FlexiShield Skin voor Samsung Galaxy Note - Zwart

FlexiShield

Product referentie: 33162

Sterk als kristal met de duurzaamheid van een siliconen case voor de Samsung Galaxy Note in zwart.

"Super voor dat geld"
Meest behulpzame reviews

Arjan K
Kerkrade

23 November 2011
Super voor dat geld
Er zijn nog nauwelijks fatsoenlijke cases te verkrijgen. Blij deze te vinden bij Mobile Fun. Verwachtte er niet veel van, best wel goedkoop en heb het normaal niet echt op die siliconen dingen. Maar de FlexiShield is van veel betere kwaliteit dan siliconen, en erg dun dus staat heel netjes. De extra grip is ook zeer welkom bij de Galaxy Note, die anders misschien toch snel uit je handen glijdt.

67 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Gemaakt voor de Samsung Galaxy Note
 • Past perfect om je telefoon voor een betere bescherming
 • Sterk, duurzaam materiaal - Beschermt je telefoon tegen stoten en heeft een anti-slip laag
 • Openingen voor alle Samsung Galaxy Note functionaliteiten - Gebruik je telefoon zonder hem uit de case te halen
 • Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk toe - Past perfect in je broekzak


 • Aanvullende informatie

  Sterk als kristal met de duurzaamheid van siliconen
  Elk FlexiShield is gemaakt voor langdurige bescherming. Ze worden gemaakt van een speciale taaie gel, die het flexibeler maakt dan silicone en sterker dan een kristallen case.

  Professioneel genoeg voor op het werk en sportief genoeg voor je vrije tijd. Het unieke taaie gel materiaal biedt de ultieme bescherming voor je telefoon. De rubberen taaie gel huid biedt bescherming en extra grip zodat je kans op vallen beperkt. Het unieke ontwerp biedt gemakkelijke toegang tot alle knoppen, besturingselementen en poorten zonder de case te hoeven verwijderen.

  Let op: De FlexiShield skins beschermen het scherm van je telefoon niet. Voor de beste bescherming, combineer de FlexiShield met een Samsung Galaxy Note screenprotector om je toestel te beschermen tegen schokken, en het scherm te beschermen tegen vuil en krassen.   Mobiele telefoon accessoires