PDair Leather Case voor HTC One X - Horizontaal Hoesje

Pdair

Artikelnummer: 3BHTNXP01

Product referentie: 35082

Stijlvol lederen hoesje van PDair voor de HTC One X.

"Pdiar lederen hoes met riemclip"
"Exact wat ik verwacht had"
Meest behulpzame reviews

Bouwmeester
Unknown

htc 0ne x
21 januari 2013
Pdiar lederen hoes met riemclip
Heb het hoesje nu een aantal weken en het bevalt mij zeer goed. De telefoon past er erg goed in en is makkelijk in en uit de hoes te halen. Heb al diverse malen een hoes van dit merk gekocht voor mijn andere telefoons en ben er gewoon goed over te spreken. Sterk leer en goede pasvorm die lang meegaat, dat is mij ervaring

Michiel
Nijverdal

HTC One X
24 augustus 2012
Exact wat ik verwacht had
Na enig zoeken naar een betaalbare riem hoes voor mijn HTC One X, kwam ik uit op MobileFun. De prijs was in lijn met wat ik wilde besteden, en zoals ik het kon zien leek deze hoes kwalitatief een goed product. Na ontvangst van het product, exact binnen gestelde levertermijn, kan ik aangeven dat ik positief gestemd ben. Deze hoes is stevig, de riemclip klemt zich zeer goed, de telefoon schuift er fijn in, zonder te veel ruimte over, of dat deze moeilijk erin te schuiven is. De headset aansluiting is goed bereikbaar. Echter, het enige nadeel wat ik heb kunnen vinden: De headset aansluiting is alleen bereikbaar als de telefoon met de headset aansluiting aan de bovenkant in de hoes geplaatst wordt. Het nadeel hiervan is dat vervolgens volume toetsen e.d. niet meer bereikbaar zijn. Al met al een goed product voor een goede prijs.

10 Reviews | Schrijf een review

Aanvullende informatie

Elegante bescherming in tijdloos handgemaakt leer.
PDair Leather Flip Cases houden je telefoon veilig in een zachte met de hand gestikte lederen case met een top opening "flip" design.

PDair Horizontal Leather Pouch Case for HTC One X - Black  PDair Horizontal Leather Pouch Case for HTC One X - Black

Klassiek Leer
Hand gestikte cases, geselecteerd van eerste klas leer dat speciaal is geselecteerd voor zijn duurzaamheid en lichtbestendigheid zodat het niet vervaagt. PDair cases gebruiken zacht en soepel natuurlijk leer, in tegenstelling tot andere imitatie leer vinyl cases.

Goede Constructie
Elke PDair case is met de hand aan elkaar gestikt en vervolgens verzegeld met een langdurig bindmiddel om te voorkomen dat de naden scheuren, zodat ze lang mee gaan.

Intelligent Design
Elke PDair Leather Case is individueel ontworpen om een perfecte pasvorm te geven aan je mobiele telefoon. Aangepaste openingen geven toegang tot de controles, en de case bevat extra ruimte om geheugenkaarten mee te dragen. 

PDair Horizontal Leather Pouch Case for HTC One X - Black  PDair Horizontal Leather Pouch Case for HTC One X - Black


Mobiele telefoon accessoires