Moshi iVisor XT Screenprotector voor iPhone 5S / 5 - Zwart

Moshi

Artikelnummer: 99MO020923

Product referentie: 36759

De zwarte iVisor XT is ontworpen voor de iPhone 5S / 5 en beschermt je scherm en zorgt dat je iPhone 5S / 5 scherm toch het hoogste niveau van gevoeligheid behoudt.

"Gaatje verkeerd?"
Meest behulpzame reviews

Cor Niemantsverdriet
Brunssum

iPhone 5
19 maart 2013
Gaatje verkeerd?
Plakt perfeckt en inderdaad zonder blaasjes. MAAR!! Zit het kleine gaatje links naast het vierkante gat niet op de verkeerde plaats? Dat moet denk ik boven het vierkant zitten. Fabrieksfoutje?

8 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Gepatenteerde technologie voor bubbelvrij aanbrengen
 • iVisor XT kan worden gewassen en opnieuw worden aangebracht
 • Verbeterde kras bescherming en vlek resistentie
 • Behoudt de touch gevoeligheid van je iPhone 5S / 5 scherm


 • Aanvullende informatie

  Gepatenteerde technologie voor bubbelvrij aanbrengen
  iVisor voor iPhone 5S / 5 is een geavanceerde beschermer die het scherm van je iPhone 5S / 5 beschermt tegen alledaagse slijtage. In tegenstelling tot traditionele screen protectors die soms ontzettend lastig aan te brengen zijn, is Moshi's design en gepatenteerde technologie in een kwestie van seconden aan te brengen zonder lucht bubbels. Dit is wellicht de gemakkelijkst aan te brengen screen protector op de markt. 

  Moshi iVisor XT Screen Protector for iPhone 5 - Black Moshi iVisor XT Screen Protector for iPhone 5 - Black

  iVisor XT kan worden gewassen en opnieuw worden aangebracht
  De iVisor XT is ontworpen om lang mee te gaan. Je kan hem wassen en een onbeperkt aantal keren opnieuw aanbrengen. Bevochtig het doekje om vlekken te verwijderen. Mocht de screen protector toch losraken door te veel stof, kan je hem volledig wassen met water en milde afwasmiddel. Hierna krijgt de iVisor z'n originele plakkerigheid weer terug.

  Verbeterde kras bescherming en vlek resistentie
  De iVisor XT heeft een speciaal oppervlakte dat extra bescherming biedt tegen krassen, vingerafdrukken en vlekken. Dat samen met de anti-glans bescherming zorgt ervoor dat je scherm helder en duidelijk blijft.

  Behoudt de touch gevoeligheid van je iPhone 5S / 5 scherm
  De iVisor XT voor iPhone heeft gepatenteerde en unieke MicroGrid technologie, die er voor zorgt dat je telefoon optimale gevoeligheid behoudt en volledig helder is. Je kan dus je iPhone 5S / 5 dag tot dag blijven gebruiken zonder negatieve invloed op de prestraties.


  Mobiele telefoon accessoires