DiCAPac Action universele Waterbestendig Case for Smartphones tot 5.7

DiCAPac

Artikelnummer: WP-C2A

Product referentie: 52568

De DiCAPac Actie Universal Waterdichte Case voor smartphones is een beschermende case en biedt 100% waterdicht smartphone en touchscreen bediening tot een grootte van 5,7 inch voor activiteiten die in de buurt van water of zelfs onderwater avonturen is.

"Goed"

Ook verkrijgbaar:Meest behulpzame reviews

Johnny
Almkerk

ZUK Z1
15 juni 2017
Goed
Waterdicht hoesje besteld en gekregen. Voldoet aan alle beloftes en verwachtingen.

18 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • 100% waterdicht Floating case voor maximaal 5,7 inch smartphones
 • Het drijft!
 • Actie Clip kan je de case bevestigen aan een riem, tas of kleding
 • Hoogste cijfer JIS IPX8 waterdichte classificatie
 • Niet alleen bescherming tegen water
 • Duidelijke foto's en duidelijke weergave van je smartphone scherm
 • Ondersteunt het gebruik van je touchscreen, terwijl in de case is.


 • Aanvullende informatie

  DiCAPac Action Universal Waterproof Case for Smartphones up to 5.7
  100% waterdicht Floating case voor maximaal 5,7 inch smartphones
  Bij het zwemmen, surfen, kajakken, vissen, snorkelen, skiën en diverse andere activiteiten in de buitenlucht - wil je dit uiterst avontuurlijke ogenblik delen door het nemen van een foto of het vastleggen van een video. Het dragen van de DiCAPac voor je smartphone, kan dat ook doen, terwijl het beschermen van je apparaat nog steeds actief is voor de belangrijkste functies. Zichtbaarheid is geen probleem, met een super-helder venster versterkt van kristal duidelijkheid aan het scherm van je telefoon.
  Gemaakt van niet-toxische materialen. Met de DiCAPac 100% waterdicht Universal Smartphone Case kun je je smartphone meenemen in andere onherbergzame omgevingen, terwijl het toch nog touchscreen bediening heeft. 
   
  Het drijft!
  Als je toevallig te je toestel met je case in het water verliest is dat gelukkig geen probleem,want met deze case drijft het in het water! Dankzij de sectie airbag van deze case, heeft het een drijfvermogen - en zo zal je je het altijd bij je hebben als je in het water gaat en al je actie wilt opnemen of als je een foto wilt maken. 
  DiCAPac Action Universal Waterproof Case for Smartphones up to 5.7
  Actie Clip kan je de case bevestigen aan een riem, tas of kleding
  De case is voorzien van een verende actie klem dat de case naar wat bij je past zal hechten. Zoals riemen, tas, kleding of schouderbanden.
  DiCAPac Action Universal Waterproof Case for Smartphones up to 5.7
  Hoogste cijfer JIS IPX8 waterdichte classificatie
  Alle DiCAPac producten zijn geslaagd voor de Japanse strenge JIS IPX8-test en zijn allemaal waterdicht gecertificeerd met de hoogst mogelijke graad (graad 8).
  Getest en overgegaan tot 33ft onderwater laboratoriumtest en de werkelijke real-life omstandigheden. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je smartphone kan  worden meegenomen in deze case van DiCAPac tot 33ft (10 meter) onder water voor langere tijd en als die kostbare momenten kan vast leggen. 
   
  Niet alleen bescherming tegen water
  Niet alleen biedt de DiCAPac 100% waterdicht Universal Smartphone Case bescherming voor je apparaat tegen waterschade, maar het biedt ook bescherming tegen stof, zand en zelfs sneeuw. Neem je smartphone op het strand mee, buiten in de regen of op een koude besneeuwde dag - allemaal met zekerheid dat je je apparaat beschermd is tegen de elementen.
  DiCAPac Action Universal Waterproof Case for Smartphones up to 5.7
  Duidelijke foto's en duidelijke weergave van je smartphone scherm
  Ontworpen om de volledige functionaliteit van je smartphone mogelijk te maken en bevat een hoge helderheid oppervlak dat is vervaardigd om onvergelijkbare bescherming voor je smartphone scherm te bieden zonder afbreuk te doen aan de helderheid of duidelijkheid scherm.
  Niet alleen dat, maar je foto's en video's  blijven scherp en helder zoals het bedoeld was, door middel van een speciaal ontworpen super-helder polycarbonaat dat deel van deze case maakt. 
  DiCAPac Action Universal Waterproof Case for Smartphones up to 5.7
  Ondersteunt het gebruik van je touchscreen, terwijl in de case is. 
  Alsmede het verschaffen van bescherming en zichtbaarheid van je apparaat,zal de DiCAPac de volledige gebruik van je touchscreen, terwijl het in de case is, ondersteunen. Dit is ideaal voor sms'en, surfen op het web, het controleren van e-mails en het vastleggen van foto's en video - allemaal terwijl je telefoon volledig is beschermd tegen water en andere elementen.
  Voor de veiligheid zal de riem aanwezig zijn , voor eventuele klitten dat een letsel kunnen veroorzaken en om dat te voorkomen.
   
  Let op: Arm band wordt getoond voor demonstratiedoeleinden en is niet opgenomen als onderdeel van dit product.
   
  specificaties:
  Grootte B × H: 105mm × 172mm  Mobiele telefoon accessoires