Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Zwart

Olixar

Product referentie: 41906

Geniet van al je lievelings muziek zonder kabels te gebruiken met deze draagbare en stijlvolle BoomBrick Draadloze Bluetooth Speaker.

"Broom Brick zwart"
"klasse"
"goed product"




Meest behulpzame reviews

Eric
Unknown

10 maart 2017
Broom Brick zwart
Voor het geld een uitstekend bluetooth-speakertje. Kijkend naar de grootte een prima geluid. Daarnaast voldoendel mogelijkheden. Ziet er goed uit en past door afmetingen en uiterlijk precies waar de speaker was bedoeld.Tot nu toe zeer tevreden ermee

Will
Sittard

2 juni 2015
klasse
Deze basbox doet zijn naam eer aan. klasse ding! speelt de hele dag en de batterij houdt het ongelooflijk lang vol

tijn
rotterdam

boom brick
25 maart 2015
goed product
Heb hem nu 1,5 jaar en hij doet het nog steeds perfect goed helder geluid en hij gaat lekker lang mee zelfs nu gaat hij nog makkelijk 8 uur mee

416 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

  • Goede geluidskwaliteit voor rijk kamervullend geluid
  • Geweldig basgeluid
  • Stijlvol en draagbaar ontwerp
  • Eenvoudig aan te sluiten met Bluetooth
  • Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen
  • Ingebouwde 1200mAh Li-ion oplaadbare batterij


  • Wat zit er in de doos?

  • 1x BoomBrick Speaker
  • 1x 3.5 mm audiokabel
  • 1x USB oplaadkabel
  • 1x Gebruikershandleiding


  • Aanvullende informatie

    Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Black

    Goede geluidskwaliteit voor rijk, kamervullend geluid 

    De BoomBrick Draadloze Bluetooth Speaker zorgt ervoor dat je dit scherpe draadloze geluid overal mee naar toe kan nemen. De BoomBrick heeft twee krachtige 3W Drivers, waardoor je een totaal vermogen van 6W hebt zodat waar je ook bent altijd naar je favoriete muziek kan luisteren. 
     
                                                             Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Black
                                                                    Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Black

    Geweldig basgeluid 
    Met kleine speakers is het moeilijk om geweldige klinkende bastonen te hebben. De BoomBrick pakt dit probleem aan door de zogenaamde passieve radiator wat er voor zorgt dat je een geweldige basweergave hebt waardoor je het meest indrukwekkende geluid hebt. 

    Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Black Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Black

    Stijlvol en draagbaar ontwerp 
    De BoomBrick Draadloze Speaker is ontworpen om stijlvol en licht en compact te zijn. De afmetingen zijn slechts 108 x 65 x 48mm waardoor het gemakkelijk draagbaar is. 

     Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Black

    Eenvoudig aan te sluiten met Bluetooth 
    De BoomBrick Bluetooth is gemakkelijk te paren met Bluetooth verbinding deze koppel je eenvoudig met je smartphone, iPad of ander tablet zonder wachtwoorden. Tevens kan je deze ook eenvoudig aansluiten met een 3,5 mm audiokabel zoals iPods, laptops, en MP3 spelers.

     Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Black Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Black

    Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen

    De BoomBrick Bluetooth speaker heeft in een ingebouwde microfoon wat het gemakkelijk maakt oproepen handsfree te beantwoorden als deze gekoppeld is met je smartphone. Tevens kan je gemakkelijk wisselen van muziek afluisteren naar een oproep beantwoorden dit zal automatisch gebeuren. De Bluetooth microfoon is compatibel met alle Bluetooth telefoons zodat je gemakkelijk videochat programma's kan gebruiken zoals FaceTime, iChat en Skype waardoor de BoomBrick ideaal is voor video conferenties of familie Skype chats. 

     Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Black Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Black

    Ingebouwde 1200mAh Li-ion oplaadbare batterij 
    Volledig geladen met een oplaadbare 1200mAh lithium-ion batterij biedt het een maximale afspeeltijd van 8 uur zodat je een hele dag van je muziek kan genieten zonder dat je deze hoeft op te laden. Het opladen van de batterij duurt overigens ongeveer 3 uur met de meegeleverde USB kabel.

     Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Black Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Black

    Technische specificaties:
    • Bluetooth: CSR 2.1 - EDR
    • Afmetingen: 180 x 65 x 48 mm 
    • Audiokabel: aansluiting mogelijk 3,5 mm
    • Vermogen: DC 3.7V
    • Driver grootte: 2 x 1.75" + 1 Bass radiator 
    • Batterij vermogen: 1200mAh
    • Speeltijd: 8 uur 
    • Laadtijd: 3 uur 


    Reviews per score
    (13)
    (3)
    (0)
    (0)
    (0)

    Gemiddelde beoordeling 4.7 van 416 Klanten | Schrijf een review

    Sorteer op:
    Eric
    Unknown

    10 maart 2017
    Broom Brick zwart
    Voor het geld een uitstekend bluetooth-speakertje. Kijkend naar de grootte een prima geluid. Daarnaast voldoendel mogelijkheden. Ziet er goed uit en past door afmetingen en uiterlijk precies waar de speaker was bedoeld.Tot nu toe zeer tevreden ermee
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Laurens
    Gent

    22 januari 2016
    One plus 2
    Zoals het hoort
    Niets op aan te merken, radiator geeft een mooie vibratie en volle bass ivm de grootte van het toestel. Ook in zijn geheel mooi ruimte vullende klank en gaat ook behoorlijk luid. Bluetooth connecteert vlot. Microfoon om te bellen mooie optie werkt ook uitstekend. Klein en heel fijn prijs kwaliteit een echte topper!
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Jacco
    Utrecht

    12 September 2015
    Galaxy Note '14 / Galaxy 5
    Van BoomBrick near OLIXAR
    De 2 aparte aparaten verschillen enkel in opdruk v/h mark. Verde exact gelijk. Waarom sen nieuwe? De BoomBrick wilde na 18 maanden niet meer op laden. Aansluiting kapot. Maar ik was wel tevreden. Het stereo geluid uit 1 speaker was amazing, al moet je wel dicht bij zitten. Dus op jacht naar een BoomBrick! Die was er niet, maar De OLIXAR (goedkoper) was er wel. Exact het zelfde aparaat gelijke knopjes met gelijke functies zelfs De 'feel' van de kunststof is gelijk. Nu hopen dat het voeding stekkertje (ja ik heb meerdere kabels geprobeert) het langer als 18 maanden volhoud :-)
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Will
    Sittard

    2 juni 2015
    klasse
    Deze basbox doet zijn naam eer aan. klasse ding! speelt de hele dag en de batterij houdt het ongelooflijk lang vol
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    tijn
    rotterdam

    25 maart 2015
    boom brick
    goed product
    Heb hem nu 1,5 jaar en hij doet het nog steeds perfect goed helder geluid en hij gaat lekker lang mee zelfs nu gaat hij nog makkelijk 8 uur mee
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    amadeus1962
    Apeldoorn

    14 December 2014
    Motorola
    =Top Produkt
    Ik vind het een geweldig goed produkt. Zeker voor de prijs. Het geluid is sprankelend. Hij voelt stevig aan.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    R A
    Apeldoorn

    10 December 2014
    Super Box
    Very good product and sound!! Easy to handle!
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Joy
    Unknown

    9 December 2014
    Olixar BoomBrick wireless bluetooth speaker
    Klein, krachtig, goed geluid
    Doet het prima, kan eigenlijk meer en beter geluid produceren dan ik verwachtte!
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Umit
    Venlo

    23 November 2014
    Boombrick
    Boombrick
    super ding die boombrick aanrader
    1 van 1 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Inge Vrancken
    Borgloon

    19 oktober 2014
    Iphone
    Geluid is ok
    een aanrader geluid is zeer goed en snelle verbinding jammer dat je hem niet kunt opladen op 220 V dat is het enige min punt opladen moet je Via Usb
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Yorick
    Boxtel

    23 augustus 2014
    Boombrick
    simpelweg perfect!!
    De Boombrick is een fantastisch product. Ongekend wat voor een prachtig en behoorlijk hard geluid er uit zo'n kleine box kan komen. Voelt ook lekker robuust aan, geen goedkope rommel. Het heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen. Bluetooth is supersnel en eenvoudig gekoppeld en werkt perfect. Volgens mij gaat hij ook langer dan 8 uur mee wanneer hij is volgeladen. Ideaal voor op vakantie. We zijn nu aan een roadtrip bezig door Kroatië, gebruiken het iedere dag. En dat allemaal voor zo'n schitterende prijs. Voor mij is het zeker een aanrader!
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Anonymous
    Unknown

    22 augustus 2014
    Uitstekend
    Heel tevreden over de BoomBrick Zeer handig, goede geluidskwaliteit en lange speeltijd.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Paul van Bokhoven
    Heilig Landstichting

    13 maart 2014
    Boombrick Bluetooth Speaker
    Veel waar voor het geld
    Lage prijs Compacte maat Goede anti-slip voetjes Voldoende bereik: ongeveer 3 meter Makkelijk in te stellen Helder geluid Enigszins gebrek aan lage tonen. Prijs-kwaliteitsverhouding: zeer goed Aanrader! Mijn vrouw wil nu ook een Boombrick.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Jan Willem
    Groningen

    8 maart 2014
    boombrick
    maakt verwachtingen waar
    Gekocht voor thuis in de keuken, en op vakantie mee naar de caravan. Telefoon op bluetooth , spotify aan, en prachtig geluid uit deze geluidsbaksteen. Ook met je tablet....geen probleem. Natuurlijk kun je ook naar je perfecte radiostation luisteren. Geen bluetooth? Ook met het bijgeleverde kabeltje is het geen probleem. Klein en mooi product, past op elk plankje of kastje met deze 18 bij 6 cm kleine luidspreker. Ook het basgeluid is prima! Ik ben er blij mee, 5 sterren product. De levering was binnen 4 dagen, en dat uit Engeland.
    0 van 0 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Kim
    Nijmegen

    16 februari 2014
    Prima apparaat!
    Lees hier mijn positieve review: http://kimterstege.nl/reviews/boombrick-speaker/
    1 van 1 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?



    Marc
    Unknown

    4 februari 2014
    Prima geluid uit een klein doosje
    Deze brick doet wat hij belooft. Onmiddellijke bluetooth verbinding en mooi geluid. Ik heb dit gekocht om muziek te kunnen spelen tijdens shoots op locatie maar hij wordt evenveel gebruikt in de badkamer, keuken en op kantoor. Prima aankoop voor een mini prijs.
    2 van 3 vond deze review behulpzaam
    Was deze review behulpzaam?


    Sorteer op:


    Mobiele telefoon accessoires