrijkste voordelen? Voor mij is het zeer handig dat hij inklapbaar is, zodat je hem makkelijker kan opbergen. Ook de handige draaiknop op het product zorgt ervoor dat je de autohouder heel makkelijk kan vastklikken of losmaken van je ruit of dashboard (je krijgt een "pad" meegeleverd waar het toestel op kan staan, heel handig!). Maar er is ook één nadeel.. Ik heb nogal een groot toestel (5,5"), hierdoor moest ik de autohouder helemaal tot het uiterste open trekken voor hem er in te plaatsen.. Dus qua efficiëntie is hij voor mijn gsm niet echt handig, maar in het algemeen is het echt een TOP product en zeker een aanrader!!
olixar omniholder
na een vergissing van mij werd alles direct in orde gebracht door mobilefun daarvoor excuses en hartelijk bedankt sylvain
Compact en functioneel
Is volgens verwachtingen. Jammer dat mijn bestelling door iemand eerst eens "onderzocht" werd (zien wat het was). Hierdoor was de verpakknig flink gehaverd en dus niet meer verzegeld. Ook geen handleiding meer te bespeuren. Dit vindt ik niet leuk, daarom -1 ster.
Voor de rest goed product.
autohouders
een tevreden klant geweest, nu niet meer.2ideale autohouders voor de prijs van 1.Besteld, betaald, en 1geleverd waar blijft de tweede, email gestuurd geen antwoord zodus niets laten horen geen bestellingen meer .24 10 2015 laarne sylvain
Top
Werkt perfect, heb hem op mijn raam en blijft vanaf het begin al prima zitten. Belemmert het zicht niet dus ben hartstikke tevreden.
Autohouder
Prima product. Voordeel ervan is dat je het op je dashboard kunt plaatsen. Niks op je voorruit, geen geplak en het belemmert je uitzicht niet.
Universele phone houder
Heel fijn en slim dingetje. Makkelijk te bevestigen. Precies zoals vermeld in de video
Dashbord houder voor smartfone
Goed artikel
tevreden
Bestelling snel en accuraat, toestel voldoet 100% aan de verwachting
Fijn produkt
Prima bestelprocedure, uiterst tevreden over de telefoonhouder
OK
Mobiel blijft goed zitten en ook de zuignap is prima. Trilt (aan het raam, dashboard geen optie) alleen teveel naar mijn zin.
Geweldig
Deze telefoonhouder is precies wat ik zocht! Hij is klein en wendbaar en makkelijk te monteren. Ook blijft hij goed zitten. Het meest ideale vind ik toch wel dat hij op zoveel verschillende manieren gedraaid kan worden dat hij altijd in de beste stand gezet kan worden!
Vlot
Goede service en snelle levering
Service
Perfect
Niet compatibel
Houdt er rekening mee dat wanneer u deze houder koopt dat deze niet compatibel is met telefoons breder dan 80mm. Wanneer u dus een grotere telefoon heeft zou ik een andere houder aanraden. Verder is het product goed wendbaar en in te stellen.
autohouder
Prima autohouder hij doet waar hij voor bedoeld is lekker simpel maar fucieoneel.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles