Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
DriveTime Samsung Galaxy Note 5 In-Car Pack


DriveTime Samsung Galaxy Note 5 In-Car Pack

DriveTime

Product referentie: 54491

De perfecte auto accessoire pakket voor je Samsung Galaxy Note 5. Met een compatibel autohouder mount case, een dubbele USB autolader en een 1m USB-oplaadkabel; vind je alles wat je nodig hebt om je toestel stevig vast te houden terwijl je rijdt.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Bevestig je Note 5 veilig in je auto
 • Ongelooflijk slank en stijlvol met toegang tot alle poorten en functies
 • Bevestigen en te verwijderen van je Note 5 met één hand
 • 2,4 amp auto-oplader voor je Note 5


 • Aanvullende informatie

  Dit pakket bevat:
  • Case Compatible Car Mount 
  • 2.4A Car Charger 
  Bevestig je Note 5 veilig in je auto
  Met de Dock and Go Car Mount kun je op een veilige manier de positie van je Note 5 op de voorruit van je auto plaatsen, zodat je je telefoon kunt gebruiken als een GPS-navigator, een video om af te spelen voor de kinderen of gewoon wilt monteren in een comfortabele positie - het houdt je telefoon veilig zonder dat het je zicht belemmerd tijdens het rijden. 
                                                                       DriveTime Samsung Galaxy Note 4 In-Car Pack
  Ongelooflijk slank en stijlvol met toegang tot alle poorten en functies
  Ontworpen om ongelooflijk slank en stijlvol in je auto te zijn, in tegenstelling tot sommige andere dikke of groter telefoon houders. De mount geeft volledige toegang tot het oplaad poort, knoppen en het scherm van je apparaat - dus je hoeft niet constant het toestel uit de houder te halane om toegang tot je functies te krijgen. Er is ook toegang voor de camera aan de achterkant van het toestel, zodat je opnamens kunt maken tijdens het rijden. 
                                                                   DriveTime Samsung Galaxy Note 4 In-Car Pack   
  Bevestigen en te verwijderen van je Note 5 met één hand
  Het eenvoudige ontwerp maakt het bevestigen van je  Nota 5 simpel. Het is zo ontworpen dat je het met één hand eenvoudig je telefoon uit de houder kunt verplaatsen of verwijderen- dus binnen enkele seconden, ben je klaar om te rijden. 
  DriveTime Samsung Galaxy Note 4 In-Car Pack    DriveTime Samsung Galaxy Note 4 In-Car Pack
  2,4 amp auto-oplader voor je Note 5
  Deze 2.4A autolader is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en zo functioneel mogelijk te zijn. Met een aangenaam en geruststellend ongecompliceerde ontwerp, kan het gemakkelijk worden aangesloten en losgekoppeld van de elektrische poort van je auto. Zijn kleine formaat is een welkom bonus, omdat het elke werking van je voertuig niet zal belemmeren en het neemt niet onnodig veel ruimte in. Immers, het laatste wat je nodig hebt tijdens het rijden is afleiding. Ook heeft het een USB-poort, voor het laden van een ander apparaat. 

  Samsung: Galaxy Note 5

  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires