Samsung Galaxy S3 Starters Pakket

Mobile Fun

Product referentie: 35522

Het starters pakket is gevuld met accessoires die je Galaxy S3 beschermen en waarmee je het meeste uit je telefoon kan halen.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • 5 TPU cases in verschillende kleuren
 • Beschermt tegen lichte stoten, vuil en krassen
 • Vouwbare bureau standaard om comfortabel je toestel te bekijken
 • Inclusief stylus pen om je scherm te bedienen zonder vingers
 • Alle accessoires zijn speciaal gemaakt voor de Samsung Galaxy S3


 • Aanvullende informatie

  Dit starters pakket is gevuld met accessoires die je Galaxy S3 beschermen en waarmee je het meeste uit je telefoon kan halen.

  5 TPU cases in verschillende kleuren voor elke stemming
  Het pakket bevat 4 TPU cases in een assortiment van verschillende kleuren, die de achterkant en zijkanten van je telefoon beschermen en een vleugje kleur toevoegen aan je toestel. Met uitsparingen die je toegang geven tot alle poorten en functies, zodat je de case enkel van je telefoon hoeft te halen omdat je van kleur wil wisselen.

  Samsung Galaxy S3 Starter Pack

  Beschermt tegen lichte stoten, vuil en krassen
  Het flexibele TPU materiaal is een uitstekende bescherming tegen lichte stoten, vuil en krassen. De bovenkant komt iets omhoog zodat je scherm niet beschadigt als hij plat op de tafel ligt. De case is buigbaar maar zal niet scheuren of breken, en biedt een uitstekende pasvorm en geweldige bescherming.

  Samsung Galaxy S3 Starter Pack

  Vouwbare bureau standaard om comfortabel je toestel te bekijken
  Het pakket bevat ook een stijlvolle, vouwbare bureau standaard. De bureau standaard is te gebruiken in meerdere kijkhoeken zodat je je telefoon in een comfortabele hoek kan positioneren, in lanschap of portret. De standaard is ontworpen om eenvoudig op te kunnen vouwen en op te bergen of met je mee te nemen, en dankzij het kleine, discrete ontwerp kan je hem makkelijk met je mee dragen.

  Samsung Galaxy S3 Starter Pack Samsung Galaxy S3 Starter Pack

  Inclusief stylus pen om je scherm te bedienen zonder vingers
  De meegeleverde stylus is een alternatief voor gebruik van je vingers als je door het telefoonscherm navigeert. De zachte, rubbere punt zorgt ervoor dat er geen krassen op het scherm komen. Het heeft ook een stijlvolle pen die je kan gebruiken om notities te maken als je telefoon niet binnen bereik is.

  Samsung Galaxy S3 Starter Pack Samsung Galaxy S3 Starter Pack
  Mobiele telefoon accessoires