Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Arkon TAB3-RSHM Deluxe Universele Tablet Hoofdsteun Houder

Deze innovatieve houder laat je je tablet gemakkelijk positioneren om films te bekijken of games te spelen terwijl je comfortabel in je zetel zit.
Prijs 29,49€

Originele prijs 47,49€ | 38% OFF

Op voorraad
Ships today if you order in

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Deze innovatieve houder laat je je tablet gemakkelijk positioneren om films te bekijken of games te spelen terwijl je comfortabel in je zetel zit.
 4.8 sterren van 226 Klanten

Toon 1- 10 van 226reviews

Better than expected
More robust, and solid, than I anticipated, I look forward to years of service probably
Topproduct
Geweldig product. Zag er online al zo uit en maakte alles waar. Je tablet hangt precies tussen de 2 stoelen in, voor beide kids, en hoeft maar aan 1 van 2 stoelen vast te zitten. Zit sterk als een huis. Robuust materiaal.
Arkon TAB3-RSHM Deluxe Universele Tablet Hoofdsteun Houder
Zeer degelijke houder.
Tablet blijft goed op zijn plaats.
Kinderen vinden het leuk dat ze in de auto filmpjes kunnen kijken.
Prima iPad steun voor de kids
Prima steun om mn iPad in vast te zetten. Ideaal om de kids op de achterbank een filmpje te laten zien. Bevestiging is een fluitje van een cent aan de hoofdsteun en de ipad is er makkelijk (incl hoes) in en uit te halen, maar zit toch stevig genoeg vast om wat hobbels te kunnen doorstaan. Ben erg tevreden want dit was precies wat ik zocht.
Precies wat ik nodig had
Deze uitschuifbare en verdraaibare Arkon TAB3-RSHM Deluxe Universele Tablet Hoofdsteun Houder is een ware uitvinding! Handig om grote schermen >9-12inch tussen de twee passagier stoelen op te hangen. Kleinere schermen ook mogelijk met meegeleverde klemmetjes. Kwaliteit materialen zijn super!
Precies goed!!
Prijs kwaliteit meer dan goed. Perfect!!
Top product!
Dit was precies wat ik nodig had voor de kleine op de achterbank!
De tablethouder is makkelijk te bevestgen en voelt degelijk aan.
Ook is hij makkelijk in te stellen en beweegt hij niet tijdens het autorijden.
Zojuist terug van een lange rit en de kleine meid heeft weer kunnen genieten van haar zandkasteel aan zee op de ipad air! Heb de houder zo staan zodat ze er zelf niet bij kan en iets gedraaid wat grootvoordeel met deze houder.de houder zit bij mij ook niet hinderlijk in zicht waar ik over heb getwijfeld. Gewoon goed zicht in de achteruitkijkspiegel! Top product!
Ideaal om mee te nemen op autovakantie
Ideaal als houder voor onze ipad2. dankzij de vering zit de tablet perfect op zijn plaats. Je kan het ook perfect aanpassen qua lengte. Is gedurende heel de autovakantie geen 1 keer gevallen geweest. We zijn supertevreden.
We hadden een splitter en 2 kinder hoofdtelefoon gekocht. Een aanrader!
Perfecte tablethouder
De tablethouder is echt top. Makkelijke montage, en de tablet zit als een huis. We zijn er 1000km mee naar Frankrijk gereden ( en terug ) en de houder zit perfect. Tablet trilt nagenoeg niet. Kinderen hebben samen op de achterbank spelletjes en film kunnen doen en kijken. Houder is alle kant op te draaien en makkelijk te stellen. Echt een aanrader. Prijs / kwaliteit is uitstekend!
perfect
besteld en binnen paar dagen thuis.
gemonteerd en en getest, kids blij ik blij. nu kan ik met vakantie! :)
Prima aankoop!
De hoofdsteun bevalt uitstekend. Lekker stevig, makkelijk te monteren en de tablet is er ook onderweg door de kinderen makkelijk in en uit te halen. En je kunt de stang uitschuiven, erg handig. We zijn blij met deze aankoop, veel beter dan goedkope varianten.
Prima, ook voor 7"
Op de arkon site wordt een andere houder aangeraden voor 7" en 8" tablets. Contact met de klantenservice gaf bevestiging dat deze toch geschikt zou zijn. En dat ie ie ook de nexus 7 zit er stevig in en de iPad 1 ook. Stabiele oplossing voor 1 tablet in het midden.
Kids blij, wij blij
Ontzettend handig voor op vakantie. Beide kids kunnen samen naar één tablet kijken. Kids blij, wij blij!
Een degelijke steun
Eindelijk een degelijke sten/houder voor de iPad. Alle verbindingen zijn goed vast te zetten en verschuiven niet bij trillingen en stoten. Vast = vast. Vergeet alle andere universele houders... Dit is de ware!!!! En ik heb geen aandelen in Arkon :-D
Arkon TAB3-RSHM Deluxe
Erg snelle levering vanuit Engeland, goedkoopste verzendoptie (Royal Mail International Sort) is meer als voldoende!

Product degelijk verpakt in een grote witte noppen enveloppe, met gebruiksaanwijzing en factuur.

Product van degelijke kwaliteit, makkelijk te installeren, door middel van de schuifstang de tablet exact in het midden tussen de twee stoelen in te plaatsen!

De klem haakjes welk bijgeleverd zijn te gebruiken met alles klein, klein en groot en alles groot. Ik heb het over de haakjes waar je de tablet tussen klemt.

De kop waar je de tablet aan hangt is verstelbaar in alle richtingen. Evenals het koppelpunt waar de kop aan hangt is naar boven en beneden te plaatsen door het moertje los te draaien (soort tandwiel systeem).

Al met al een perfecte stabiele oplossing voor onderweg. Tablet trilt bijna niet tijdens het rijden.
Ipad houder voor in auto
De iPad houder die we besteld hebben is een mooie degelijke houder. Makkelijk vast te zetten aan de autostoel en mooi centraal te plaatsen zodat het beeld vanaf allebei de achterstoelen goed te zien is.

Het enige minpuntje vind ik dat de klemmen redelijk groot zijn, ze zijn niet specifiek voor een iPad, maar voor alle 7 tot 10" tablets. Dit is overigens iets wat ik wel wist, dus het was geen verassing.
Degelijk systeem
Goed afgewerkt en degelijk.
Past op nagenoeg iedere hoofdsteun ( niet bij bijv Volvo).
Tablet hangt stevig en trilt nauwelijks. Ook is de tablet goed draaibaar en verstelbaar. Niet de goedkoopste maar wel waar voor je geld!
prima steun
Steun besteld obv recensies. Prima. Stevig. Veelzijdig te draaien en te stellen. Kortom een aanrader. Beetje aan de prijs maar beter dan wiebelding van een tientje....
Geweldige iPad-houder
Schitterende iPad steun die zijn goede diensten inmiddels alweer zo'n 4500km bewezen heeft. Goed instelbaar en degeljke kwaliteit.
Arkon TAB3-RSHM Deluxe Universele Tablet Hoofdsteun Houder
zeer handige tablet houder die makkelijk aan de hoofdsteun te bevestigen is voor de derde passagier achterin de auto.
in gebruik is hij goed en makkelijk te instaleren.
hij is ook erg makkelijk te verschuiven zodat de middelste persoon zelf ook de tablet van positie kan wijzigen.

kortom een zeer handige houder voor je tablet.

min punt is wel de prijs.
Goed product
Deze steun gekocht ivm de kids op de achterbank, werk zeer goed en is stabiel in bmw3 met sportonderstel.
Het geluid kan via de speakers door middel van USB. eventueel kan je ook een jack splitter gebruiken als je het geluid niet wilt horen. 2kids
ik zou dit product aanraden en de prijs kwaliteit is goed te noemen. De verzending duurde iets langer terwijl ik voor de express verzending had gekozen maar was toch maar een paar dagen. als je de houder niet gebruikt kan je hem gemakkelijk verwijderen, Als je hem laat zitten dan zit hij niet in de weg.
Prima product, goede prijs
Na dure en minder duren oplossingen te hebben gezien op internet is dit precies wat ik zocht. Hij is prima in te stellen en is dus echt universeel te gebruiken in auto's die hoofdsteunen hebben met ijzeren staafjes.
Ipad kun je prima centraal in het midden positioneren. Ik heb er nog niet mee rondgereden maar eerste indrukken zijn dus zeer positief.
Arkon TAB3-RSHM Deluxe
De Arkon TAB3-RSHM Deluxe besteld omdat ik op zoek was voor een houder voor de ipad tussen de twee voorstoelen in zodat mijn kinderen samen naar een scherm konden kijken. Had niet echt hele hoge verwachtingen van dit product mbt degelijkheid maar in werkelijkheid is het een zeer degelijk product waar de ipad stevig trillingsvrij in hangt. Hij past perfect in de universele houder: echt een aanrader!
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles