Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Olixar DriveTime iPhone 6S Car Holder & Charger Pack


Olixar DriveTime iPhone 6S Car Holder & Charger Pack

Olixar

Product referentie: 55234

Essentiële items die je nodig hebt voor je smartphone tijdens een autorit allemaal binnen de Olixar DriveTime In-Car Pack. Met een robuuste één hand telefoon auto-mount en auto-oplader met een extra USB-poort voor je toestel
Waarom kopen?

 • Essentiële items voor je autorit
 • Gebruik je smartphone veilig en legaal
 • 360 ° draaien voor de perfecte kijkhoek
 • Bevestigen en te verwijderen van je toestel met één hand
 • Stevig en robuust ontwerp houdt je telefoon stevig vast


 • Aanvullende informatie

  Essentiële items voor je autorit
  De perfecte, in de auto accessoire pakket, zodat je tijdens je reis en je iPhone 6S veilig zijn, terwijl je smartphone stevig vast zit, in het zicht en klaar voor actie.
   
  De Olixar DriveTime pakket bevat:
  • Autohouder
  • Car Charger met extra USB-poort
  Gebruik je smartphone veilig en legaal
  In veel landen is het verboden, en wat nog belangrijker is dat het natuurlijk onveilig is om met je smartphone te rijden. De Olixar DriveTime In-Car Pack zorgt ervoor dat je je toestel kunt bekijken zonder de noodzaak om het vast te houden in je handen.
  Met je smartphone veilig binnen de autohouder gedokt, is je iPhone 6S gepositioneerd in een makkelijke locatie die ideaal is voor het toezicht om  het scherm van de telefoon bij gebruik als een GPS-navigator te bekijken.
       
  360 ° draaien voor de perfecte kijkhoek
  De Olixar DriveTime's autohouder heeft een kogelgewricht, die draait door middel van een volledige 360 ° - zodat je snel en gemakkelijk een comfortabele hoek tijdens het rijden hebt.
  DriveTime Grip-It Samsung Galaxy S5 In-Car Pack   DriveTime Grip-It Samsung Galaxy S5 In-Car Pack
  Bevestigen en te verwijderen van je toestel met één hand
  Snel, moeiteloos en eenvoudig - iets wat je normaal niet zou associëren met een telefoonhouder maar dat is juist het punt! Vaak heb je de behoefte om beide handen vast te houden en het geduld van een heilige te hebben is ook niet heel makkelijk, het kan dan ook heel komisch voor de kijkers in de passagiersstoel worden. Nu is echter de tijd om deze frustraties te verwijderen met behulp van de super snelle en eenvoudig docking kenmerk van de Olixar DriveTime autohouder.
  Met één hand en binnen letterlijk slechts een seconde, zal de stijlvolle en veelzijdige autohouder ervoor zorgen dat je een snelle en eenvoudige montage en demontage van de telefoon houder hebt. De rubberen greep wikkelt om je telefoon, veilig zonder deze te beschadigen en de clip en grip systeem trekt snel open en sluit wanneer je je  telefoon weg haalt.
                                                                           DriveTime Grip-It Samsung Galaxy S5 In-Car Pack
  Stevig en robuust ontwerp houdt je telefoon stevig vast
  Vervaardigd uit stevig en duurzaam materiaal, de DriveTime autohouder biedt een stijve en stabiele ondersteuning voor je telefoon, zodat het veilig wordt gehouden tijdens de beweging. Dit betekent dat je telefoon niet beweegt of rocked bij het rijden over een ongelijke ondergrond.
  DriveTime Grip-It Samsung Galaxy S5 In-Car Pack   Olixar DriveTime Motorola Moto X Style Car Holder & Charger Pack
  Case Compatibel
  Geschikt voor gebruik met of zonder een dossier over de houder dat zich uitstrekt tot aan 11,5 cm. Dit maakt de autohouder de DriveTime veilig voor je smartphone om het in te stellen, ongeacht hoe dik de case verbonden is.

  Inclusief een snel oplader 2.4A autolader met extra USB-poort
  De DriveTime car kit bevat ook een auto opladen adapter met ingebouwde kabel, die is ontworpen om specifiek te werken met de iPhone 6S -, zodat je kunt zorgen dat je telefoon altijd volledig opgeladen is.
  De DriveTime auto lader zal ook niet toestaan dat je telefoon de leiding verliest met zijn krachtige 2.4A totale output, dus zelfs wanneer je het gebruik met de meest veeleisende applicaties als je rijdt (bijvoorbeeld als een GPS-navigator) - kun je er zeker van zijn dat je apparaat nog steeds snel en efficiënt oplaad. 
                                                                 DriveTime Grip-It Samsung Galaxy S5 In-Car Pack
  Met de extra USB-poort, kun je er zelfs een ander apparaat opladen op hetzelfde moment. Een geweldige manier om je passagier voldoende lading te geven om de dag te overleven!  Mobiele telefoon accessoires