Intrekbare Auto Oplader met USB Poort - iPhone/iPod

Mobile Fun

Product referentie: 33715

De ontzettend populaire intrekbare Micro USB autolader, nu met een toegevoegde USB poort om twee toestellen tegelijk op te laden
Waarom kopen?

 • Intrekbare kabel voorkomt knopen
 • Strak en stijlvol design
 • Compatibel met 12 of 24 volt bronnen
 • Ingebouwde USB poort laadt ander toestel op tegelijkertijd


 • Aanvullende informatie

  Intrekbare kabel voorkomt knopen
  Deze fantastische autolader is uitgerust met een intrekbare kabel zodat je geen last hebt van overtollige kabel. Dankzij zijn compacte formaat en ergonomisch design, is het eenvoudig te gebruiken in de auto. Het slanke en stijlvolle ontwerp is makkelijk op te bergen in het handschoenenkastje als het niet in gebruik is. Dankzij de oprolbare kabel hoef je hem niet iedere keer te ontrafelen als je je telefoon op wil laden. Zodra het opladen is voltooid wordt de kabel met een druk op de knop teruggespoeld, zodat de oplader netjes kan worden opgeborgen in het dashboard kastje zonder problemen te veroorzaken met draden en kabels die in de knoop zitten. De oplader stop automatisch met laden als je batterij vol is, om ervoor te zorgen dat je telefoon niet beschadigd raakt door over-laden.

  Retractable Car Charger With USB Port - iPhone/iPod Retractable Car Charger With USB Port - iPhone/iPod

  Strak en stijlvol design
  Deze oplader is het resultaat van precies ontwerp, functionaliteit en ergonomisch onderzoek. Kwaliteits onderdelen, bouw en hoog glans materiaal maken dit een van de meest geavanceerde autoladers ter wereld. De eerste klas afwerking zorgt dat de oplader past bij het interieur van je auto.

  Retractable Car Charger With USB Port - iPhone/iPod

  Compatibel met 12 of 24 volt bronnen
  De oplader is geschikt voor zowel 12 als 24 volt dus zowel te gebruiken in de auto als vrachtwagen. De oplader heeft ook een LED-indicator om je te laten weten wanneer de telefoon wordt opgeladen en wanneer de batterij vol is.

  Ingebouwde USB poort laadt ander toestel tegelijkertijd op
  Het beste kenmerk van deze oplader is de ingebouwde USB poort. Hierdoor kan je een ander toestel zoals je GPS of zelfs een andere telefoon tegelijkertijd opladen.

  Retractable Car Charger With USB Port - iPhone/iPod

  Specificaties:
  Kabel lengte: 95 cm 


  Mobiele telefoon accessoires