Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Olixar inVent Pro Universeel Air Vent Autohouder

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Altijd goed zicht op je telefoon met deze inVent Pro Universeel Air Vent Authouder.
(99)
Prijs 15,49€

Voorheen 17,99€ | 14% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Altijd goed zicht op je telefoon met deze inVent Pro Universeel Air Vent Authouder.
 4.3 sterren van 99 Klanten

Toon 1- 10 van 99reviews

goed
ik had graag beetje meer uitleg op de verpakking,maar met beetje puzzelen ging het prima (ik had ook nog nooit zo iets in een auto gezien)bevalt prima de telefoon valt er ook niet uit.
precies wat ik zocht
slimme montage, eenvoudige instructie, goed fixatie mogelijk. mooie extra ondersteuning aan de de onderkant, prima aansluiting van de usb-c nog steeds mogelijk! prima deal. Gemonteerd op midden rooster en komt mooi naar voren zodat je gewoon kan blijven zitten en niet heel ver naar voren hoeft te leunen.
Eerder magneet steunen, maar met een bookcase hoesje is de telefoon wat zwaarder aan 1 kant en draait, verschuift of valt de foon makkelijk.
Met hoes niet bruikbaar
Product gekocht om telefoon met leren klaphoes te plaatsen. Dat gaat niet lukken, simpelweg te dik. Verder is de houder ook redelijk fragiel. Nu haal ik elke keer de telefoonhoes eraf voor het plaatsen. Ben benieuwd of de houder het 2 jaar vol houd. Als ik het opnieuw moest doen kocht ik een bewezen, robust exemplaar, die gewenste functionaliteit levert. Of een echt passende houder voor een S5. Neo. Dit compromis is nu 2x niks..Dan maar wat duurder...
Goede autohouder
Goede autohouder, makkelijk te installeren, en hangt zo op de mooiste plek voor goed zicht.
Spot on
Heb verschillende autohouder uitgeprobeerd voor mijn S6 Edge en Note3. De ene wel goed en mooi maar te klein voor de Note3, de andere wel groot genoeg voor de Note3 maar te grof voor de Edge. Houders met een zuignap werkt ook niet, ik heb geen vlak stuk dashboard en aan het raam is niet ideaal (midden in het zicht en mijn ram is te schuin).
De Oxilar Inventariseren Pro lost al mijn problemen op. Het is geschikt voor mijn toestellen, de bevestiging in zeer stabiel en sterk en hij staat mooi in mijn dashboard. Een geweldig apparaat voor een hele redelijke prijs. Echte aanrader.
Olixar inVent Pro autohouder
Dient om een Samsung Galaxy S5 inclusief flipcase vast te houden in Mercedes C200CDI. Doet zijn werk uitsekend; enkel de plaatsing moet korrekt gebeuren anders drukken de onderste steunen tegen de eject knop voor de CD. Stabile en makkelijke bevestiging. Een bescherming aan de metalen haak zou wenselijk zijn zodat de ventilatie opening geen krassesn vertoont..
Olixar inVent Pro Universeel Air Vent Autohouder
Super handig gewoon, voor GSM of GPS, gemakkelijk aanpasbaar naargelang wat je wil gebruiken.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles