LifeProof Indestructable Case voor iPhone 4S / 4 - Zwart

LifeProof

Product referentie: 34192

Ervaar de vrijheid om te surfen, te zingen in de douche, skieën, snowboarden, werken in de bouw, en ware mobiele vrijheid, overal!

"Past precies bij mij"
"lifeproof 4S case"
"Poetsen met badhanddoek of"
Meest behulpzame reviews

Marcel's Bouwservice
Vriezenveen

iPhone 4 S
19 oktober 2012
Past precies bij mij
Deze cover past precies bij mij en bij mijn werkzaamheden als zelfstandig allround timmerman. Stof en waterdicht, ideaal voor de bouw!

L.M,
groningen

iphone 4S
14 oktober 2012
lifeproof 4S case
De lifeproof case is bijna volledig wat ik ervan verwacht had. Het installeren is in een oogwenk gebeurd. Wel even de instructievideos kijken zodat je ook weet wat er fout kan gaan. Prima case, maakt het toestel niet te groot. Voelt solide en goed overdacht aan. Een kleine opmerking; tussen het scherm en de schermprotectie van de case zit heel weinig lucht. Je moet dus wat harder drukken om reactie op de telefoon te krijgen. Even wennen. Bescherming tegen water en stoten doet deze zeker.

Luc
Antwerpen

Iphone 4s
2 augustus 2012
Poetsen met badhanddoek of
Ik heb de Lifeproof case sinds februari, de iphone heeft geen glasbescherming nodig... het strak passende zeer degelijk en gevoelige plastiek scherm beschermt de iphone... het reinigen? reinig het enkel met een proper badhanddoek of oud katoenen onderlijfje... Andere of zelfs dure stoffen die ogenschijnlijk geschikt zijn zijn af te raden. Met deze reinigings hulpmiddelen zal het screen krasvrij blijven. Bij de case krijgt u een adapter voor hoofdtelefoon en een tweede stop voor als eentje zoek geraakt. Het is een 4 ringen 3.5 mm audio jack, dus specifiek passend op de iphone. Enige nadeel... het openen van de case is strak, het moet omzichtig afgewerkt... Op You Tube zijn aangaande clips te bezichtigen. Ik heb gekozen het enkel te openen om de hoek en kantjes te reinigen. Aangezien ik de iphone constant in de case houd is de case voorzien van al de nodige accessoires... zoals onder andere fietshouder en veel meer. regen en wind... Geen probleem... temperaturen onder het vriespunt schijnt voor de case een minpunt te zijn... In uitermate tevreden over de case Luc

78 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • IP-68 classificatie tegen water en stof voor uitstekende bescherming
 • Gemaakt volgens US en UK militaire standaarden
 • Beschermt je telefoon zelfs in de meest extreme omstandigheden
 • Beschermt 100% van je iPhone 4S / 4
 • Geschikt voor gebruik van je iPhone 4S / 4 onder water
 • 2nd Generation LifeProof Case


 • Aanvullende informatie

  Ervaar de vrijheid om te surfen, te zingen in de douche, skieën, snowboarden, naar je werk te gaan... en dit allemaal zonder angst om je telefoon te beschadigen.

  Zeer slanke, handige en onopvallende case
  De LifeProof case is een slanke, handige en onopvallende case die de unieke vorm en stijl van je iPhone 4S / iPhone 4 behoudt. De LifeProof case voegt slechts 1,5mm dikte aan je iPhone 4S / 4 toe en weegt minder dan 28g. De case is gemaakt van een uniek waterdicht materiaal dat een comfortabele grip biedt en geweldige bescherming biedt.

  LifeProof Indestructible Case For iPhone 4S / 4 - Black

  IP-68 classificatie en gemaakt volgens militaire standaarden
  De LifeProof case is ontworpen om je iPhone 4S / 4 te beschermen tegen dagelijkse schade en volgens militaire standaarden. Het heeft een volledige IP-68 classificatie tegen water en stof dus je kan er zeker van zijn dat je iPhone 4S / $ beschermd is, wat de dag ook brengt. 

  LifeProof Indestructible Case For iPhone 4S / 4 - Black

  Dubbel AR-coated optisch glas voor kristalhelder zicht en bescherming onder water
  De case is voorzien van een dubbel AR-gecoate optische glas lens die niet eerder geziene kristalheldere foto- en videokwaliteit biedt. De case beschermt je telefoon tot 2 meter onder water. De case is ook ontworpen om de bas en mid-frequentie speaker respons te verbeteren door  de achterkant van de case te gebruiken als een sub-woofer voor een rijker, voller geluid. 

  LifeProof Indestructible Case For iPhone 4S / 4 - Black

  Biedt toegang tot alle poorten en functies van je telefoon
  Met de LifeProof case behoudt je toegang tot alle functies van je telefoon, inclusief touchscreen, zonder de case te hoeven verwijderen. Deze case biedt de ultieme bescherming en functionaliteit. 

  Te gebruiken met de LifeProof Fietshouder.


  Mobiele telefoon accessoires