MFX Screen Protector 5-in-1 pakket - iPhone 5S / 5

Olixar

Product referentie: 36284

Hou je iPhone 5S / 5 scherm in onberispelijke staat met deze 5 pakket van MFX krasbestendige screen protectors.
Waarom kopen?

 • Voorkomt krassen aan het scherm en andere schade
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Helderheid biedt onzichtbare bescherming
 • Wordt geleverd met 5 screen protectors voor 5 keer de bescherming
 • Inclusief applicatie kaart en reinigingsdoekje


 • Aanvullende informatie

  Voorkomt krassen aan het scherm en andere schade
  De MFX reeks van screen protectors zijn ontworpen om je scherm vrij te houden van krassen en schrammen die de zichtbaarheid zou kunnen belemmeren. Door het creëren van een sterke barrière tussen het scherm en de wereld, zal de telefoon geen schade oplopen, en je apparaat zo goed als nieuw behouden.
   
  Eenvoudig aan te brengen
  MFX screen protectors zijn makkelijk aan te brengen, want ze zijn op maat gesneden voor elke apparaat. Reinig het scherm met de meegeleverde microvezeldoek, line-up de screen protector met je telefoon en gebruik de applicatie kaart om de bubbels glad te strijken. Eenmaal op de screen protector is het vrijwel onzichtbaar.

  Helderheid biedt onzichtbare bescherming
  Hoewel het belangrijk is om je scherm te beschermen, is het ook van vitaal belang dat de screen protector niet het gebruik van je smartphone belemmert door vertroebeling van het scherm of verminderen van de gevoeligheid van de touchscreen. MFX screen protectors zijn speciaal gemaakt om optimale helderheid te verschaffen, terwijl ook dun genoeg om je touchscreen in perfecte staat te houden. Eenmaal op, zal je niet eens merken dat er een MFX screen protector is.

  Wordt geleverd met 5 screen protectors voor 5 keer de bescherming
  MFX screen protectors zijn nu verkrijgbaar in verpakkingen van 5, dus je hebt 5 keer de bescherming voor je telefoon. Je hoeft nooit meer een andere screen protector te kopen.  Mobiele telefoon accessoires