Olixar 2-in-1 Micro USB en Lightning Kabel sleutelhanger

Olixar

Product referentie: 53318

De compacte en handige Lightning & Micro USB Charge & Sync Kabel sleutelhanger is een must-have item voor al je apparaten zodat je overal kunt opladen en synchroniseren. Dit alles in een klein formaat wat perfect bij je sleutelhanger past.
Waarom kopen?

 • 2-in-1 Lightning en Micro USB naar USB data kabel zonder bulk
 • Compact en draagbaar sleutelhanger ontwerp
 • Laad je Micro USB apparaat of Lightning
 • Synchroniseer al je muziek en bestanden


 • Aanvullende informatie


     Olixar 2-in-1 Micro USB and Lightning Cable Key
   
  Lightning & Micro USB naar USB data kabel zonder de bulk

  Nooit meer zonder een Charge & Sync kabel met de geintegreerde Olixar 2-in-1 Micro USB and Lightning Kabel in één mooie draagbare accessoire die werkt als een sleutelhanger. Wie kan in deze moderne tijd niet altijd een oplaad of synchronisatie kabel bij de hand gebruiken?

     Olixar 2-in-1 Micro USB and Lightning Cable Key
   
  Compact en draagbaar sleutelhanger ontwerp
  Lightning en Micro USB oplaadkabels zijn vaak onnodig lang en kunnen verwikkelt raken. De  Oplaad and Sync Sleutelhanger is in plaats daarvan een heerlijk compact en draagbaar accessoire die je kan koppelen aan een bestaande sleutelhanger zonder rommelige draden en een robuust flexibel ontwerp. De aansluitingen klip je eenvoudig in de behuizing die niet groter is dan een sleutelhanger. 

     Olixar 2-in-1 Micro USB and Lightning Cable Key

  De Oplaad and Sync Sleutelhanger meenemen is een eitje - het past gemakkelijk in je zak of tas. Sluit eenvoudigweg aan op je sleutelhanger en je zit nooit meer zonder een oplaad en synchronisatie kabel. En mocht je van telefoon wisselen, of de kabel uit willen lenen aan een partner, collega of vriend met een andere telefoon dan is dit geen probleem aangezien deze kabel compatibel is met zo goed als alle smart apparaten op de markt.
   
  Laad je Micro USB apparaat
  Met de Oplaad and Sync Sleutelhanger kan je gemakkelijk de accessoire koppelen met je desktop computer, laptop of USB adapter om je toestel op te laden. Geen gedoe, geen bulk - enkel een handig en slanke item op je sleutelhanger die altijd binnen handbereik is, perfect voor onderweg.

     2 in 1 Micro USB and Lightning Power Key

  Synchroniseer je muziek en bestanden
  De discreet en gemakkelijk te gebruiken Olixar 2-in-1 Micro USB and Lightning Kabel sleutelhanger maakt het synchroniseren van je muziek en bestanden simpel. Sluit simpelweg de kabel aan op je computer of laptop en zet de gewenste bestanden snel over op je Micro USB of Lightning apparaat.

     Olixar 2-in-1 Micro USB and Lightning Cable Key

     
   

       
  Mobiele telefoon accessoires