The Ultimate Sony Xperia S Accessory Pack

Mobile Fun

Product referentie: 34531

Het ultieme Sony Xperia S accessoire pakket bevat must-have items voor je Sony Xperia S. Ontworpen om je Sony Xperia S te beschermen en op te bergen: thuis, op kantoor en in de auto.

"Erg goed"
Meest behulpzame reviews

Will Kneepkens
Weert

Sony Xperia S
8 April 2012
Erg goed
The Ultimate Sony Xperia S Accessory Pack - Desk Stand: super goed - Autohouder: minpunt: houdt in geen enkele stand een of meerdere bedieningsknoppen vrij - FlexiShield: grandioos - Mini Desk Stand: doet niet wattie zou moeten doen - Autolader: nog niet gebruikt - MFX Screen Protector: 1 van de 5 in gebruik: goed

32 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • 6 must-have accessoires voor de Sony Xperia S
 • Beschermen, opbergen, en zelfs opladen van je Sony Xperia S
 • Elke accessoire heeft een klein, discreet en lichtgewicht ontwerp


 • Wat zit er in de doos?

 • Sony Xperia S Desk Stand
 • Sony Xperia S Autohouder
 • FlexiShield Skin voor Sony Xperia S
 • Mini Draagbare Desk Stand
 • Sony Xperia S Autolader
 • 5x MFX Screen Protectors


 • Aanvullende informatie

  Het ultieme Sony Xperia S accessoire pakket bevat must-have items om het meeste uit je Sony Xperia S te halen en hem te beschermen. Het bevat zelfs houders om je Sony Xperia S thuis, op kantoor of in de auto te gebruiken.

  Alle accessoires in dit pakket zijn als geheel ontworpen. Dus als je je telefoon wil gebruiken in de desk stand of autohouder, kan dit zonder de FlexiShield cover te verwijderen. Daardoor is dit het perfecte accessoire pakket voor je Sony Xperia S.

  Het pakket wordt compleet geleverd met 6 must-have items voor de Sony Xperia S, waaronder:

  Sony Xperia S Desk Stand
  De bureaustandaard is perfect voor het bekijken van je telefoon thuis of op kantoor. Het stijlvolle en slanke ontwerp zal niet misstaan op je bureau. Het wordt geleverd met een solide metalen standaard die de houder op zijn plaats houdt zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je houder omvalt en je Sony Xperia S beschadigt.

  De houder maakt gebruik van een speciale gel die de Sony Xperia S op zijn plaats houdt, zonder kleverige resten achter te laten. Hij kan zowel staand als liggend worden gebruikt, waardoor de houder ideaal is voor het schrijven van e-mails en Sms'jes, surfen op het internet, spelletjes spelen en zelfs video calling.

  The Ultimate Sony Xperia S Accessory Pack

  De speciale houder is zo ontworpen dat je je telefoon erop kan gebruiken zowel met als zonder de bijgeleverde FlexiShield case, en de oplader kan gebruiken terwijl hij in de houder staat.

  Sony Xperia S Autohouder
  De Sony Xperia S autohouder is zo ontworpen dat je je Sony Xperia S zowel staand als liggend op je auto voorruit of dashboard kan plaatsen. Hij beschikt over zachte kussentjes die er voor zorgen dat je Sony Xperia S geen beschadigingen oploopt of uit de houder glijdt. Met de draaibeugel kan je in een kwestie van seconden je Sony Xperia S aanpassen van staande naar liggende stand. Dankzij de verstelbare arm werkt dit ook met de meegeleverde FlexiShield Skin.

  The Ultimate Sony Xperia S Accessory Pack

  De houder wordt geleverd met een zelfklevende plaat die je op je dashboard plaatst. Met de verstelbare draaibeugel kan je de autohouder gemakkelijk verwijderen en naar je voorruit verplaatsen. Hierdoor kan je je telefoon perfect gebruiken als GPS tijdens het rijden.

  FlexiShield Skin
  De FlexiShield Skin is een stijlvolle beschermhoes voor je Sony Xperia S. Met een egale zwarte kleur, voegt de case zich om je telefoon zonder extra gewicht of volume toe te voegen, en met behoud volledige toegang tot alle plugs en functionaliteiten. Het flexibele design kan in een kwestie van seconden worden aangebracht en verwijderd van je Sony Xperia S, Dankzij openingen voor de camera en oplader heb je volledige toegang tot je Sony Xperia S zonder de hoes te hoeven verwijderen.

  The Ultimate Sony Xperia S Accessory Pack

  Aangezien de case geen extra volume toevoegt aan je Sony Xperia S, werkt het perfect met alle meegeleverde accessoires in het pakket. Dankzij de unieke gel kan je je telefoon gebruiken met de bureaustandaard en draagbare bureaustandaard zonder de case van je telefoon te hoeven verwijderen.

  Mini Draagbare Desk Stand
  De mini draagbare desk stand is klein en discreet zodat je hem altijd en overal met je mee kan dragen. Hij maakt gebruik van een zuignap die zich aan de achterkant van je telefoon hecht, met of zonder FlexiShield. Je plaatst dan je Sony Xperia S in een positie met comfortabele kijkhoek, zowel in portret- of landschapstand. Het eenvoudige en stijlvolle ontwerp zorgt ervoor dat je het overal kan gebruiken, en dankzij het kleine formaat kan je het gemakkelijk met je meenemen in je koffer, tas, handtas of zelfs je broekzak.

  The Ultimate Sony Xperia S Accessory Pack

  Sony Xperia S Autolader
  De Sony Xperia S auto-oplader zorgt ervoor dat je Sony Xperia S's batterij altijd opgeladen blijft in de auto. De oplader wordt automatisch afgesloten als je Sony Xperia S volledig opgeladen is, zodat er geen schade wordt toegebracht aan je Sony Xperia S. De kabel van een meter lang zorgt ervoor dat je hem perfect kan gebruiken samen met de meegeleverde autohouder, zodat je er zeker van bent dat je niet zonder batterij komt te zitten als je je Sony Xperia S onderweg als GPS gebruikt.

  Dankzij het slanke ontwerp van de micro USB-aansluiting kun je je auto-oplader gebruiken zonder de FlexiShield case van je Sony Xperia S te hoeven verwijderen, waardoor hij snel en gemakkelijk aan te sluiten is op je Sony Xperia S en je batterij nooit leeg raakt tijdens je reis.

  MFX Screen Protector
  Je kostbare Sony Xperia S krasvrij houden is altijd een uitdaging. Daarom bevat het ultieme accessoire pakket 5 MFX screen protectors die je scherm een onzichtbare beschermingslaag geven. Omdat de schermbeveiliging onzichtbaar is biedt het kristalheldere weergave van je Sony Xperia S scherm, zodat je kan blijven genieten van de scherpe beelden die het scherm biedt.
  De MFX screen protector interfereert niet met je Sony Xperia S touch screen en biedt 100% bescherming in combinatie met de meegeleverde FlexiShield case. 

  The Ultimate Sony Xperia S Accessory Pack


  Mobiele telefoon accessoires