Lexar 64GB Micro SDXC Memory Card met SD Adapter - Class 10

Lexar

Artikelnummer: LSDMI64GB1EU300A

Product referentie: 48589

Lexar biedt je een Full-HD compatibele Class 10 prestaties Micro SD-kaart. De 64GB Micro SDXC-kaart is veilig en effectief, het slaat al je waardevolle gegevens en beelden compatibel op met een breed keuze van apparaten.
Waarom kopen?

 • Compatibel met een breed scala van apparaten
 • Snelle overdrachtsnelheden
 • HD en 4K video-opname
 • SD adapter voor een nog grotere compatibiliteit
 • Slaat al je kostbare media en data


 • Aanvullende informatie

  Compatibel met een breed scala van apparaten
  Ontworpen voor gebruik met je draagbare apparaten, maar zeker niet beperkt tot smartphones, tablets of camcorders - de Lexar High Performance Micro SDXC / UHS-I-kaart maakt het gemakkelijk om snel foto's vast te leggen, om video's af te spelen en al je favoriete media-inhoud bij je te dragen.

  Snelle overdrachtsnelheden
  Met een snelheid rating van Class 10, deze hoge prestaties Micro SDXC-kaarten maken gebruik van UHS-I-technologie om een transfer snelheid te leveren van 300x (45 MB / s) *, waardoor je de snelheid en de ruimte hebt die je nodig hebt om meer van je favoriete multimedia te kunnen genieten als je thuis of onderweg bent. 

  HD en 4K video-opname
  Of je nou HD-films wilt bekijken of andere HD-content wilt vast leggen, de Lexar Micro SD-kaart kan met een 300x snelheid alles opnemen en indrukwekkende high definition content leveren, zonder dat het maar een druppeltje zweet hoeft te breken.
  Als HD niet genoeg voor jou behoeften is, dan kun je ook gebruik maken van de Lexar Micro SD-kaart voor het vastleggen, opslaan en het lezen van 3D en zelfs 4K-video-inhoud.

  SD adapter voor een nog grotere compatibiliteit
  Samen met je Lexar Micro SD-kaart is er een SD-adapter. Steek je Micro SD-kaart in de adapter en maak gebruik van een standaard SD-slot op je computers en andere apparaten, om de verenigbaarheid van deze accessoire uit te breiden. 

  Slaat al je kostbare media en data
  De Micro SD-kaart kan veilig en effectief al je waardevolle gegevens opslaan. Zorg ervoor dat je al de inhoud, zoals muziek, video, foto's en audio beschikbaar zijn wanneer je het meest nodig hebt.
  * De werkelijke snelheid kan variëren afhankelijk van het gebruikte host-apparaat en de omgeving.
     Mobiele telefoon accessoires