store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Rearth Ringke Fusion Case voor Sony Xperia Z3 Compact Bumper Case - Transparant

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Bescherm de achterkant en zijkanten van je Sony Xperia Z3 Compact Bumper Case met deze ontzettend duurzame en kristalheldere Fusion Case van Ringke.
(90)
Prijs 11,99€

Voorheen 15,49€ | 23% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Bescherm de achterkant en zijkanten van je Sony Xperia Z3 Compact Bumper Case met deze ontzettend duurzame en kristalheldere Fusion Case van Ringke.
 4.5 sterren van 90 Klanten

Toon 1- 10 van 90reviews

Ringke fusion
Fijn hoesje
Goed passend
Bumper past goed, blijft ook goed zitten. Helaas te dik voor het magnetisch laadstation, hierdoor moet ik weer het laadvloer gebruiken.
Top
Fijn hoesje voor mijn toestel. Past goed met alle knopjes en aansluitingen nog te gebruiken. Is van wat zachter materiaal dan ik had verwacht, maar hierdoor heeft hij een fijne antislip-laag en beschermt mijn telefoon alsnog perfect. (nog niet getest op de valproef)
So far so good
Heb de case nu 2 weken en ben er tot nu toe tevreden van. Enig verbeterpuntje is de uitsparing voor de magnetic charger en de toegang tot SD-kaart/USB toegang. Door de uitsparing schiet er boven slechts een klein deeltje flexibele rubber over wat altijd weg schiet als de smartphone op tafel ligt en ik op de powerknop moet drukken (net aan de andere zijde van de smartphone).

Verder lijkt dit een perfecte oplossing, hoop dat dit zo blijft als ik hem laat vallen (wat hopelijk dan weer niet gebeurt).
Prima hoesje
Prima hoesje, past perfect, kleur van je toestel blijft zichtbaar, beschermt tot nu toe goed en geeft extra grip in je hand.
Ringke Fusion Smoke black
Voor mensen die een stevige case wensen.
Sluit erg goed aan op de smartphone, alle openingen zijn makkelijk toegankelijk.
Past heel mooi bij design van telefoon (glanzend zwart).
Krijgt wel vettige vingers op de transparante cover (valt wel mee, want dit heb je bij een matte cover of je telefoon zonder cover ook).
Voelt stevig aan (achterzijde uit harde plastic). Zijkanten van zachter, schokabsorberend materiaal.
Scherm raakt de ondergrond niet omdat de cover paar mm uitsteekt over het scherm aan voorzijde.
Achterzijde ligt ook niet op de tafel of ondergrond, er zijn kleine uitstekende hoekjes voorzien (dus ook geen krassen op achterkant van cover).
Cover biedt veel grip (anti-slip).
Raad zelf aan voor ideale bescherming, wel eerst een 9H glazen protector op voorzijde scherm aan te brengen.
Zeer tevreden van dit product!
Ahterzijde van cover is personaliseerbaar door bijgeleverd cliché.
Verpakking van dit artikel is ook 'gewone' plastic zak, dus weinig centjes gaan verloren aan dure designverpakking (doos).
voldoet aan alle verwachtingen
Ringke Fusion transparant bumper for Sony Xperia Z3 compact.
Sluit perfect aan op toestel, toegankelijkheid van alle dagelijkse functies (oplader, sdcard, minijack). geïntegreerde toetsen/drukknoppen werken perfect. Houdt lekker vast en behoud strakke look van toestel; geen amoebe aachtige speculaasvorm van slap rubber, maar een mooie strakke omhulling zonder onongemakken. En ik verwacht zeker dat ie werkt mocht ik m'n toestel laten vallen...
Een woord: superbumper.
Het plaatje klopt
Misschien wat minder "stylish" dan de gerookte versie die ik eerst gekocht had, maar ik vind dat doorzichtig randje veel mooier bij mijn zwarte compact. Het andere leek lichtbruin aan de zijkanten en ik haat die kleur. De mooie blinkende achterkant, zijkanten die een goeie grip geven, toetsen goed te gebruiken....ik kijk met plezier naar mijn mooie smartphone en ben niet bang meer dat hij onverhoeds uit mijn handen zou vallen. Dankzij het hoesje kan ik nu ten volle genieten van mijn aankoop! Sommige mensen gaan zich misschien storen aan de vingerafdrukken op de achterkant, maar ik vind dat dat best meevalt. Liever zo dan een matte achterkant.
Perfect
Gewoon netjes en mooi met de nette snelle bezorging erbij helemaal top.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles