Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Gripmount iPhone 5S / 5C / 5 Lightning Car Charger Mount Kit


The Claw iPhone 5S / 5C / 5 Lightning Autolader Houder Kit

GripMount

Product referentie: 37237

Ontworpen voor gebruik met de iPhone 5S / 5C / 5. Dit pakket laat je je iPhone 5S / 5C / 5 opladen en veilig monteren in elke voertuig.

"Werkt prima, wel prijzig"
Meest behulpzame reviews

Anonymous
Unknown

iPhone 5
26 April 2013
Werkt prima, wel prijzig
De Claw iPhone 5 Autolader Mount Kit is precies wat ik nodig had. Voor verschillende modellen geschikt, dus handig voor andere chauffeurs met andere telefoons). Leuke plaatjes op de website, dat je hem overal kan neerzetten in je auto, maar als dashboard enig 'reliëf' heeft (decoratieve lijntjes/geultjes in het plastic), dan zuigt-ie zich niet vast, dus past alleen op het raam. Verder is de bijgeleverde iPhone-oplaadkabel van magere kwaliteit. Zodra je de kabel uit je iPhone haalt, trek je eerst het plastic omhulsel van de stekker. Maar op het raam plakt-ie goed. iPhone zit muurvast, kan in alle posities gedraaid. Dus al met al een aanrader!

42 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Omvat alles om je iPhone 5S / 5C / 5 veilig vast te houden en op te laden tijdens het rijden
 • Claw autohouder houdt je smartphone veilig vast
 • Miniatuur USB autolader adapter zorgt ervoor dat je iPhone 5S / 5C / 5 volledig opgeladen is tijdens het rijden


 • Wat zit er in de doos?

 • 1 x Claw Universeel Case Compatibel Autohouder
 • 1 x Miniatuur 1 Amp USB Autolader Adapter
 • 1 x Lightning naar USB Sync Kabel


 • Aanvullende informatie

  Omvat alles om je iPhone 5S / 5C / 5 veilig vast te houden en op te laden tijdens het rijden
  Ideaal om je iPhone 5S / 5C / 5 als een GPS te gebruiken of om handsfree te bellen, deze oplaad autohouder kit bestaat uit drie essentiële onderdelen die je nodig hebt om je iPhone 5S / 5C / 5 veilig en legaal vast te houden terwijl het wordt opgeladen.
   
  Claw iPhone 5S / 5C / 5 Case Compatibel Autohouder
  • De Claw laat je je apparaat veilig monteren in verschillende locaties in je auto: dash, voorruit of in de buurt van het stuur. De Claw geeft je ook volledige toegang tot de oplaad poorten, knoppen en je scherm, zo hoef je je apparaat niet constant te verwijderen uit de houder.
  • De Claw is ontworpen om case compatibel te zijn, zodat je nog steeds gebruik kan maken van je telefoon als het in een hoesje zit en het eenvoudige ontwerp maakt het bevestigen van je telefoon zo eenvoudig dat je het gemakkelijk met 1 hand in en uit de houder kan halen.
   iPhone 5 Charging Car Holder Kit iPhone 5 Charging Car Holder Kit

  Lightning naar USB Sync Kabel
  De Lightning naar USB kabel laat je je iPhone 5S / 5C / 5 laden in de auto met de bijgeleverde oplader. Je kan het ook gebruiken om je iPhone 5S / 5C / 5 te synchroniseren met je PC of Mac. Het geeft je genoeg ruimte om de telefoon in een voorruit houder te plaatsen, terwijl het oplaadt.

  iphone 5 Charging Car Holder Kit iphone 5 Charging Car Holder Kit

  Miniatuur USB Autolader Adapter
  • De miniatuur USB autolader adapter is ontworpen om zo compact mogelijk te zijn. Zijn ultra kleine formaat maakt het mogelijk om het op zijn plaats te laten bij het verlaten van de auto zodat wanneer je de volgende keer in de auto stapt, je gemakkelijk kan opladen.
  • Met een enkele USB poort, is de lader in staat om een verscheidenheid van apparaten op te laden. Je moet enkel de meegeleverde Lightning kabel verbinden.
  • Deze 1 Amp lader zorgt ervoor dat je batterij bijgevuld blijft tijdens gebruik van een navigatiesysteem app of geeft je telefoon de snelste oplaad als je geen batterij apps gebruikt.

  Universal Charging Car Holder Kit Universal Charging Car Holder Kit

  Let op:
  we hebben onze accessoires getest met iOS 7. Je zal misschien een waarschuwing zien maar de accessoire zal gewoon werken zoals hij moet. 


  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires