Samsung Bluetooth Headset Mono HM1350 - Zwart

Samsung

Artikelnummer: BHM1350EFEGXEG

Product referentie: 54260

Blijf praten langer met de BHM1350 Bluetooth headset van Samsung. Met gestroomlijnde styling, tot 4 uur gesprekstijd en een handige aan / uit schakelaar, zul je in staat zijn om de handen vrij te houden voor het langer praten.
Waarom kopen?

 • Superieur geluid in elke omgeving
 • Universele compatibiliteit
 • Multipoint technologie
 • Bluetooth 3.0 voor snelheid en duidelijkheid
 • Lichtgewicht en compact
 • Maakt het rijden veilig
 • Haal het meeste uit je gesprekken
 • Oorhaak en Oordopjes ontwerp


 • Aanvullende informatie

  Samsung EO-MN910 Bluetooth Headset - Black
  Superieur geluid in elke omgeving
  Deze nieuwe Samsung Bluetooth Headset is de perfecte manier om het meeste uit je drukke schema te halen en van je gesprekken op de weg. Deze intuïtief ontworpen HM1350 Bluetooth headset is gemaakt om gemakkelijk te worden gekoppeld met je mobiele telefoon en praktisch te bedienen. Deze fantastische Bluetooth Headset levert hoge kwaliteit geluid, zelfs in de meest lawaaierige omgevingen dankzij de noise-cancelling technologie. Dit zorgt voor kristalhelder gesprek duidelijkheid, ongeacht waar je jezelf vinden.
   
  Universele compatibiliteit
  Ongeacht welke staat de telefoon je hebt, als je Bluetooth hebt kun je het koppelen aan je toestel, deze headset is zeker verenigbaar met bijna alle apparatuur. Dat dus  voor iPhones, Samsung Galaxies, Sony Xperias, HTC's, Nokia / Microsoft Lumias, LGS enz. Noem het maar, dit product is ideaal voor alles. Niet alleen dat, de meegeleverde autolader zal in elk voertuig passen en de lading zal niet alleen je Samsung HM1350 maar ook in je telefoon passen. Het is ook USB-kabel is compatibel. De meegeleverde micro-USB-kabel is natuurlijk perfect om deze headset op te laden, maar het zal ook werken met je Micro USB smartphone of power bank ook. De HM1350 beschikt Simple Pairing technologie, automatisch koppelen met de dichtstbijzijnde Bluetooth-apparaat. Zet het gewoon op de Bluetooth-functie op je smartphone, selecteer vervolgens de HM1350 en je bent verbonden; er is geen wachtwoord nodig.
  Samsung Bluetooth Headset Mono HM1350 - Black    Samsung Bluetooth Headset Mono HM1350 - Black
  Multipoint technologie
  Met ingebouwde Multipoint technologie, kun je de headset aan twee verschillende apparaten koppelen in een keer voor een naadloze integratie tussen apparaten. Deze functie is onmisbaar voor gebruikers die zowel een zakelijke telefoon en een persoonlijke telefoon bij zich dragen of online gamers die graag spelen op meerdere platforms.
   
  Bluetooth 3.0 voor snelheid en duidelijkheid
  De HM1350 is voorzien van Bluetooth versie 3.0 voor hoge snelheid en kristalhelder gesprek duidelijkheid in één pakket. Het is compatibel met alle Bluetooth-apparaten wat het echt universeel maakt.

  Lichtgewicht en compact
  De stijlvolle, lichtgewicht en discrete ontwerp helpt comfort en ziet er fantastisch uit. Een gewicht van slechts 9 gram en montage stevig in je oor, zonder afbreuk te doen aan de audio.
  Samsung Bluetooth Headset Mono HM1350 - Black    Samsung Bluetooth Headset Mono HM1350 - Black
   
  Maakt het rijden veilig
  Bijpassende veiligheid tijdens het rijden en het oproepen van het grootste belang bij Samsung. De HM1350 Bluetooth Headset biedt echte handsfree gemak en uitzonderlijke gemak-of-gebruik, zodat je veilig kunt rijden, het blijft in contact en het maakt je  gesprekken makkelijk zonder kabels en met beide handen aan het stuur.

  Haal het meeste uit je gesprekken
  Of het nu thuis of onderweg is, haal het meeste uit van je gesprekken en je tijd met de Samsung Bluetooth Headset. Er is HD-geluidskwaliteit voor al je gesprekken, waar voor je geld en een hoge kwaliteit intuïtieve headset is dus gewaarborgd. De HM1350 hoofdtelefoon levert goede prestaties en een aantrekkelijk ontwerp- alles in een pakket.
   
  Oorhaak en Oordopjes ontwerp
  Met de nieuwe, verbeterde look - zal de officiële Samsung Headset je meer comfort geven doordat je kunt kiezen om het te gebruiken met of zonder oorhaak. Met zijn aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ontwerp, de HM1350 maakt draadloos bellen gemakkelijk.   Mobiele telefoon accessoires