Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Olixar X1 Bluetooth Stereo Headset

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
De Olixar X1 Bluetooth Stereo Headset combineert een stijlvol design en moderne technologie en is ontworpen voor een actieve levensstijl.
(254)
Prijs 29,49€

Originele prijs 35,49€ | 17% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
De Olixar X1 Bluetooth Stereo Headset combineert een stijlvol design en moderne technologie en is ontworpen voor een actieve levensstijl.
 4.7 sterren van 254 Klanten

Toon 1- 10 van 277reviews

hoofdtelefoon
Ik heb 2 draadloze hoofd telefoons besteld en ik ben zeer tevreden.. Lange luister tijd, gemakkelijke verbinding en goede kwaliteit (natuurlijk geen bose geluid) maar ben tevreden prijs/kwaliteit heb ik meer kwaliteit gekregen
simpel maar goed
Een goed werkende simpele headphone die zelfs na een hele dag gebruiken nog goed zit. Ook de batterijduur is top kan rustig 1 of 2 dagen er mee rondlopen.
Enige minpunt is dat de headphone soms wat schuurt bij de oren dat kan irriteren verder ben ik tevreden.
Prijs = Kwaliteit
Omdat ik op zoek was naar een headset die je makkelijk kon meenemen (In de trein, op kantoor, sporten) kwam ik uit bij bluetooth apparatuur. Daarnaast mocht het niet teveel kosten, vandaar geen Sennheiser of JBL.

In ieder geval, de Olixar X1 is een headset die je inderdaad makkelijk overal kunt gebruiken - hoewel de constructie fragiel aandoet, vouwt de beugel makkelijk op. De connectiviteit is ook geen probleem, paar seconden een bepaalde knop indrukken, via je mobiele apparaat naar bluetooth apparatuur zoeken en je hebt de headset binnen no-time geconfigureerd.

Helaas is daar ook het laatste positieve mee gezegd. Hoewel de headset goed blijft hangen, zit het niet comfortabel - de beugel "glijdt" naar de onderkant van de nek, waardoor de schelpen naar de voorkant van je gezicht schuiven en het geluid niet direct het oor ingaat waarbij je dus flink wat geluidskwaliteit mist.

Daarnaast kan de gehele omgeving meeluisteren met je gesprek of muziek - de schelpen doen geen moeite om het geluid te beperken voor de omgeving.

Conclusie - je krijgt waarvoor je betaald. Voor dit geld mag je geen topkwaliteit verwachten.
Goed geluid,voor weinig geld.
Ben zeer tevreden met het geluid,en voor zo weinig geld...
Werkt maar configuratie voor pc vereist wel kennis
Leuke en betaalbare Bluetooth koptelefoon. Helaas geen handleiding & stuurprogramma's voor Windows meegeleverd op CD. Pairing aan Android apparaten (Galaxy 3 en ASUS Transformer tablet) gaat vrij gemakkelijk. De koptelefoon koppelen aan een PC of laptop vereist meer technische kennis: de standaard Windows BlueTooth stuurbestanden ondersteunen nl. geen Bluetooth audio -> koppelen lukt nog wel maar je hoort dus niks. Oplossing is:
zoek uit welke Bluetooth ontvanger in je PC/Laptop zit (via aparaten beheer), ga naar de website van de fabricant (van BT ontvanger, je PC of je laptop) en download/installer de juiste stuurbestanden. Het installatieprogramma het liefst uitvoeren als "adminstarator".
de juiste koptelefoon
Lichtgewicht bluetooth hoofdtelefoon werkt prima met mijn telefoon.
Geluid is prima, draagbaarheid is ook prima (zachte oorkussens fijner dan dopjes in je oor) blijft goed zitten ondanks dat de beugel van de hoofdtelefoon in je nek ligt.
Mooi compact ontwerp.
1 nadeel de lader is usb, dat had beter gekund (daarom 4 en geen 5 sterren). Voor de rest prima waar voor je geld.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles