The Ultimate Samsung Galaxy S3 i9300 Accessory Pack

Mobile Fun

Product referentie: 35147

Het ultieme Samsung Galaxy S3 accessoire pakket bevat must-have items voor je S3. Ontworpen om je S3 te beschermen en op te bergen: thuis, op kantoor en in de auto.

"Complete set alles wat je extra nodig hebt"
"Goed spul"
"De moeite waard"
Meest behulpzame reviews

Jan Tettero
Rotterdam

Samsung Galaxy S3
21 augustus 2012
Complete set alles wat je extra nodig hebt
Het pakket werd snel geleverd en is alles wat je als aanvullende zaken nog nodig hebt. De hoes en statief zijn bijzonder handig om op je bureau te plaatsen en bij een melding even snel te kijken. De carkit is ook prettig omdat je in de auto ook bv. met navigatie de telefoon handig kan ophangen aan de voorruit.

Roy Kouwenberg
purmerend

samsung galaxy s3
23 juli 2012
Goed spul
Ik had het pakket met gewone post laten verzenden en had het binnen enkele dagen binnen. Het bescherm hoesje en -folie passen perfect. De autolader en hiuder zijn ook goed te noemen. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed

Steven
Unknown

Samsung Galaxy S3
22 juli 2012
De moeite waard
De car-holder is enorm gemakkelijk en dankzij de speciale houder past elke gsm met eender welke cover perfect. Eenvoudig systeem om tegen de ruit te bevestigen. In combinatie met de auto-oplader is dit opzich al een compleet pakket! De beschermfolie past perfect op het scherm van de Galaxy S3. Wel opletten: de folie is niet krasbestendig, maar aangezien er 5 folies zijn is dit geen probleem! Dit ultieme pakket is dus zeker de moeite waard!

195 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • 6 must-have accessoires voor de Samsung Galaxy S3
 • Beschermen, opbergen, en zelfs opladen van je Galaxy S3
 • Elke accessoire heeft een klein, discreet en lichtgewicht ontwerp


 • Wat zit er in de doos?

 • Galaxy S3 Desk Stand
 • Galaxy S3 Autohouder
 • FlexiShield Skin voor Galaxy S3
 • Mini Draagbare Desk Stand
 • Galaxy S3 Autolader
 • 5x MFX Screen Protectors


 • Aanvullende informatie

  Het ultieme Galaxy S3 accessoire pakket bevat must-have items om het meeste uit je Galaxy S3 te halen en hem te beschermen. Het bevat zelfs houders om je Galaxy S3 thuis, op kantoor of in de auto te gebruiken.

  Alle accessoires in dit pakket zijn als geheel ontworpen. Dus als je je telefoon wil gebruiken in de desk stand of autohouder, kan dit zonder de FlexiShield cover te verwijderen. Daardoor is dit het perfecte accessoire pakket voor je Galaxy S3.

  Het pakket wordt compleet geleverd met 6 must-have items voor de Galaxy S3, waaronder:

  Galaxy S3 Desk Stand
  De bureaustandaard is perfect voor het bekijken van je telefoon thuis of op kantoor. Het stijlvolle en slanke ontwerp zal niet misstaan op je bureau. Het wordt geleverd met een solide metalen standaard die de houder op zijn plaats houdt zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je houder omvalt en je Galaxy S3 beschadigt.

  De houder maakt gebruik van een speciale gel die de Galaxy S3 op zijn plaats houdt, zonder kleverige resten achter te laten. Hij kan zowel staand als liggend worden gebruikt, waardoor de houder ideaal is voor het schrijven van e-mails en Sms'jes, surfen op het internet, spelletjes spelen en zelfs video calling.

  The Ultimate Samsung Galaxy S3 Accessory Pack

  De speciale houder is zo ontworpen dat je je telefoon erop kan gebruiken zowel met als zonder de bijgeleverde FlexiShield case, en de oplader kan gebruiken terwijl hij in de houder staat.

  Galaxy S3 Autohouder
  De Galaxy S3 autohouder is zo ontworpen dat je je Galaxy S3 zowel staand als liggend op je auto voorruit of dashboard kan plaatsen. Hij beschikt over zachte kussentjes die er voor zorgen dat je Galaxy S3 geen beschadigingen oploopt of uit de houder glijdt. Met de draaibeugel kan je in een kwestie van seconden je Galaxy S3 aanpassen van staande naar liggende stand. Dankzij de verstelbare arm werkt dit ook met de meegeleverde FlexiShield Skin.

  The Ultimate Samsung Galaxy S3 Accessory PackThe Ultimate Samsung Galaxy S3 Accessory Pack

  De houder wordt geleverd met een zelfklevende plaat die je op je dashboard plaatst. Met de verstelbare draaibeugel kan je de autohouder gemakkelijk verwijderen en naar je voorruit verplaatsen. Hierdoor kan je je telefoon perfect gebruiken als GPS tijdens het rijden.

  FlexiShield Skin
  De FlexiShield Skin is een stijlvolle beschermhoes voor je Galaxy S3. Met een egale zwarte kleur, voegt de case zich om je telefoon zonder extra gewicht of volume toe te voegen, en met behoud volledige toegang tot alle plugs en functionaliteiten. Het flexibele design kan in een kwestie van seconden worden aangebracht en verwijderd van je Galaxy S3, Dankzij openingen voor de camera en oplader heb je volledige toegang tot je Galaxy S3 zonder de hoes te hoeven verwijderen.

  The Ultimate Samsung Galaxy S3 Accessory Pack

  Aangezien de case geen extra volume toevoegt aan je Galaxy S3, werkt het perfect met alle meegeleverde accessoires in het pakket. Dankzij de unieke gel kan je je telefoon gebruiken met de bureaustandaard en draagbare bureaustandaard zonder de case van je telefoon te hoeven verwijderen.

  Mini Draagbare Desk Stand
  De mini draagbare desk stand is klein en discreet zodat je hem altijd en overal met je mee kan dragen. Hij maakt gebruik van een zuignap die zich aan de achterkant van je telefoon hecht, met of zonder FlexiShield. Je plaatst dan je Galaxy S3 in een positie met comfortabele kijkhoek, zowel in portret- of landschapstand. Het eenvoudige en stijlvolle ontwerp zorgt ervoor dat je het overal kan gebruiken, en dankzij het kleine formaat kan je het gemakkelijk met je meenemen in je koffer, tas, handtas of zelfs je broekzak.

  The Ultimate Samsung Galaxy S3 Accessory Pack

  Galaxy S3 Autolader
  De Galaxy S3 auto-oplader zorgt ervoor dat je Galaxy S3's batterij altijd opgeladen blijft in de auto. De oplader wordt automatisch afgesloten als je Galaxy S3 volledig opgeladen is, zodat er geen schade wordt toegebracht aan je Galaxy S3. De kabel van een meter lang zorgt ervoor dat je hem perfect kan gebruiken samen met de meegeleverde autohouder, zodat je er zeker van bent dat je niet zonder batterij komt te zitten als je je Galaxy S3 onderweg als GPS gebruikt.

  The Ultimate Samsung Galaxy S2 Accessory Pack

  Dankzij het slanke ontwerp van de micro USB-aansluiting kun je je auto-oplader gebruiken zonder de FlexiShield case van je Galaxy S3 te hoeven verwijderen, waardoor hij snel en gemakkelijk aan te sluiten is op je Galaxy S3 en je batterij nooit leeg raakt tijdens je reis.

  MFX Screen Protector
  Je kostbare Galaxy S3 krasvrij houden is altijd een uitdaging. Daarom bevat het ultieme accessoire pakket 5 MFX screen protectors die je scherm een onzichtbare beschermingslaag geven. Omdat de schermbeveiliging onzichtbaar is biedt het kristalheldere weergave van je Galaxy S3 scherm, zodat je kan blijven genieten van de scherpe beelden die het Super AMOLED plus scherm biedt.
  De MFX screen protector interfereert niet met je Galaxy S3 touch screen en biedt 100% bescherming in combinatie met de meegeleverde FlexiShield case. 

  The Ultimate Samsung Galaxy S3 i9300 Accessory Pack


  Mobiele telefoon accessoires