Originele Samsung Galaxy S3 Mesh Vent Case - Wit

Samsung

Product referentie: 35542

Een orginele Samsung case om je Samsung Galaxy S3 te beschermen zonder verlies aan functionaliteit, in een stijlvolle witte kleur
Waarom kopen?

 • Stijlvol wit mesh design
 • Sterke mesh constructie beschermt tegen krassen
 • Clip-on ontwerp voor eenvoudige bevestiging
 • Speciaal gemaakt voor Samsung Galaxy S3


 • Aanvullende informatie

  Stijlvol wit mesh design
  Deze Witte Mesh Cool case begrijpt dat je Samsung Galaxy S3 belangrijk voor je is. Deze case gaat goed samen met het klassieke witte design, pronkt met je elegante Galaxy S3 en beschermt je apparaat vanuit alle hoeken. Wat wil je nog meer?

  Genuine Samsung Galaxy S3 Mesh Vent Case - White Genuine Samsung Galaxy S3 Mesh Vent Case - White

  Sterke mesh constructie beschermt tegen krassen
  Zorg goed voor je Samsung Galaxy S3. Deze White Mesh Cool case is speciaal ontworpen met behulp van eigentijds mesh materiaal dat je Samsung Galaxy S3 een helpende hand biedt bij bescherming tegen schokken en krassen. Dankzij het discrete design staat je telefoon centraal, met het elegante ontwerp volledig zichtbaar.

  Ingebouwde gleuf om van case een standaard te maken
  De case heeft een gleuf aan de achterkant die omhoog komt, zodat je er een muntje in kan steken om er een bureau standaard van te maken. Zo kan je je Galaxy S3 in een comfortabele hoek plaatsen om sms'jes te lezen, e-mails te bekijken en spelletjes te spelen.

  Genuine Samsung Galaxy S3 Mesh Vent Case - White Genuine Samsung Galaxy S3 Mesh Vent Case - White

  Clip-on ontwerp voor eenvoudige bevestiging
  Bescherm je Samsung Galaxy S3, zonder afbreuk te doen aan snelle en gemakkelijke toegang tot je handset. Met deze beschermende mesh cool case kan je gebruik maken van alle functionaliteiten van je telefoon, waar je ook bent. Je plaatst het gemakkelijk om je telefoon voor een perfecte pasvorm.

  Speciaal gemaakt for Samsung Galaxy S3

  Met deze Mesh Cool Case kan je zonder problemen je telefoon in je zak, tas of koffer steken zonder je zorgen te hoeven maken over beschadigingen. Ultra Samsung bescherming, gecombineerd met een ultra urban look. 
  Reviews per score
  (0)
  (0)
  (0)
  (0)
  (1)
  Taal
  Duits
  (12)
  Frans
  (11)
  Spaans
  (0)
  Nederlands
  (1)
  Engels
  (39)
  Alles bekijken
  (63)

  Gemiddelde beoordeling 4.2 van 63 Klanten | Schrijf een review

  Sorteer op:
  Dion
  Unknown

  21 juni 2012
  Samsung Galaxy SIII
  Erg slechte case
  Samsung Galaxy S3 mesh vent case Als je deze officiele Samsung case om je toestel plaatst gaan mensen klagen dat ze je niet meer goed kunnen verstaan. Na het hoesje eens nader te bekijken ontdekte ik dat dit komt door dat het kleine microfoontje aan de onderkant van de Galaxy S3 word omgeven door het opstaande randje van het hoesje. Ik heb nu de Case mate Barely there, deze kent dat probleem gelukkig niet, en mensen verstaan me weer
  5 van 8 vond deze review behulpzaam
  Was deze review behulpzaam?


  Sorteer op:


  Mobiele telefoon accessoires