store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Leren Stijl Wallet Case voor Samsung Galaxy S3 - Zwart

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Bescherm je Samsung Galaxy S3 in deze stijlvolle, zwarte, imitatie leer portemonnee case.
(214)
Prijs 11,99€

Originele prijs 15,49€ | 23% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Bescherm je Samsung Galaxy S3 in deze stijlvolle, zwarte, imitatie leer portemonnee case.
 4.6 sterren van 214 Klanten

Toon 1- 10 van 226reviews

Tevreden
Zeer te vreden met het hoesje past perfect
Goede levering
mooi
ben zee tevreden over dit product , handige om geld en bankkaart op te bergen . dus geen portefeuille nodig
mmoie kwaliteit en kleur
mooie kwaliteit van product.
goede prijs/kwaliteit
Snelle verzending.
Gewoon top
Deze product is uitmuntend mooi..
Bestelling geplaatst. Vlot in huis..

Ja wat wenst een klant dan nog meer..
Prima
Precies wat ik wilde hebben. Een beschermend hoesje voor mijn telefoon met handige opberg mogelijkheid voor papier geld en pasjes.
Met de magneet sluiting wel oppassen met bankpassen.
goed en stevig hoesje
Een zeer sterk en net hoesje
Je telefoon wordt er goed in beschermd en de prijs kwaliteit verhouding is goed
Perfect hoesje
Je kan er gemakkelijk 4 pasjes in kwijt + nog wat briefgeld. Erg handig!
Teleurgesteld
Flipcover: ik heb altijd eenzelfde soort flipcover voor mijn telefoon. Die vond ik op mobilefun. Ik helemaal blij omdat daar precies de kleur bij zat die ik wilde hebben. Toen ik de cover echter uitpakte, kwam de kleur helemaal niet overeen met het heldere paars van de site. Het was veel donkerder en meer aubergine paars. Ik vond dit een echte teleurstelling.
telefoon hoes
ik zocht een telefoonhoesje en op de van mobile fun vond ik precies wat ik nodig had. en na een paar dagen wachten kwam hij binnen en het hoesje paste precies op mijn galaxy S3, dus ik ben super blij.
Goed, maar kan beter
Handig hoesje, je mobiel en je portemonnee in één. (Handig voor vrouwen tijdens het stappen bv, niet dat ze iets betalen, maar dat terzijde).
De chemische geur verdwijnt overigens ook binnen een paar weken. En je kan je mobiel op de lange kant zetten door het omklappen van de cover, wat leuk is om op die manier films te kijken.

De nadelen zijn, je komt lastig bij je volume knoppen je lichtgevende led-lampje zie je niet meer, en de kwaliteit is gelijk aan de prijs, laag.
3,5 sterren.
Geld meer dan waard!
Deze cover is mooi en stevig! Hij heeft een sjieke uitstraling!! Hij is het geld meer dan waard!
Handig voor een avondje/dagje uit!
De Wallet-Case is voornamelijk handig als je de telefoon continue in je hand hebt. In principe kan je net genoeg pasjes kwijt die je voor dat moment nodig hebt.

Heel onhandig is het als je gebeld wordt of wilt bellen, aangezien je het flapje (waar je het mee dichtklapt) moet ombuigen, om fatsoenlijk de telefoon aan je oor te houden, zonder al te veel gedoe.

Wat ook geen aanrader is, is om de Wallet-Case in je tas te hebben. Tegen de tijd dat je door hebt dat er gebeld wordt (het geluid wordt gedempt door de Wallet-Case, ondanks de optie extra volume) is er alweer opgehangen, omdat je eerst de case moet open klappen en vervolgens moet omklappen/ombuigen om een gesprek te kunnen voeren.

Kortomeen handige 'tasje' voor de mensen die graag met het minimale op stap gaan!
Precies wat ik nodig had maar slechte kwaliteit
De case is precies wat ik moet hebben, een goede bescherming voor mijn telefoon.
Echter met het uitpakken van de beschermhoes bleek dat de verchroomde laag van het afsluitingsmechanisme al aan het afbladeren was. Daarnaast is de kwaliteit van de hoes ook niet goed en moet men uiterst voorzichtig zijn met het uithalen van de telefoon, doe je dit niet zeer secuur dan trek je de hoes al snel kapot.

Al met al ben ik blij dat de case mijn telefoon de nodige bescherming geeft maar is de kwaliteit dusdanig slecht dat ik dit product niet zou aanraden.
Niet helemaal wat ik dacht...
Hoewel een geweldig portomonee en mobiel houder - er is maar ruimte voor 3 passen (5/6 als je propt) en dan kun je maar met moeite papier geld mee nemen.

De magneet clip is niet erg sterk - en als je een kleine touch-pen hebt, kun je deze aan het sluit klipje hangen met het plastic clipje van de pen.

Het plastic is niet van geweldige kwaliteit, want het neemt heel snel kleur op van andere materialen.

Ook word m'n scherm snel vies van m'n pasjes (vet / vinger vies). Dus een klein doekje er bij zou heel handig zijn.

Maar voor de rest is het een geweldig portomonee. Je moet alleen wel hands-free of met je koptelefoon bellen, want met je pasjes bij je oor... dat is nog al stom!
handig
De Galaxy S3 past er precies in. Niet met elastiekjes zoals in de omschrijving staat, maar je klikt de telefoon in een plastic houder. Slank model, erg handig ook voor pasjes.
witte lederen case hoesje
Leuke witte lederen hoesje voor mijn Samsung s3. Werkt prima maar ziet er echt leuk uit. Mooi materiaal. Prijs kwaliteit is boven verwachting. 15, 95 voor het hoesje is hij meer dan waard. Bezorgen was 9.95 maar keurig en snel geleverd. Ben er heel blij mee.
netjes!
Dit hoesje was voor de prijs een aangename verrassing. nog mooier dan op het plaatje. Het hoesje heeft een soort motief aan de buitenkant, wat dus iets chiquer oogt dan dat je in eerste instantie verwacht. De sluiting werkt d.m.v. een magneet. dus vraag me af of dit veilig is voor bijvoorbeeld bankpas? nog niet geprobeerd. wel mijn ov chipkaart er in gestopt, en geen problemen ondervonden. Al met al een mooi hoesje die mijn telefoon goed beschermt.
Net wat ik zocht
de 'Leather style wallat case voor de Samsung Galaxy SIII is super en precies wat ik ervan verwachte.
dit had ik nodig
Product goed en onbeschadigd binnen gekomen. Jammer van DHL jullie postverzorger dat het pakketje niet bij een servicepunt gebracht kon worden, omdat het afkomstig was van Engeland (buitenland). Daarnaast bij de 2e bezorging keurig afgeleverd bij buren, alleen zonder bericht dat gedaan, zou dat wel op prijs stellen volgende keer.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles