Leren Stijl Wallet Case voor Samsung Galaxy S3 - Wit

Mobile Fun

Product referentie: 35503

Bescherm je Samsung Galaxy S3 in deze stijlvolle, witte, imitatie leer portemonnee case.

"Geld meer dan waard!"
"witte lederen case hoesje"
"netjes!"




Meest behulpzame reviews

Renskeeee
Unknown

Samsung Galaxy S3
30 December 2012
Geld meer dan waard!
Deze cover is mooi en stevig! Hij heeft een sjieke uitstraling!! Hij is het geld meer dan waard!

edith
hoogeloon

samsung s3
14 September 2012
witte lederen case hoesje
Leuke witte lederen hoesje voor mijn Samsung s3. Werkt prima maar ziet er echt leuk uit. Mooi materiaal. Prijs kwaliteit is boven verwachting. 15, 95 voor het hoesje is hij meer dan waard. Bezorgen was 9.95 maar keurig en snel geleverd. Ben er heel blij mee.

Corina
Nederland

Samsung Galaxy S3
2 augustus 2012
netjes!
Dit hoesje was voor de prijs een aangename verrassing. nog mooier dan op het plaatje. Het hoesje heeft een soort motief aan de buitenkant, wat dus iets chiquer oogt dan dat je in eerste instantie verwacht. De sluiting werkt d.m.v. een magneet. dus vraag me af of dit veilig is voor bijvoorbeeld bankpas? nog niet geprobeerd. wel mijn ov chipkaart er in gestopt, en geen problemen ondervonden. Al met al een mooi hoesje die mijn telefoon goed beschermt.

85 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

  • Slank gevoerd imitatie leer ontwerp
  • Volledige toegang tot basis functies
  • Magnetische sluiting
  • Interne gleuf
  • Compatibel met de Galaxy S3


  • Aanvullende informatie

    Slank gevoerd imitatie leer ontwerp
    Deze boek case voor de Galaxy S3 biedt uitstekende bescherming met een stijlvol design. Het hoesje heeft imitatieleer aan de buitenkant en een zachte microvezel binnenkant. Het is gevoerd om goed te beschermen tegen lichte stoten, maar is dun genoeg om niet te veel bulk toe te voegen aan je toestel.

     Leather Style Wallet Case for Samsung Galaxy S3 - White Leather Style Wallet Case for Samsung Galaxy S3 - White

    Volledige toegang tot basis functies
    De portemonnee case houdt je Galaxy S3 veilig met elastische bandjes in de vier hoeken, zodat alle knoppen en poorten toegankelijk blijven. Je behoudt toegang tot het scherm, knoppen en volume controle.

    Leather Style Wallet Case for Samsung Galaxy S3 - White

    Interne gleuf
    Deze case heeft een interne gleuf voor je paspoort, treinkaartjes of bonnetjes.

    Leather Style Wallet Case for Samsung Galaxy S3 - White Leather Style Wallet Case for Samsung Galaxy S3 - White

    Compatibel met de Galaxy S3
    Dit hoesje is gemaakt voor de Galaxy S3, dus je kan zeker zijn van een perfecte pasvorm. 


    Reviews per score
    (4)
    (2)
    (1)
    (0)
    (1)

    Gemiddelde beoordeling 4.5 van 85 Klanten | Schrijf een review

    Sorteer op:
    Anonymous
    Unknown

    25 maart 2013
    Goed, maar kan beter
    Handig hoesje, je mobiel en je portemonnee in één. (Handig voor vrouwen tijdens het stappen bv, niet dat ze iets betalen, maar dat terzijde). De chemische geur verdwijnt overigens ook binnen een paar weken. En je kan je mobiel op de lange kant zetten door het omklappen van de cover, wat leuk is om op die manier films te kijken. De nadelen zijn, je komt lastig bij je volume knoppen je lichtgevende led-lampje zie je niet meer, en de kwaliteit is gelijk aan de prijs, laag. 3,5 sterren.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Renskeeee
    Unknown

    30 December 2012
    Samsung Galaxy S3
    Geld meer dan waard!
    Deze cover is mooi en stevig! Hij heeft een sjieke uitstraling!! Hij is het geld meer dan waard!
    0 van 1 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    L.Q.Bronts
    Tricht

    25 September 2012
    Samsung galaxy S3
    Precies wat ik nodig had maar slechte kwaliteit
    De case is precies wat ik moet hebben, een goede bescherming voor mijn telefoon. Echter met het uitpakken van de beschermhoes bleek dat de verchroomde laag van het afsluitingsmechanisme al aan het afbladeren was. Daarnaast is de kwaliteit van de hoes ook niet goed en moet men uiterst voorzichtig zijn met het uithalen van de telefoon, doe je dit niet zeer secuur dan trek je de hoes al snel kapot. Al met al ben ik blij dat de case mijn telefoon de nodige bescherming geeft maar is de kwaliteit dusdanig slecht dat ik dit product niet zou aanraden.
    5 van 6 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Silvester
    Roosendaal

    24 September 2012
    Galaxy s3
    Niet helemaal wat ik dacht...
    Hoewel een geweldig portomonee en mobiel houder - er is maar ruimte voor 3 passen (5/6 als je propt) en dan kun je maar met moeite papier geld mee nemen. De magneet clip is niet erg sterk - en als je een kleine touch-pen hebt, kun je deze aan het sluit klipje hangen met het plastic clipje van de pen. Het plastic is niet van geweldige kwaliteit, want het neemt heel snel kleur op van andere materialen. Ook word m'n scherm snel vies van m'n pasjes (vet / vinger vies). Dus een klein doekje er bij zou heel handig zijn. Maar voor de rest is het een geweldig portomonee. Je moet alleen wel hands-free of met je koptelefoon bellen, want met je pasjes bij je oor... dat is nog al stom!
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    edith
    hoogeloon

    14 September 2012
    samsung s3
    witte lederen case hoesje
    Leuke witte lederen hoesje voor mijn Samsung s3. Werkt prima maar ziet er echt leuk uit. Mooi materiaal. Prijs kwaliteit is boven verwachting. 15, 95 voor het hoesje is hij meer dan waard. Bezorgen was 9.95 maar keurig en snel geleverd. Ben er heel blij mee.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Corina
    Nederland

    2 augustus 2012
    Samsung Galaxy S3
    netjes!
    Dit hoesje was voor de prijs een aangename verrassing. nog mooier dan op het plaatje. Het hoesje heeft een soort motief aan de buitenkant, wat dus iets chiquer oogt dan dat je in eerste instantie verwacht. De sluiting werkt d.m.v. een magneet. dus vraag me af of dit veilig is voor bijvoorbeeld bankpas? nog niet geprobeerd. wel mijn ov chipkaart er in gestopt, en geen problemen ondervonden. Al met al een mooi hoesje die mijn telefoon goed beschermt.
    0 van 2 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Sabina
    Belgie

    11 juli 2012
    Samsung Galaxy SIII
    Net wat ik zocht
    de 'Leather style wallat case voor de Samsung Galaxy SIII is super en precies wat ik ervan verwachte.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Florian Scholten
    Veenendaal

    21 juni 2012
    Samsung Galaxy S3
    dit had ik nodig
    Product goed en onbeschadigd binnen gekomen. Jammer van DHL jullie postverzorger dat het pakketje niet bij een servicepunt gebracht kon worden, omdat het afkomstig was van Engeland (buitenland). Daarnaast bij de 2e bezorging keurig afgeleverd bij buren, alleen zonder bericht dat gedaan, zou dat wel op prijs stellen volgende keer.
    0 van 4 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Sorteer op:

    Gerelateerde producten


    Mobiele telefoon accessoires