Rock Ultra Thin Quicksand Hard Faceplate - Samsung Galaxy S3 - Grijs

Rock

Artikelnummer: S3-34888

Product referentie: 35433

Bescherm je Galaxy S3 tegen krassen en schrammen zonder al te veel gewicht toe te voegen met deze ultra dunne, ultra lichte Nakedshell van Rock.

"Beste Case"
Meest behulpzame reviews

A.Heukels
Nieuwegein

Samsung Galaxy s3
28 December 2012
Beste Case
Als je een case zoekt, die je telefoon niet dikker maakt en er goed uitziet dan is deze het helemaal. Ik heb al diverse dunne cases gehad , maar vroeg of laat rekken ze uit of gaan ze stuk. De Rock is echt een aanrader, heb er geen spijt van en de telefoon ligt door de case ook nog eens beter in je handen.

7 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Ontzettend slank en lichtgewicht design voegt minimale bulk toe
 • Stijlvolle matte afwerking voor flair en grip
 • Gemaakt voor de Samsung Galaxy S3


 • Aanvullende informatie

  Ontzettend slank en lichtgewicht design voegt minimale bulk toe
  De Rock Faceplate voor de Samsung Galaxy S3 is gemaakt van een duurzaam en sterk polymeer, dat de case zowel flexibel als sterk maakt. Het is een van de dunste cases op de markt, en weegt slechts 13 gram. De case glijdt om je telefoon en lijkt bijna onzichtbaar.

  Rock Ultra Thin NakedShell Faceplte - Samsung Galaxy S3 - Grey Rock Ultra Thin NakedShell Faceplte - Samsung Galaxy S3 - Grey

  Stijlvolle matte afwerking voor flair en grip
  De finish van deze case is mat, voor een klassieke look die vingerafdrukken en vuil afweert zodat je case er langer zo goed als nieuw uit blijft zien. De afwerking voegt grip toe aan je toestel zodat je het minder snel laat vallen.

  Rock Ultra Thin NakedShell Faceplte - Samsung Galaxy S3 - Grey Rock Ultra Thin NakedShell Faceplte - Samsung Galaxy S3 - Grey

  Gemaakt voor de Samsung Galaxy S3

  Deze case is speciaal gemaakt voor de Samsung Galaxy S3 en past dus perfect. De case heeft uitsparingen voor alle poorten en functies zodat je toegang houdt tot de volledige functionaliteit van je telefoon, zonder hem uit de case te hoeven halen.


  Mobiele telefoon accessoires