store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Originele Samsung Galaxy S3 Flip Case

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Ontworpen om eerste klas bescherming te bieden aan je Samsung Galaxy S3. Deze leren flipcase is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.
(197)
Prijs 23,99€
Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Ontworpen om eerste klas bescherming te bieden aan je Samsung Galaxy S3. Deze leren flipcase is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.
 4.4 sterren van 197 Klanten

Toon 1- 10 van 197reviews

Bijna alles perfect
Het hoesje is van een goede kwaliteit en is wat dat betreft een goede versteviging voor de telefoon. Het toestel past perfect en zou met geen enkele mogelijkheid ongewild uit het hoesje komen zetten. Het ziet er luxueus uit en geeft je in dat opzicht ook waar voor je geld. Een minpunt is dat je rekening moet houden met de breedte van het omhulsel van bijvoorbeeld je AUX kabel vanwege de zeer nauwe opening aan de bovenkant van het hoesje. Dit doordat de ingang zeer nauw is en hij in dat geval mogelijk niet diep genoeg kan worden geplaatst in het toestel. Daarnaast is het jammer dat je de telefoon niet dicht kan houden wanneer je de telefoon wilt opladen doordat de flap zich in dat geval over het oplaadpunt bevindt.
Super chique hoesje
Vorige week zeeeeer snel na de bestelling online de witte flipcase voor mijn Samsung galaxy S3 ontvangen
Hij past perfect en de telefoon klikt er mooi in.
De sluiting werkt zeer goed en is handig in het gebruik.
Het witte leer is echt super-chique !!!
And "top of the bill": het chroom plaatje met de naam Samsung op de flip-cover......bescheiden en toch super-cool.
Het grote verschil met de wat goedkopere flipcases is het design; als je tegen de zijkant aankijkt zijn alle knopjes mooi vrij gehouden in een mooie styling.
Ook de afgeronde hoeken maken deze flip-cover tot mijn favoriet.
Weer een hoesje
Dit is de 2e keer dat ik hetzelde hoesje koop. Ik wil dat mijn toestel er piekfijn uitziet. Dus een hoesje voor doordeweeks en voor zondag. Effe serieus heb een prima hoesje bij jullie gekocht van hoge kwaliteit. Het is dan ook fijn een resereve te hebben. Ik moet zeggen jullie hebben kwalitatief prima spullen en de levering is supersnel. Prima ga zo door, gr Pieter
Slecht!
Ik heb deze eind september gekocht en het harde plastic waar je de mobiel in klikt is nu al kapot aan de linker hoek. En ik heb hem ,echt waar, nog nooit laten vallen!!!! wat een slechte kwaliteit. Ook wordt het filt aan de binnenzijde heel snel vies en dat kun je niet meer schoon krijgen.
Erg veel spijt van mijn aankoop!
Zeer handig
Zeer tevreden. Handig ding en klikt goed vast. Het beschermt je screen zeer goed en toch handig in gebruik.

Zeker een aanrader!
Het is ook leder, dus het uitzicht is wel professioneel!
Samsung Flipcase
Binnen een maand begonnen er scheurtjes in de hoeken te komen. Zit veels te strak blijkbaar, of materiaal is te zwak.
Goede cover voor mijn telefoon.
Handig en chique uitziende cover voor de toch al mooie galaxy s3.
Makkelijk vast te klikken beschermd de telefoon goed.
service
top service!
Kat in de zak
Hoewel dit hoesje er prachtig uitziet, ben ik er zeer ontevreden over.

Ten eerste opent het lastig, wat bij het beantwoorden van een gesprek meer dan eens tot een gemiste oproep leidde.

Wat echter veel belangrijker is, is dat de kunststof achterzijde zeer kwetsbaar is. Het hoesje is op 3 plaatsen gescheurd en op 1 plek is er al een stuk afgebroken.

Ik ben zuinig op mijn spullen, dit is niet te wijten aan lomp gedrag!

Mijn conclusie is dat dit product géén cent waard is.
Matig
Het is een plastic frame uit twee losse delen. De delen worden met behulp van een dun velletje leer met elkaar verbonden. Ik heb de flipcase nu een week en deze verbinding lijkt mij niet erg sterk. Het is alleen gelijmd en er is niet gebruik gemaakt van stiksel. Het product heeft een goedkope uitstraling en dat is jammer want de telefoon vind ik heel mooi.
Matig
De case zelf is mooi, maar met name de binnenkant (vilt) wordt erg snel vies (wat vrijwel niet weg te halen is).
Perfect!
Deze flipcase is precies wat ik er van verwacht heb! Beschermd de telefoon goed, hinderd niet tijdens het gebruik van de telefoon en blijft goed gesloten in mijn tas.
leuk
Leuk ding voelt ook luxe aan. Naam staat op de zijkant. Enige minpunt is dat hij naar beneden uitklapt ipv naar boven en over je gsm heen.

Als ik dit had geweten had ik t niet gedaan. Opladen is alleen mogelijk in open geklapte stand. Jammer
Precies goed
Een heel handig en stevig flipcase met een mooi uiterlijk; zelfs het type van de telefoon staat er op.
Gemakkelijk te plaatsen, gaat de eerste keren wat stroef open maar dat verandert snel. Mooi product voor een goede prijs.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles