Moshi iGlaze iPhone 4S Case - Paars

Moshi

Artikelnummer: 99MO036411

Product referentie: 33154

Bescherm je iPhone 4S met deze mooi ontworpen iGlaze case in paars van top merk Moshi.
Waarom kopen?

 • Perfect passende slanke iPhone 4S case
 • Dual-tone coating voor superieure look en feel
 • Flash friendelijk design om probleemloos foto's te maken met flits
 • Openingen voor alle poorten, knoppen en het Apple logo


 • Wat zit er in de doos?

 • 1 x Moshi iGlaze iPhone 4S Case


 • Aanvullende informatie

  Perfect passende slanke iPhone 4S case
  De iGlaze case is ontworpen voor iPhone 4S eigenaren die op zoek zijn naar minimalistische stijl om de unieke look van je iPhone 4S te behouden, en toch uitstekende bescherming willen tegen mogelijke schade. De case past perfect om je iPhone 4S, zodat deze vrij blijft van krassen en beschadigingen zonder afbreuk te doen aan de vorm of functionaliteit van je iPhone.

  Dual-tone coating voor superieure look en feel
  De unieke dual-tone coating zorgt ervoor dat deze case echt opvalt. De gekleurde matte achterkant staat in mooi contrast met de geborstelde aluminium randen waardoor het er strak en stijlvol uit ziet.

  Flash vriendelijk design om probleemloos foto's te maken met flits
  Veel cases worden ontworpen met enkel stijl in gedachte. Deze case is zowel stijlvol als praktisch, en Moshi's aandacht voor detail is zichtbaar in alle aspecten van de case. De camera opening aan de achterkant is extra "flash vriendelijk" zodat je je camera probleemloos kan gebruiken, zelfs met flits, zonder dat de kwaliteit van de beelden wordt beinvloed.

  Openingen voor alle poorten, knoppen en het Apple logo
  Het Moshi iGlaze iPhone 4S ontwerp is extra functioneel, met openingen voor de poorten en knoppen zodat je je iPhone 4S nooit uit je case hoeft te halen. Om het design af te werken dit er een ronde opening aan de achterkant om het beroemde Apple logo te pronken. 


  Mobiele telefoon accessoires