Vergelijkbare producten

Originele Samsung Galaxy S3 Flip Cover - Marmer Wit - EFC-1G6FWECSTD

Samsung

Artikelnummer: EFC-1G6FWECSTD

Product referentie: 35108

Bescherm je Samsung Galaxy S3 scherm tegen schade zonder het super slanke profiel te beinvloeden met de originele marmer witte flip case van Samsung.
Waarom kopen?

 • Klikt vast aan de achterkant van de Samsung Galaxy S3 voor volledige scherm bescherming zonder extra bulk
 • Duurzame constructie biedt eerste klas bescherming voor je scherm
 • Officiële Samsung accessoire gemaakt voor de Galaxy S3


 • Aanvullende informatie

  Klikt vast aan de achterkant van de Samsung Galaxy S3 voor volledige scherm bescherming zonder extra bulk
  Bescherm de voorkant van de Samsung Galaxy S3 tegen krassen, schrammen en stoten met deze officiële flip cover. Deze cover klikt aan de achterkant van het toestel dankzij een flexibele rubberen bumper, zonder extra bulk toe te voegen, en vouwt over de voorkant van je toestel als je het niet in gebruik hebt. Zo wordt het belangrijkste gedeelte van de telefoon - het scherm - beschermt tegen schade zonder de extra dikte en het gewicht van normale flipcases.

  Genuine Samsung Galaxy S3 Flip Cover - Marble White - EFC-1G6FWECSTD Genuine Samsung Galaxy S3 Flip Cover - Marble White - EFC-1G6FWECSTD

  Duurzame constructie biedt eerste klas bescherming voor je scherm
  Deze flip cover is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal die het scherm van je Samsung Galaxy S3 er zo goed als nieuw laat uitzien. De cover is sterk genoeg om de dagelijkse slijtage te weerstaan, zodat zowel je telefoon als de cover er langer zo goed als nieuw blijven uitzien.

  Officiële Samsung accessoire gemaakt voor de Galaxy S3
  Dit is een officieel Samsung product en is dus gemaakt volgens de hoogste normen met de beste kwaliteit materialen. Het is speciaal ontworpen voor gebruik met de Samsung Galaxy S3 en biedt dus een perfecte pasvorm. De cover zit gebruik van de functies niet in de weg, zoals het vermogen en de volume knoppen, koptelefoon en oplaad poorten, of voorkant en achterkant camera's.
  Mobiele telefoon accessoires