Clip and Talk Visor Blade Bluetooth Carkit

SD

Product referentie: 34645

Bellen en oproepen veilig ontvangen in de auto met de stijlvolle Clip and Talk Visor Blade Bluetooth Carkit, geschikt voor alle auto's en alle telefoons met Bluetooth.

"This is what I needed!"
"Helder en duidelijk"
Meest behulpzame reviews

Mahmoud
Antwerpen

Car Kit
20 januari 2013
This is what I needed!
Handy easy to use, I like this product!!!

Dirk
Eindhoven

Galaxy S2
2 augustus 2012
Helder en duidelijk
Zeer effectief, makkelijk gebruiken, goede kwaliteit. Werkt super met de Google Maps GPS.

119 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Slank en stijlvol design bevestig je aan elke zonneklep
 • Veilig en eenvoudig gesprekken bedienen onderweg
 • Enhanced Bluetooth V2.1+EDR, class II verbinding
 • Geïntegreerde echo en lawaai onderdrukking
 • Oplaadbare 820mAh Li-on batterij
 • Inclusief 12V auto oplader om onderweg op te laden


 • Aanvullende informatie

  Slank en stijlvol design bevestig je aan elke zonneklep
  De Clip and Talk Visor Blade Bluetooth Carkit staat discreet in elke auto. De Carkit is vergelijkbaar in grootte met een mobiele telefoon en weegt minder dan 80gr. Het heeft een stevige metalen clip aan de achterkant waarmee je de carkit snel een eenvoudig aan elke zonneklep kan bevestigen, zodat je in een kwestie van seconden klaar om te gaan bent. Door de Active Pairing hoef je slechte één keer je telefoon in te stellen op de Clip and Talk Visor Blade, daarna hoef je hem slechts aan te zetten en hij zal direct verbinden met je toestel. Zonder gedoe. 

  SD Visor Blade Bluetooth Car Kit SD Visor Blade Bluetooth Car Kit

  Veilig en eenvoudig gesprekken bedienen onderweg
  De Clip and Talk Visor Blade Bluetooth Carkit heeft een multi-function button (MFB) waarmee je snel een eenvoudig gesprekken kan bedienen tijdens het rijden. Om een oproep te beantwoorden druk je op de MFB en het blauwe LED lampje zal flitsen om aan te geven dat de oproep beantwoord is. Je drukt nog een keer op de MFB om het gesprek te beëindigen. Om een gesprek te weigeren druk je dr MFB twee seconden in tot een toon klinkt. Voice dialing kan worden geactiveerd in standby modus door op de MFB te drukken (als je telefoon voice dialing ondersteunt).

  Enhanced Bluetooth V2.1+EDR, class II verbinding
  De Clip and Talk Visor Blade heeft de nieuwste Bluetooth technologie en is compatibel met alle met Bluetooth uitgeruste telefoons. Met de class II verbeterde datasnelheid  kan je efficient data overzetten en efficienter gebruik maken van je batterij.

  SD Visor Blade Bluetooth Car Kit SD Visor Blade Bluetooth Car Kit

  Geïntegreerde echo en lawaai onderdrukking
  Handsfree bellen is niet prettig als het klinkt alsof je je in een wind tunnel bevindt en de beller klinkt alsof hij in een grot zit. Daarom heeft de Clip and Talk Visor Blade geavanceerde lawaai onderdrukking zodat je stem helder en duidelijk klinkt. De echo onderdrukking zorgt ervoor dat je slechts een keer hoort wat gezelgd wordt en je je eigen stem niet hoort. Waar je ook bent, kan je heldere gesprekken voeren met de Visor Blade.

  Inclusief 12V auto oplader om onderweg op te laden
  De Clip and Talk Visor Blade Bluetooth Carkit heeft verder nog een micro USB auto oplader zodat je je speakerphone altijd volledig opgeladen kan houden. Het duurt twee uur om de batterij van leeg naar vol te laden, en de batterij heeft op 100% tot 7.5 uur spreektijd en tot 30 dagen standby tijd.
  Mobiele telefoon accessoires