Originele Samsung Galaxy S3 Mesh Vent Case - Wit

Samsung

Product referentie: 35542

Een orginele Samsung case om je Samsung Galaxy S3 te beschermen zonder verlies aan functionaliteit, in een stijlvolle witte kleur




Waarom kopen?

  • Stijlvol wit mesh design
  • Sterke mesh constructie beschermt tegen krassen
  • Clip-on ontwerp voor eenvoudige bevestiging
  • Speciaal gemaakt voor Samsung Galaxy S3


  • Aanvullende informatie

    Stijlvol wit mesh design
    Deze Witte Mesh Cool case begrijpt dat je Samsung Galaxy S3 belangrijk voor je is. Deze case gaat goed samen met het klassieke witte design, pronkt met je elegante Galaxy S3 en beschermt je apparaat vanuit alle hoeken. Wat wil je nog meer?

    Genuine Samsung Galaxy S3 Mesh Vent Case - White Genuine Samsung Galaxy S3 Mesh Vent Case - White

    Sterke mesh constructie beschermt tegen krassen
    Zorg goed voor je Samsung Galaxy S3. Deze White Mesh Cool case is speciaal ontworpen met behulp van eigentijds mesh materiaal dat je Samsung Galaxy S3 een helpende hand biedt bij bescherming tegen schokken en krassen. Dankzij het discrete design staat je telefoon centraal, met het elegante ontwerp volledig zichtbaar.

    Ingebouwde gleuf om van case een standaard te maken
    De case heeft een gleuf aan de achterkant die omhoog komt, zodat je er een muntje in kan steken om er een bureau standaard van te maken. Zo kan je je Galaxy S3 in een comfortabele hoek plaatsen om sms'jes te lezen, e-mails te bekijken en spelletjes te spelen.

    Genuine Samsung Galaxy S3 Mesh Vent Case - White Genuine Samsung Galaxy S3 Mesh Vent Case - White

    Clip-on ontwerp voor eenvoudige bevestiging
    Bescherm je Samsung Galaxy S3, zonder afbreuk te doen aan snelle en gemakkelijke toegang tot je handset. Met deze beschermende mesh cool case kan je gebruik maken van alle functionaliteiten van je telefoon, waar je ook bent. Je plaatst het gemakkelijk om je telefoon voor een perfecte pasvorm.

    Speciaal gemaakt for Samsung Galaxy S3

    Met deze Mesh Cool Case kan je zonder problemen je telefoon in je zak, tas of koffer steken zonder je zorgen te hoeven maken over beschadigingen. Ultra Samsung bescherming, gecombineerd met een ultra urban look. 
    Reviews per score
    (4)
    (7)
    (1)
    (0)
    (0)
    Taal
    Duits
    (2)
    Frans
    (4)
    Spaans
    (0)
    Nederlands
    (0)
    Engels
    (6)
    Italiaans
    (0)
    Alles bekijken
    (12)
    Er zijn geen reviews in het Nederlands. Kies een andere filter.

    Gemiddelde beoordeling 4.3 van 12 Klanten | Schrijf een review

    Sorteer op:
    Anonymous
    Unknown

    29 januari 2014
    Samsung S3
    Schicke Handyhülle
    Die Hülle ist relativ unauffällig bei meinem weißen Samsung S3. Sie beeinträchtigt nicht , wie oft andere Hüllen, dass Gefühl für das Handy. Ich finde sie schick und geschmackvoll, und sie macht das Handy nicht dicker.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Besson
    Saint Andre le Gaz

    4 September 2012
    Samsung Galaxy S3
    Bonne coque mais ...
    Bonne coque mais ... je trouve que le système qui permet de mettre une pièce pour le tenir à la verticale est gênant quand on pose le téléphone à plat. Je viens même de couper cette protubérance. Maintenant, la coque est parfaite.
    1 van 1 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    C. Klein
    Philadelphia

    16 augustus 2012
    Nice case, missing item
    This is a very nice looking case, not for someone looking for extra protection. Minimal protection...great style. I am still waiting for the Charging dock I ordered, Mobile Fun has not responded to my emails.
    2 van 2 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Anonymous
    Unknown

    25 juli 2012
    Samsung Galaxy S3
    perfekte passform
    Das Cover passt super. Verarbeitung gut. Würde es wieder kaufen. 1 Stern Abzug weil es mit keiner Münze aus dem Euro-Bereich steil aufstellbar ist, weil es dann kippt. (man benötigt eine abgeflachte Münze) Das Flache Aufstellen klappt problemlos.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    mark
    Unknown

    9 juli 2012
    Great phone
    love this phone soo much.. it was well worth the wait even though i wanted the white one, the blue one is still beautiful. its a muust buy
    2 van 2 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Julian
    London

    4 juli 2012
    Samsung Galaxy S3
    Think before you buy
    I went for this phone case for the cool ventilated design and the nifty coin slot that turns the case into a desk stand. However, I didn't anticipate that the protruding coin slot - which was quite clearly visible in all its protruding glory in the webpage images - would prevent me from being able to lie my phone flat on my desk and tap on it one-handed. The sticky out bit makes it rock about. Having a phone case that won't let your phone lie flat makes for quite a frustrating experience I think. For that reason any potential buyer needs to weigh up whether they are likely to use the phone on a flat surface more often than in desk stand mode before buying.
    8 van 10 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Anonymous
    Unknown

    26 juni 2012
    Samsung Galaxy S3
    Discreet but tough
    Perfectly suits the white S3 and doesn't cover up too much of this great phone. Don't use the stand option as much as I thought I would and only works in landscape mode. All in all, good value.
    1 van 1 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Henri
    Paris

    26 juni 2012
    samsung s3
    Rien à dire
    Livraison rapide, dans les temps, rien à dire.
    0 van 1 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Paul
    Maidstone

    26 juni 2012
    Samsung Galaxy S3
    Light and easy
    The mesh case is ideal if you have you phone in pocket. Easy to put on and it's very light, clearly protects all but the front of the device. A slight raised bit on the back even keeps it out of beer spills on the bar! Only poor point is i've noticed the white stains rather quickly and looks dirty, has proved hard to clean so far but maybe i haven't tried the right product yet.
    2 van 2 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    kGOUILLE
    Nantes

    26 juni 2012
    galaxy S3
    Parfait
    Excellente house qui protège bien tout en restant vraiment fine, elle dépasse un peu pour protéger l'écran en cas de chute. L'encoche derrière qui permet de glisser une pièce ou une carte de crédit pour regarder une vidéo est parfaite.
    1 van 1 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Anonymous
    Unknown

    26 juni 2012
    S3
    Très bien
    Coque très sympa, jolie et de qualité Samsung.
    1 van 1 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Tom
    Unknown

    20 juni 2012
    Galaxy S3
    The case I was looking for....but...
    Exactly the sort of case I was looking for. Well made and fits mm perfect. I like the idea of the coin slot. However, this is slightly impractical when leaving your phone on a table as it wobbles. The slot is totally un noticable in your pocket. All in all, the minor detail of wobbling on a table is easy to live with.
    2 van 2 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Sorteer op:
    Samsung: Galaxy S3

    NIEUW! Voeg een video toe - upload je video of stuur ons een link

    Official Samsung Galaxy S3 (SIII) Mesh Vent Case & Stand
    UsednReviewed



    Mobiele telefoon accessoires