Piel Frama iMagnum voor Samsung Galaxy Note - Zwart

Piel Frama

Artikelnummer: 553

Product referentie: 33163

Handgemaakte case in indrukwekkend design met oog voor detail. Gemaakt voor de Samsung Galaxy Note.
Waarom kopen?

 • Handgemaakte case gemaakt van de beste kwaliteit leer
 • Ontworpen voor de Samsung Galaxy Note
 • Inclusief draaibare en verwijderbare riemclip


 • Aanvullende informatie

  Piel Frama, ervaar perfectie in een case.

  Met de hand gemaakte cases met prachtige ontwerpen, met een nauwkeurig oog voor detail zijn kenmerkend voor het Piel Frama merk voor meer dan 60 jaar. Iedere Piel Frama hoes is met de hand gemaakt, om tot een design te komen dat perfect aansluit op de vorm en rondingen van je toestel. Een perfecte harmonie van stijl en elegantie.

  Piel Frama Luxury Leather CaseVakmanschap
  Iedere case is handgemaakt door Piel Frama's eigen team van speciale leer ambachtslieden. Tijdens de bouw wordt iedere case nauwlettend gevolgd voor cut & finish. De productie van de hoesjes neemt een totaal van 25 dagen in beslag, van ontwerp tot afwerking.

  Piel Frama Luxury Leather CasePremium Leer
  Piel Frama gebruikt speciaal geselecteerd 1ª graad leer, van individueel uitgekozen koeien. Alleen dieren met gladde huiden, vrij van krassen en vlekken, worden gebruikt. Dit resulteert in het beste leer.

  Piel Frama Luxury Leather CasePremium Materialen
  Piel Frama gebruikt alleen het premium Gutermann draad, voor het sterkste stijtvaste stiksel. Iedere case heeft een speciale "Viledon" voering, wat een zeer resistent kunststof is, ingevoegd tussen het leer en de case voering om de samenhang en weerstand van de case te versterken.

  Piel Frama Luxury Leather CaseEcologische Zorg
  Iedere Piel Frama case is ecologisch bewust gemaakt, alle gebruikte materialen in het looien en afwerken zijn volledig biologisch afbreekbaar. Ze voldoen aan strenge Duitse wetgeving voor ecologische leer productie, zodat elke Piel Frama case wordt gemaakt met zorg voor het milieu. 

  Piel Frama Luxury Leather Case
  Samsung: Galaxy Note


  Mobiele telefoon accessoires