Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Dash Crab FX Universal Case Compatibel Autohouder

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
De beste universele autohouder voor mobiele telefoons met of zonder case. De Dash Crab FX heeft de mogelijkheid om je case alle kanten op te draaien en kan cases tot wel 11.5 cm in de breedte aan de houder houden
(477)
Prijs 19,99€

Voorheen 23,99€ | 17% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
De beste universele autohouder voor mobiele telefoons met of zonder case. De Dash Crab FX heeft de mogelijkheid om je case alle kanten op te draaien en kan cases tot wel 11.5 cm in de breedte aan de houder houden
 4.5 sterren van 477 Klanten

Toon 1- 10 van 477reviews

Top product!
Na heel lang twijfelen en heel veel reviews lezen (waarvan ik vaak het idee heb dat ze fake zijn, omdat ze vaak super lyrisch zijn), heb ik ervoor gekozen om de dash crab aan te schaffen. Geen moment spijt van gehad! Mijn zeer gladde Samsung Galaxy 6 edge blijft zelfs hangen en dat was bij andere houders niet zo. Ik durf zelfs hard over een drempel heen te rijden, zonder bang te zijn dat mijn telefoon door de ruit vliegt.
top houder
hele goede gsmhouder , je kan hem nog ook gebruike voor vb een koffie beker
plakt overal op.
Prachtige telefoonhouder.
Plakt goed en handig in gebruik.
Valt niet van het raam af en je kunt met een hand de telefoon in de houder plaatsen.
Handige houder
Precies wat ik zocht.
De houder is zowel op ronde als vlakke plekken te plaatsen.
Meer en hand kun je de mobiel of beker in de houder plaatsen.
Ideaal voor in de auto
Zeer tevreden van het aangekochte product. De bevestiging pakt inderdaad ook op oneven oppervlakten dankzij het dikke plakkerige kussen. Bij mij staat hem gewoon op het dashboard. De gsm past er mooi in en zit stevig vast. Tot nu toe de beste gsm houder die ik kocht en die men niet hoeft vast te schroeven.
Geweldig!
Het dashboard van mijn Focus loopt wat bol dus ik was bang dat de houder niet goed zou blijven plakken. Niks is minder waar. Hij blijft zelfs tijdens het trillen van de auto prima op zijn plek en de telefoon wordt prachtig goed vastgehouden. Hij blijft op de stand staan waar je hem zelf opgezet hebt. Het plaatsen en verwijderen van de telefoon gaat erg prettig.

Hij is wat prijziger dan andere houders maar dat is het zeker waard!
prima dashboardhouder
Hecht zeer goed op zowel ruit als kunststof dashboard.
Telefoon (S5) makkelijk in en uit te nemen, wordt goed op zijn plaats gehouden
Prima autohouder
De Dash Crab staat nu een week op mijn dashboard en is zeer praktisch in gebruik. Vooral omdat je de telefoon alle kanten op kan zwenken. Het bevalt mij uitstekend.
Auto stand review
Ik heb verschillende statiefjes uitgetest maar mits de grote omvang van mijn gsm ( samsung note 3 ) en zijn redelijk zwaar gewicht zijn er niet veel auto statiefjes die blijven staan of de gsm kunnen vast houden. Deze daarentegen doet het echt perfect! Plakt ook echt op alles. Momenteel hangt hij vast op mijn dashboard en moet ik mijn ruit dus niet vuil maken. Super!
Werkt perfect
De SuperGrip is werkelijk SuperGrip. Hij blijft prima in de auto plakken op het dashboard en ook op het bureau is hij prima te gebruiken (als je bijvoorbeeld wilt Skypen). Horizontaal/Verticaal kantelen gaat makkelijk. Hij 'beweegt' behoorlijk mee met hobbels, maar dat is op te lossen met een stukje karton ertussen. Mijn oude Tomtom Start 2 past er ook tussen.
(voorlopige) beoordeling Smartphone autohouder (Nexus 5)
Vraag van MobileFun om een review van product komt te vroeg: we hebben de telefoonhouder nog niet tijdens een langere rit uitgeprobeerd.
- aangeschaft na
- LG Nexus 5 (met hoesje) past er in prima in;
- Klem is stevig genoeg: GSM is goed vast te zetten;
- houder oogt en voelt vertrouwenwekkend stevig;
- goed afgewerkt;
- geen gebruiksaanwijzing;
- (voorlopig) 4* omdat we de praktijk nog niet kennen
perfect
Zeer tevreden met het product. Werkt prima. Snelle en goede levering.
Perfect
Houder is precies wat ik zocht: degelijk, handig, en kwaliteit voor een redelijke prijs. Aanrader, want hij plakt op elke ondergrond.
universele auto houder voor smartphone
Na rondzoeken op internet gekozen voor de "Dashboard Grab 2". Hij voldoet aan mijn verwachtingen en de zuignap met sticky structuur blijft uitstekend zitten op het onregelmatig kunststof oppervlak van mijn dashboard (renault scenic). het lichtelijk trillen van de smartphone op de verstelbare kogel is niet onoverkomelijk. De klembek heeft een sterke veer. Vooralsnog een goede aankoop.
Flexibiliteit valt tegen
Het valt tegen om een comfortabele hoek te vinden om het scherm van de smartphone te bekijken tijdens het rijden. Het is alleen mogelijk wanneer de zuignap op een specifieke manier geplaatst wordt. Maar dan is het niet meer mogelijk om de smartphone naar de bijrijder te draaien.
Hechtvastheid
Voor mij was belangrijk de hecht vast heid op het niet vlakke dashbord. Tot nu werkt het perfect laten we hopen dit blijft zo.Ook de variabele wendbaarheid is goed
Tailor Dash Crab2 Universal mount for smartphones
Prima product, juist wat ik zocht (zelfs stabiel genoeg voor video opnames in de auto), en geleverd binnen de voorziene termijn.
Niet de juiste keuze
Omdat ik een flip cover op mijn Note 2 heb past deze niet in een standaard telefoonhouder. Ik dacht met deze houder de oplossing te hebben. Helaas werkt het niet. Als de cover opengeslagen tegen de achterkant zit is dit het deel dat klemt tussen de houder. De telefoon zelf hangt los. Verkeerde keuze dus. 3 sterren omdat ik geen idee heb hoe een losse telefoon in de praktijk werkt.
Tevreden
De super grip universal case autohouder beantwoordt aan alle verwachtingen !!
Slim grijpertje
Ik ben erg enthousiast over de Supergrip. Ik gebruik het gevalletje al zo'n jaar in mijn auto. Superstevig dingetje en elke telefoon past in de houder omdat de bek heel groot is. Nu heb ik de versie van Mobilefun weggegeven aan mijn vriend want die legde zijn telefoon altijd in de koffiehouder. Nu is hij erg verrast met het praktische cadeau and it works like a charm. Thanks!
SuperGrip Universal Case Compatibel Autohouder
Product doet wat hij moet doen. Blijft gewoon op het dashboard geplakt.

Enig min puntje is de knijp functie. Als je hem in een hoek hebt geplaats. kan je moeilijk de kniper open doen om je telefoon erin of eriut te halen. Voor de rest. iphone in wat voor hoesje of mijn blackberry in hoesje blijven netjes zitten
Geweldig
Ik was op zoek na een houder waar alles op past, mobieltje + navigatie +++++
Het werkt perfect.
Blijft op dashboard zitten
Geen knopen afgedekt
Bovenkant wiebelt iets maar is te verkomen met een stukje papier er tussen
De opening is niet 5 inch = 12,7cm, kan alleen tot 4.3 inch = 11cm open.
Handig
Ik heb de autoreader op mn dashboard geplaatst en het werkt prima! Niet alleen mijn iPhone past er goed in, maar ook mijn TomTom. :-)
Doet waarvoor het gemaakt is.
Deze houder is een van de meest flexibele die ik tot nu toe gehad heb. Hij plakt perfect op het dashboard. Het aandraaien van de houder om hem iets flexibeler te maken zodat de telefoon door de trillingen niet naar beneden zakt vond ik wel even moeizaam gaan. Je kan de houder het beste in de hand de juiste positie geven en hem dan op het dashboard plakken.
Blijft perfect zitten
SuperGrip Universal autohouder. Eerst heb ik de houder op mijn scooter vastgezet. Ook met flinke hobbels en bobbels blijft de houder op zijn plaats. Nu gellaatstnop het dashboard van mijn auto. Ook bij extreme hitte blijft de houder stevig vastzitten. Kortom het product doet wat het beloofd. Aan te bevelen.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles