Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Kenu Airframe Draagbare Autohouder en Standaard voor Smartphones - Wit

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
De Kenu Airframe is de werelds meeste draagbare car mount voor smartphones, die op iedere ontluchter past en slechts 23 gram weegt. Hierdoor is de Airframe ideaal voor dagelijks gebruik.
(503)
Prijs 27,49€

Originele prijs 29,49€ | 7% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
De Kenu Airframe is de werelds meeste draagbare car mount voor smartphones, die op iedere ontluchter past en slechts 23 gram weegt. Hierdoor is de Airframe ideaal voor dagelijks gebruik.
 4.7 sterren van 503 Klanten

Toon 1- 10 van 502reviews

Geweldig
Dit toestel is heel fijn klemt vast aan de ventilator van de auto en heeft 2 zijsteuntjes zodat de telefoon goed vast zit
goed product
Zoals verwacht, het is robuust en goed ontworpen. Doet perfect wat het moet doen!
Compacte houder, eindelijk
Tel houder is erg simpel en snel aan te brengen. Zachte vingers omklemmen je rooster opdat het niet beschadigt. Iets te bewegelijk naar mijn zin, maar snel mijn Sony Xperia Z1 in te plaatsen en eruit te halen. Dit dankzij de meeverende zijkant die de Z1 omklemt, het gaat soepel. Wel moet je zelf een USB kabel regelen, een passieve houder dus.

Ik ben best heel tevreden na een week.
Hopelijk houdt de kwaliteit stand na bijvoorbeeld een jaar, want hij is wel te prijzig, er kan 1/3e wel van de prijs af, vind ik.

Het is een aanrader immers er is veel gemak van deze houder. Zelfs met een hoes om de Z1 krijg ik de Sony erin, niet verkeerd, maar wel wat lastiger, je moet er iets meer rust voor nemen. Het blijft een kleine houder.

Meer dan prima uitvinding, er is slim over nagedacht. Kom ik niet vaak tegen. Hij is ook erg robuust. Goed voor de duurzaamheid.
100% tevreden
De gsmhouder past op quasi elke gsm en in quasi elke auto.
Mijn verluchting heeft redelijk smalle latjes, waardoor bij het in- en uithalen van de gsm de houder soms een beetje verplaatst. Desondanks blijft de houder wel heel goed zitten.
Handig ding.
Kenu air houder voor mijn Samsung S5. Werkt goed.
Past perfect
Ik ben heel tevreden over mijn smartphonehouder.
Het is klein, onopvallend en gemakkelijk te plaatsen zonder dat je het moet plakken.
Prima
Handig en mijn mobiel past er goed en prima in...zonder gebruik van mobiel valt het geneens op
Past goed in ventilatieopening auto
geslaagde gadget
Ik zocht al enige tijd naar een houder voor mijn HTC One S dat niet te duur en te groot was, zonder zuignap of gaten te boren. Door te Googlen kwam ik terecht bij deze Kenu Airframe. Het past voor elke smartphone incl. cover zolang het geen phablet is en past volgens mij ook in elke wagen. Ziet en voelt degelijk. Elke knop en aansluiting is toegankelijk en je kan je smartphone rechtop of in landscape plaatsen.
excellent
excellent
handig
Heel tevreden.
houder voor telefoon is makkelijk te bevestigen en te verwijderen.
Precies wat ik zocht.
Dit product is echt precies waar ik naar zocht. Klein, meerdere telefoons wat er in past en makkelijk in het rooster te klikken. Je hoesje kun je er gewoon om heen laten zitten wat ook erg handig is. 1 minpuntje. De prijs vind ik wel hoog.
Maar dat is dan ook het enige wat er minder aan is.
klein en handig
Ik was al een tijdje op zoek naar een autohouder voor mijn Samsung S4.
Klein en discreet. Past perfect. Telefoon zit stevig en alle knoppen zijn beschikbaar. Alsook de laadinput. De prijs is wat hoog maar zeker de moeite.
Dit zou iedereen in de wagen moeten hebben!!!
Als je opzoek bent naar een handige onopvallende smartphone houder is dit een echte aanrader!

Na het bekijken van het filmpje heb ik er dadelijk 3 besteld voor mij en enkele kameraden, één voor één zijn we tevreden met de aankoop.

Let wel op dat er achteraan 2 verschillende dikten van gleuven zitten. Als je niet de juiste neemt ga je het gevoel krijgen dat hij veel te los zit, even draaien en klaar!

Dus mocht je nog twijfelen, gewoon doen! Ik heb alvast geen spijt van mijn aankoop.

Veel plezier verzekerd!
toppie
Ik ben erg tevreden met de telefoon houder voor in de auto. Werkt goed, zit stevig vast op het ventilatie rooster. Precies wat ik wilde. En niet te vergeten heerlijk klein. Ik laat hem er gewoon opzitten. Wel wat aan de prijs maar dan heb je ook wat.
Eindelijk gevonden
De Kenu Airframe Draagbare Autohouder en Standaard voor Smartphones, in een woord geweldig.
Volgens verwachting
Dit is precies wat ik zocht.
Geen zuignap op het raam, en product pakt alle mobieltjes incl. beschermhoesjes.

Je mobiel is altijd duidelijk zichtbaar en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

Ga je op vakantie of huur je een auto kun je hem altijd makkelijk meenemen en dus altijd je eigen navigatie bij je.

Dit is precies wat ik zocht.
Perfect
Onlangs heb ik de Kenu Airframe Draagbare Autohouder besteld en deze had ik na 4 dagen in huis. Deze autohouder gebruik ik om mijn iPhone in de auto zichtbaar te plaatsen zodat deze niet op de stoel naast mij ligt. De houder werkt uitstekend en is ook zeer geschikt voor andere bredere telefoons. De telefoon zit stevig vast in de houder in zal er niet uit vallen.
Persoonlijk vind ik de prijs wat aan de hoge kant maar gezien het feit dat deze zo goed functioneert en ook zeer compact is neem ik dat voor lief.
Een aan te raden product die voor de meeste telefoons geschikt zal zijn!
Net wat ik zocht
Het systeem klemt heel goed vast waardoor ik geen schrik heb dat mijn iPhone gaat vallen.
Het voordeel is dat er ook een iPhone MET cover in past, dat is in andere systemen meestal niet het geval. Heel knap gevonden en werkt uitstekend. Ik ben zeer tevreden !
Een stevige houder
De meeste houders zien er cheap uit en laten je telefoon omvallen. Ik ben blij dat ik iets meer geld heb uitgegeven omdat het stevig is en het op 2 manieren kan vast maken, liggend en staand.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles