HTC One X Officiële Hard Case HC C704 - Grijs

HTC

Artikelnummer: HC C704

Product referentie: 34712

Bescherm je HTC One X tegen schade met deze stijlvolle grijze officiële hard case HC C704, compatibel met de HTC One X Multimedia Dock.
Waarom kopen?

 • Stijlvol grijs ontwerp met gaatjes
 • Stevige constructie beschermt tegen krassen en schrammen
 • Compatibel met de HTC One X Multimedia Dock
 • Clip-on ontwerp voor eenvoudige bevestiging en verwijdering
 • Speciaal gemaakt voor de HTC One X


 • Aanvullende informatie

  Stijlvol grijs ontwerp met gaatjes
  De officiële HTC One X Hard Case is ontworpen om een vleugte karakter aan je telefoon toe te voegen en beschermt je HTC One X niet alleen tegen schade maar laat hem er ook nog eens fantastisch uit zien. De stijlvolle mesh stijl van de case ziet er niet alleen mooi uit maar vermindert ook nog eens het gewicht dat toegevoegd wordt aan je telefoon, en zorgt ervoor dat je telefoon goed geventileerd blijft.

  Stevige constructie beschermt tegen krassen en schrammen
  De HC C704 is gemaakt van een verstevigd gevormd plastic en biedt superieure bescherming tegen krassen en schrammen en schade door stoten en vallen.

  Compatibel met de HTC One X Multimedia Dock
  De originele HTC hard case is gemaakt om perfect te passen in de HTC One Multimedia Dock. Plaats de telefoon met de case in de dock om muziek te spelen en je telefoon op te laden.

  Clip-on ontwerp voor eenvoudige bevestiging en verwijdering
  Met deze case zijn de achterkant en hoeken van de HTC One X volledig beschermd, zodat je telefoon veilig is voor krassen en lichte stoten op de meest kwetsbare plekken. De case past strak en is slank, en kan worden gebruikt met een screen protector voor volledige bescherming.

  Speciaal gemaakt voor de HTC One X

  Deze case is speciaal gemaakt voor de HTC One X en past perfect. De case heeft uitsparingen voor alle poorten, knoppen en de camera.


  Mobiele telefoon accessoires