Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
FlexiShield Slot Samsung Galaxy Note 5 Gel Case - Grey Tint


AANBIEDING - Beperkte voorraad

FlexiShield Slot Samsung Galaxy Note 5 Gel Case - Witte Tint

Olixar

Product referentie: 54671

Op maat gegoten voor de Samsung Galaxy Note 5. Deze FlexiShield Slot case biedt een slanke passende stijlvol ontwerp en duurzame bescherming tegen schade, terwijl het gemakkelijk je pasjes kan opslaan in de kaartslot!
Waarom kopen?

 • Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
 • Het gebruikte materiaal zorgt voor een anti-slip behuizing voor extra grip
 • Ingebouwde creditcard gleufjes
 • Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk en past perfect in je broekzak
 • Verhoogde bezel beschermt het scherm
 • Uitsparingen


 • Aanvullende informatie

  Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
  Elke Olixar FlexiShield Slot case is gemaakt van een speciale sterke en duurzame gel materiaal, waardoor het net zo flexibel is als siliconen en sterker dan een kristal case om je te voorzien van langdurige bescherming voor je Samsung Galaxy Note 5.

  Het gebruikte materiaal zorgt voor een anti-slip behuizing voor extra grip
  De unieke gebruikte gel materiaal heeft een non-slip behuizing die je voorziet van extra grip voor je telefoon, waardoor de kans op vallen beperkt wordt- wat betekent dat deze case professioneel genoeg is voor het werk en sportief genoeg om te spelen.

  Ingebouwde creditcard gleufjes
  Met de ingebouwde credit card slots, kun je aantal van je pinpassen of credit cards opslaan, ID, treinkaartjes en andere vergelijkbare grootte items opberegen. Dit betekent dat je  eigenlijk je  portemonnee of tas thuis kunt laten. Deze Unique case zal niet alleen je belangrijke pasjes opslaan - maar ook je essentiële betaalkaarten, tickets en de identificatie met gemak kunnen bewaren. 

  Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk en past perfect in je broekzak
  De Olixar FlexiShield Slot case heeft een slanke, lichtgewicht en sterke ontwerp- zodat je er verzekerd van kunt zijn deze case vrijwel geen extra bulk toevoegd aan je Nota 5 dus het zal nog steeds makkelijk in je zak passen. 

  Verhoogde bezel beschermt het scherm
  Deze case heeft een verhoogde bezel dat het scherm van je Toestel beschermd, het  voorkomt  dat het in contact komt met een vlak oppervlak wanneer je de telefoon met het gezicht  naar beneden toe plaats. Dit voorkomt dat je scherm ongewenste krassen en vuil op loop. 

  Uitsparingen
  Deze case is voorzien van alle nodige uitsparingen. Je hebt dus altijd toegang tot alle functies en poorten, zonder dat je telkens de case van je toestel hoeft te verwijderen. De functionaliteit van je toestel is dus nog steeds optimaal terwijl je ook de bescherming krijgt voor al je functies en poorten. 
   

  Samsung: Galaxy Note 5


  Mobiele telefoon accessoires