store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for MFX Tempered Glass Screen Protector voor Samsung Galaxy S5

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Deze ultra dunne gehard glas screenprotector biedt je Galaxy S5 bescherming en niet alleen dat de screenprotector zorgt ervoor dat je nog steeds gemakkelijk je toestel kan bedienen en dat je scherm nog steeds goed zichtbaar is.
(122)
Prijs 5,99€

Voorheen 15,49€ | 61% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Deze ultra dunne gehard glas screenprotector biedt je Galaxy S5 bescherming en niet alleen dat de screenprotector zorgt ervoor dat je nog steeds gemakkelijk je toestel kan bedienen en dat je scherm nog steeds goed zichtbaar is.
 4.5 sterren van 122 Klanten

Toon 1- 10 van 122reviews

tevreden
door de goede service van jullie omdat ik zo een nieuw mfx glas screen gratis vervangen is ben ik dik tevreden

groetjes ad
het werkt!
Op deze vroege maandagochtend mijn telefoon laten vallen. En alleen het tempered gladd is kapot! Nu gewoon weer ee nieuwe bestellen:) veel goedkoper dan een nieuw glas :)
Glas screenprotector
Ik ontdekte de screen protector. Eerst was ik sceptisch, maar na het op het scherm.plaatsen, wat zeer eenvoudig was, bleek mijn scepsis niet waar. Het voelt aan als een gewoon scherm. Laat geen afdrukken achter en is niet dik. Mijn beschermheer valt er nog steeds netjes overheen. Al met al zeer tevreden over dit product en kan het iedereen aanraden.
precies wat ik zocht
Aangezien ik de gouden s5 heb wou ik geen hoesje waardoor je het gouden achterkantje niet meer zou zien. Vandaar deze transparante back cover. Op deze manier is mijn toestel beschermt en kan ik genieten van het mooie gouden uiterlijk van deze samsung s5.
Helemaal top! !
Extra bescherming voor front glas
Verbaast binnen 3 dagen al op de mat !..stevige doos en zeer goed verpakt. Nadat ik alles gelezen had,haalde ik het armor glas uit de verpakking.Wat mij meteen opviel waren 2 plekken op het glas die een beetje mat waren.Helaas na bevestiging op de screen een irritante waas in de hoeken......niet terug gestuurd omdat op de verpakking duidelijk staat na gebruik van het glas geen retourzending mogelijk is....jammer min puntje verders een top bedrijf met goede snelle service...
top screen
De screen protector is makkelijk te plaatsen op de screen van je toestel zonder belletjes. je krijgt er een alcohol doekje bij om je screen schoon te maken voordat je de screen protector erop plaatst. Het mooiste aan de screen protector is dat het wat dikker is dus geen buigbare folie.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles