Novero Rockaway Stereo Bluetooth Headset - Zwart/Rood

Novero

Product referentie: 33373

Rockaway is een Bluetooth stereo headset waarmee je naar je favoriete muziek kan luisteren en gesprekken in hoge audio kwaliteit kan voeren zonder verstrikt te raken in draden.
Waarom kopen?

 • Speel muziek af, neem gesprekken aan, skip tracks en pas volume aan vanaf je headset
 • Veilige en comfortabele pasvorm met verwisselbare oor gels
 • Ontvang en beëindig gesprekken vanaf de headset


 • Aanvullende informatie

  Speel muziek af, neem gesprekken aan, skip tracks en pas volume aan vanaf je headset
  Sporten gaat over vrijheid, over grenzen verleggen en er van genieten. Sommige mensen luisteren graag naar muziek tijdens sporten of voeren telefoongesprekken. Met de Novero Rockaway Bluetooth stereo headset kan je beiden eenvoudig doen - en zonder gedoe met kabeltjes. Je hoeft enkel je muziek en oproepen via Bluetooth er naar toe te streamen. De headset heeft ingebouwde controles waarmee je nummers kan overslaan en het volume kan aanpassen, zodat je zelf de controle behoudt over je training.

  Novero Rockaway Stereo Bluetooth Headset - Black/Red Novero Rockaway Stereo Bluetooth Headset - Black/Red

  Veilige en comfortabele pasvorm met verwisselbare oor gels
  De Novero Rockaway is ontworpen om zo veilig en comfortabel mogelijk in je oren te zitten. De verwisselbare ringen zorgen er voor dat de oordopjes strak en veilig zitten, en je kan zelfs de headset aan je kleding clippen om hem veilig op zijn plaats te houden.

  Krachtige bas en DSP technologie
  De Rockaway ziet er niet alleen geweldig uit, hij produceert ook nog eens geweldig geluid. De headset beschikt over een krachtige bas die je motiveert tijdens het sporten. Met het hoge kwaliteit stereo geluid hoor je elke beat en dankzij de DSP technologie wordt ruis vermindert zodat telefoongesprekken helder en duidelijk zijn.

  Ontvang en beëindig gesprekken vanaf de headset
  Ontvang en beëindig gesprekken of activeer voice commands vanaf de headset (indien ondersteund door de telefoon). Rockaway verbindt op eenvoudige wijze via Bluetooth met bijna elke Bluetooth muziek speler. 

  Novero Rockaway Stereo Bluetooth Headset - Black/Red

  Mobiele telefoon accessoires